Jute Sarees Collection – 15 fantastiske modeller af til trendy look

Det er meget velkendt, at jute fiber har en lang historie, før det blev mainstream. Jutefibrene har været brugt siden oldtiden. Det blev brugt af de indiske landsbyboere siden Mughal -imperiets dage. De indiske landsbyboere plejede at bære tøj, der var sammensat af Jute. Det var British East India Company of India, der blev den første jutehandler. Det er ingen tvivl om, at jute er den næstmest dyrkede organiske fiber efter bomuld. Dette gør de nye jute sarees meget lettere at bære mod menneskelig hud, fordi den er organisk. En anden stor fordel ved jute saris er også de samlede priser på produkterne, der er mere på den overkommelige side.

Jute Sarees betydning:

Der er stor betydning for at bruge ny model jute sarees. Da fiberen er naturligt fremstillet og er organisk, kan den derfor bruges til enhver lejlighed. Det gyldne og silkeagtige look tilføjer også mere elegance til den overordnede præsentation af sareen. Man kan bruge jute saris ikke kun til hverdagsbrug, men også til formelt slid på kontorer eller endda til fester. Dette selv gør jute saree også meget alsidigt tøj inde i din garderobe.

Jute Sarees funktioner:

Der er mange vigtige funktioner i en saree, der er specielt fremstillet af jutefibre. Først og fremmest er det meget silkeagtigt for den menneskelige berøring, så det gør det behageligt at have på. Bortset fra det har jutestoffet meget høj styrke og er også lidt groft. Tykkelsen af ​​fiberen er også på den højere side, hvilket gør den meget robust og ikke tilbøjelig til at blive revet op fra midten og siderne.

Hvilken aldersgruppe kvinder foretrækker mest:

Der er i øjeblikket ikke en sådan foretrukken aldersgruppe for at bære jute saris -billeder. Denne sarees kan bæres af kvinder i aldersgruppen, det være sig unge, midaldrende eller gamle. Jute sarees er meget alsidige i deres udseende og udseende og vil derfor for det meste se godt ud på yngre kvinder. Men det gør ikke de midaldrende og ældre kvinder iført jute sarees mindre elegante – bare at jute sareernes solide farver ser bedst ud på kvinder i yngre alder. Bortset fra det, ingen forskelle.

Seneste modeller af Jute Fabric Sarees med billeder:

Gør din garderobe livligere med disse nye slags jute sari -kollektioner.

1. Jute Silk Saree:

Jute Silk Saree

Disse silke sareer er lavet med en blanding af jutestof og silke, hvilket gør sareen endnu mere elegant og smuk. Du får studier af jute sammen med den silkebløde følelse af silke.

 • Design: Designet vil være ret enkelt med solide farver med meget mindre eller ingen udskrifter på selve sareekroppen. Grænsen for sareen vil være stor.
 • Fiber: I dette tilfælde bruges både fibrene i jute og silketråde.
 • Lejlighed: Man kan prøve denne saree i de fleste formelle og endda semi-formelle begivenheder. Sareen anbefales til daglig brug.

2. Jute Cotton Saree:

Jute Cotton Saree

I denne slags jute -bomuldssarees -type blandes jute -fiberen med en anden organisk fiber, som er bomuld. Da det allerede er kendt, at bomuld er meget blødt og let, og derfor gør det jutestoffet meget mere let og let også at have på.

 • Design: De vigtigste designs omfatter for det meste striber sammen med en lille smule designerprint på sareekroppen og kanterne.
 • Fiber: Bomulds- og jutefibre bruges til at lave denne saree.
 • Lejlighed: Man kan nemt bruge denne saree til at have på hver dag, eller den kan også bruges til afslappede udflugter.

3. Jute Net Saree:

Jute Net Saree

Jute net saris består hovedsageligt kun af jute fiber, men har et meget tyndt, netlignende udseende. De fibertråde, der bruges her, er meget tynde og lette, hvilket giver sareen en meget dejlig og behagelig følelse.

 • Design: Jute net saree kan komme i forskellige udseende, det være sig med et designertryk eller bare en ensfarvet farve.
 • Fiber: Denne saree er for det meste fremstillet af jute fiber, og derfor er der ingen tilføjelse af andre fibre her.
 • Lejlighed: Man kan let bruge denne form for saree både til formelt slid og også til daglig brug.

4. Almindelig Jute Saree:

Almindelig Jute Saree

Denne almindelige sari er pænt lavet af jute fiber, med bare enkle og almindelige solide farver. Der er simpelthen ingen sådanne designerprints eller nogen striber trykt på sareens krop eller kant.

 • Design: Designet af almindelige jute sarees er ligesom enhver anden simpel saree, med bare barebones solid farve blottet for sådanne udskrifter.
 • Fiber: Denne almindelige saree består hovedsageligt af enkel jutefibre uden ekstra fibre.
 • Lejlighed: Disse sareer er lavet til daglig brug og anbefales derfor ikke til formelle lejligheder, ægteskaber, ceremonier osv..

5. Jute Banarasi Sarees:

Jute Banarasi Sarees

Denne type jutesareer fremstilles hovedsageligt i Varanasi, Indien. De har en anderledes og unik form for design ved brug af forskellige slags guld- og sølvvæv kombineret med en kant, der også er designet.

 • Design: Designet af jute banarasi sarees kombinerer brugen af ​​sølv og guldbrokade af Zari sammen med forskellige former for designerprint også.
 • Fiber: Fiberen, der bruges her, er for det meste Zari, sammen med jute fiber.
 • Lejlighed: Disse jute banarasi sareer er hovedsageligt fremstillet til de mest formelle lejligheder og anbefales derfor ikke at have på til normal brug.

6. Semi Jute Saree:

Semi Jute Saree

Semi jute saris er lavet delvist af jute og delvist af andre syntetiske fibre. De syntetiske fibre kan være nylon eller en hvilken som helst slags polyesterblanding, mens jute -fiberen bare vil være normal fiber.

 • Design: Det design, der bruges her, er for det meste store grænser sammen med designerprint, prikker eller striber. De farver, der bruges, vil være en blanding af mere end to.
 • Fiber: Denne sari har 50 procent jute og 50 procent andre syntetiske fibre.
 • Lejlighed: Man kan let bære Semi jute sarees til hverdagsbrug eller afslappede udflugter eller endda også til fester.

7. Jute Linen Sarees:

Jute Linen Sarees

Jute linen saris er lavet af en perfekt blanding af jute sammen med linned. Linned er en fiberart, der holder din krop kølig i fugtige årstider og derfor også er meget behagelig at have på.

 • Design: Designet af jute linned sareer er meget enkelt, med enkle udskrifter på sareekroppen og kanterne, med enkle og solide farver.
 • Fiber: I dette særlige tilfælde er jute linen saree lavet af hørfibre og jute fiber.
 • Lejlighed: Disse typer sareer bør bæres i varmt vejr og kan derfor også let bruges til daglig brug.

8. Fancy Jute Sarees:

Fancy Jute Sarees

Fancy jute saris er mest populære på grund af deres funky udseende og mange designerprint. Du kan få mange unikke designs til din smag, og derfor er købet ikke en vanskelig opgave.

 • Design: Fancy jute sarees har meget unikke designs, med en masse designerprint og også en blanding af forskellige typer funky farver.
 • Fiber: I disse former for fancy sareer er den mest anvendte fiber jute.
 • Lejlighed: Disse former for fancy jute saris er for det meste perfekte til at bære til fester, semi-formelle begivenheder og endda bryllupsceremonier, hvilket gør dem til en meget alsidig slags.

9. Jute Patola Sarees:

Jute Patola Sarees

Jute Patola sareerne er meget enkle i deres udseende med flotte solide farver sammen med enkle bølgelignende designs også. Grænserne for jute Patola sarees er også meget korte og små.

 • Design: Disse slags saris har mildest talt meget enkle designerprint, med større vægt på sareens krop og ikke på grænserne.
 • Fiber: Jute har været den vigtigste brugte fiber i denne slags Patola Saris.
 • Lejlighed: Du kan nemt bære disse jute Patola sarees på daglig basis på grund af deres komfortfaktor eller bære det som fritidstøj.

10. Jute Work Sarees:

Jute Work Sarees

Disse specifikke typer jute -arbejdssareer er meget populære på grund af deres håndarbejde på sareens krop. Jute work sarees har et meget tydeligt smukt praktisk arbejde udført på dem, hvilket adskiller dem fra andre jute sarees.

 • Design: Denne slags sareer har de bedste designs i dem, med præcist fremstillede designerværker sammen med enkle eller popfarver.
 • Fiber: Det er ingen overraskelse, at jute endnu en gang er den vigtigste brugte fiber i dette tilfælde.
 • Lejlighed: Det skal huskes på, at denne type sareer kun er gode til formelle lejligheder på grund af deres sofistikerede udseende.

11. Jute Kota Sarees:

Jute Kota Sarees

Jute Kota sarees er virkelig populære på grund af deres Rajasthani indiske udseende, da disse sarees er lavet i Kota, Rajasthan. De har en lignende stemning til Rajasthani -kulturen med popfarver og traditionelle designs.

 • Design: Designene er for det meste traditionelle for sareerne, med mellemstore kanter, enkle eller funky farver og meget tynde i udseende.
 • Fiber: Det er ikke underligt, at disse saris for det meste er lavet af jute fiber og intet andet.
 • Lejligheder: Jute Kota sareerne er perfekte til daglig brug, fordi de er meget behagelige. Rajasthan har for det meste et fugtigt klima, så sareerne laves kun på den måde.

12. Soft Jute Sarees:

Bløde Jute Sarees

Bløde jute sarees er meget tynde i vævets udseende og er derfor også meget behagelige at have på. De har solide farver med meget færre kunstprint på dem, hvilket gør dem meget enkle, men stilfulde.

 • Design: Designet er meget enkle striber og linjer, med designerprint på kun nogle sareer.
 • Fiber: Fibrene, der bruges i de bløde jutesareer, er ikke andet end jute sammen med en smule bomuld for at gøre blandingen blødere.
 • Lejlighed: Bløde jute sareer kan bæres som normalt hverdagstøj eller kan bruges afslappet til de fleste fester også.

13. Banarasi Jute Sarees:

Banarasi Jute Sarees

Jute Banarasi sarees er meget populære på grund af deres udseende og udseende. De har en unik charme ved deres elegante og smukke udseende, hvilket gør dem meget dyre, men også meget efterspurgte.

 • Design: Hver banarasi jute saris har deres eget design, med store grænser, brug af Zari; blanding af guld- og sølvfarven og med små designertryk.
 • Fiber: Den vigtigste fiber, der bruges her, er jute, sammen med vævningen af ​​Zari for at få blandingen til at se pænere ud.
 • Lejlighed: Banarasi jute sarees kan bruges til enhver lejlighed undtagen at bruge den som daglig slid.

14. Tussar Jute Sarees:

Tussar Jute Sarees

Tussar jute sarees er fremstillet af en blanding af tussarsilke og jute fiber. Dette skaber en perfekt blanding af fiber og vævning, der skaber en meget silkeagtig glat sareestruktur, der ikke kun ser godt ud, men også føles fantastisk.

 • Design: Tussar jute saris har meget enkle designs, med kunsttryk eller designerprint, sammen med solide farver.
 • Fiber: Jutefibrene bruges sammen med tussarsilken, hvilket skaber en glat og tynd vævning.
 • Lejlighed: Tussar jute sarees er også lavet til at bære til fester, semi-formelt slid eller endda fritidstøj uden tvivl.

15. Jute Handloom Saris:

Jute Handloom Saris

Jute handloom sarees er berømt for deres håndlavede mønstre og også deres unikke designs. Da disse sareer er helt håndlavede og ikke maskinfremstillede, er de meget enkle med ensfarvede muligheder.

 • Design: Designerne af jute handloom saris er meget enkle med større vægt på designeren eller kunstprintene.
 • Fiber: Jute handloom sarees bruger normale jutefibre til deres fremstillingsproces.
 • Lejlighed: Jute handloom saris er meget alsidige i deres brug, hvor du let kan bruge dem til daglig brug eller bruge dem til formelt eller semi-formelt slid. Disse grønne jute sareer anbefales ikke til fester eller fritidstøj.

Hvilken bluse er egnet til Jute Sarees:

Du kan købe enhver form for bluse med dine jutesilke sareer med gylden kant. Du kan købe dem med høj hals, der kan bruges som formelt slid. Mens pailletterbluser også er gode at have på til afslappede lejligheder og fester. Til daglig brug kan du bruge bådhalsbluser til det bedste udseende og komfort. Off-shoulder bluser eller stroppebluse vil ikke se godt ud med jute saris, og derfor skal du være særlig opmærksom på din bluse og sareekoordination, og du er god til at gå.

Sådan style Jute Sarees:

 • Der er mange måder at style jute saris på. Du kan tilbehør eller smykker efter din smag.
 • Men det vigtigste, der skal huskes på, er, at du først skal kunne fremhæve det smukke udseende på din saree og derefter se på tilbehøret.
 • For hvis du ikke fremhæver dit eget udseende og din stil, så er der ingen grund til at bære jutesareer.
 • Du kan altid tilføje clutchposer for at tilføje det funky look til din generelle kropsform.

Derfor kan det let ses, at jute sarees langsomt bliver mere populære blandt kvinder i forskellige aldre, som tiden går. Disse sareer hjælper med at give et anderledes trendy look og udseende sammenlignet med andre typer silke eller bomuldssareer. Jute sareerne laves også meget let, og er derfor ikke meget dyre og kan også let opnås råd. Forskellige typer jute saris er også tilgængelige online. Forhåbentlig hjælper denne guide dig med at vælge den bedste jute saree til dig selv. Hvis du har feedback eller forslag, så lad os det vide.