Modern formatervezésű szatén szárik az elegáns megjelenésért

A szatén név egy kínai kikötővárosból, Quanzhou néven származik, amelynek alternatív neve Zayton a Közel -Keleten. Kínából a világ különböző részeire exportálták. A fő szaténszövet selyemszálakból szőtt. A szatén azonnal nagy importtermék lett a 12. és 13. században, Olaszország számára. A szatén fényűző hatása arra késztette a rómaiakat, hogy a szövetet használják királyi ruháikban. De az erőgépek feltalálása és az ipari forradalom után a szövet több ember számára hozzáférhetőbbé vált, és a gyártási költségek csökkentek. A legújabb szatén sarees egy ilyen példa, és az indiai piacon az egyik legfontosabb saree típusává vált.

Satin Sarees fontossága:

Nagyon fontos a szatén használata a sárga szatén szárin kívül, például a szári blúzokban, sálakban, ingekben és még nyakkendőkben is. A fehérneműipar erősen használja a szatén szövetet is, ruhákhoz és egyéb ruházathoz. A függönyök és függönyök szatént is használnak anyagként. Sok pénztárca, cipő és tengelykapcsoló is készült szaténból. Az ilyen típusú kiegészítők segítenek abban, hogy a fehér szatén saree kifinomultabbá és egyedibbé váljanak.

A Satin Sarees jellemzői:

  • Az első dolog, amit meg kell jegyezni, hogy a szatén egy szövés, és nem egy specifikus nyersanyag.
  • Különböző szövetekből készülhet, mint például pamut, gyapjú, selyem, poliészter stb.
  • Ez sima érzést kölcsönöz a szaténnak, ami az egyik legnagyobb jellemzője.
  • A selyem a legjobb szatén anyag, a poliészter a második. A zöld szatén szári is sokkal fényesebb, mint a selyem.
  • A szatén fényes felületének másik oldalán az unalmas felületet találja.

A nők közül melyik korcsoportot részesítik előnyben:

Nincs ilyen kivágás a különösen előnyös korosztályból, hogy a nők szatén anyagból szárit viseljenek. De szem előtt kell tartani, hogy az életkorral mindennek megvan a maga igazolása. Ha jól akar kinézni, akkor nem tanácsos egy 80 éves nőnek szatén sarit viselnie, mert a stílus nem illik hozzá. Ezért az ilyen típusú szatén szövetek a legjobbak, ha alacsony vagy középkorú nők viselik őket, hogy kiegészítsék stílusukat.

Melyik testalkatú nők előnyben részesülnek:

Ez a fajta szatén szári fotó minden kétséget kizáróan jól néz ki bármely testalkatú nőnél. Nincs ilyen jelzés a testalkat bizonyos típusára, amelyet a vörös szatén szárit viselő nőknek ajánlunk. Ha szeretsz ilyen fekete szatén szárit viselni, akkor mindenképpen vegyél egyet a tiednek is. Egyáltalán nem kell aggódnia a testalkata és az arany szatén sari típusa miatt, ha szeretné, ha a cikk végéig elolvassa, ha azt kérdezi, hogyan kell viselni a szatén szárit.

Gyönyörű és stílusos szatén szövet Sarees képekkel:

Ha szereti a sarees -t viselni – akkor próbálja ki ezeket az új szatén sarikat minden alkalomra.

1. Szatén selyem Saree:

Szatén selyem Saree

Az ilyen típusú vörös szatén száriban a fő összetevő a selyemből készült szatén, amely extra mennyiségű selymet is tartalmaz a keverékben, így az egész textúra lágyabb és simább lesz.

Tervezés: A vörös szatén szári színe lehet szilárd vagy különböző színű színátmenet, extra tervezői mintákkal vagy nyomatokkal a testén vagy a szári határán.

Szövet: A szatén selyemszárnyak szövésében a legtöbb selyem van, nyers formában a selyem, valamint a nyers selyemszálakból származó szatén.

Alkalom: Ez a szári nagyszerű alkalmi kirándulásokhoz.

2. Bollywood Plain Satin Saree:

Bollywood Plain Satin Saree

Ezek a sima szatén sarírok az a fajta szatén saree, ahol csak a szatén szövetet használják, és semmi mást a szövés létrehozásához. Az ilyen típusú szárikban többnyire egyszínű színeket használnak, és ezért korlátozzák a szükséges egyéb szövésfajtákat.

Tervezés: A tervezés sokkal egyszerűbb, ha a sima vörös szatén sariról van szó, mivel a szári testén vagy szegélyén minimális vagy semmilyen mennyiségű tervezői nyomat nem található.

Szövet: Ebben az esetben csak a vörös szatén szári anyagot használják, semmi mást.

Alkalom: Fantasztikus, hivatalos alkalmakra használható.

3. Satin Crepe Saree:

Satin Crepe Saree

A szatén kreppszárnyaknál a felhasznált anyagok krepp és szatén. Krepp használatával az ezüst szatén szári szegélyek és minták nagy része elkészül, míg a szatén szál fő szövése.

Tervezés: A saree normál és egyszerű mintákból áll, például négyzetekből és csíkokból a testen, valamint a határokon is. Itt színátmeneteket használnak.

Szövet: A szatén kreppszárnyakban a két szövetet használják – szatén és krepp.

Alkalom: Könnyedén használhatja ezt a szatén krepp szarit mindennapi használatra, vagy bármilyen alkalmi kirándulásra is.

4. Szatén Chiffon Saree:

Satin Chiffon Saree

A szatén sifon szarik tartalmaznak sifont, hogy a szövés sokkal szellősebb és lélegzőbb legyen. A Chiffon a szövést is ellenáll a víz felszívódásának, ami megkönnyíti a szárítást mosás után.

Tervezés: A szatén chiffon sarees esetében a fő szín többnyire szilárd marad, egy kis tervezői munkával a karcsú szári szegélyen.

Szövet: A szatén chiffon sarees -ben használt szövet szatén és sifon keveréke.

Alkalom: Az ilyen típusú sarees bármilyen alkalomra használható, legyen az hivatalos, félig formális vagy alkalmi, még mindig jól néz ki.

5. Nyomtatott Satin Saree:

Nyomtatott Satin Saree

A nyomtatott szatén saree fő értékesítési pontja az, hogy a tervező és a művészi nyomatok egész testén és határain is megtalálhatók. A nyomatokat festékekkel vagy tényleges praktikus munkákkal készítik a sima szatén selyem szárin.

Tervezés: Ezeknek a nyomtatott shibori szatén szárinak a designja a legjobb az osztályban, mert minden szári egyedi a maga módján.

Szövet: A szövet teljes mértékben szaténból készült, ezért más kiegészítő anyagot nem használnak.

Alkalom: Ezeket a nyomtatott szatén szárikat szigorúan a normál mindennapi használatra használhatja, vagy akár bármilyen partira vagy alkalmi funkcióra is használhatja.

6. Satin Georgette Saree:

Satin Georgette Saree

Amikor a szatén georgette sarees -ről van szó, a fő vonzerő az elegáns megjelenés, mint a hagyományos szatén bandhani saree. Jöhet egyszínű, vagy színátmenetek, közepes méretű szegéllyel.

Tervezés: Az ilyen típusú szárikon nincsenek művészi vagy tervezői nyomatok, kivéve a szári határokat. A szári teste teljes mértékben függ a sima színátmenettől.

Szövet: A satin georgette sarees esetében a fő szövet szatén, a georgette keverék hozzáadásával.

Alkalom: Könnyen kipróbálhatja ezt a sarees -t hivatalos alkalmakra, kétségtelenül.

7. Satin Party Wear Saree:

Satin Party Wear Saree

A szatén parti viseletű sarees nagyon egyszerű kialakítású, nem sok nyomtatással, de inkább a saree test színkombinációjára és a szári határokra összpontosít. Többnyire tömör színeket használnak, kevésbé hangsúlyozva a színátmeneteket.

Tervezés: Nincsenek ilyen művészi vagy tervezői nyomatok a szatén háló saree testén, hanem a szári határokon. A szári test többi része hibátlan marad, egyszínű színválasztékkal. Ez a legjobb szatén sarees szegélymintákkal.

Szövet: Ezeknek a szatén parti viseletű száriknak csak a szatén a fő szövetkomponense.

Alkalom: Ezt az öltözetet könnyedén viselheti alkalmi alkalmakkor vagy akár otthoni partikra is.

8. Bézs színű szatén Saree:

Bézs színű szatén Saree

A bézs színű szatén saree nem más, mint szatén banarasi saree, bézs színárnyalattal. Egyszínű vagy hasonló bézs színű színátmenet is használható. Ez a választott gyártó típusától függ.

Tervezés: A szári határait műalkotásokkal lehet felbátorítani, míg a szári teste mindig tiszta marad.

Szövet: A bézs színű szatén szári mindig szaténból készül, és semmilyen más anyagot nem használnak.

Alkalom: A bézs színű szatén saree kiválóan használható félig hivatalos alkalmakkor. Ezt a szárit mindennapi kirándulásokra vagy alkalmi viseletre is használhatja.

9. Satin Work Saree:

Satin Work Saree

A szatén munkasarik a legtöbb praktikus munkát végzik bármely más típusú szatén szárin. A praktikus munkát a sarees széles határain végzik, és nem a saree testén.

Tervezés: Az ilyen típusú szári tervezése a határain koncentrálódik, gyönyörű kézimunkával, a szári test szilárd színekkel.

Szövet: Ismétlem, a szatén munka sarees szövete többnyire szatén.

Alkalom: Ezt a szárit minden bizonnyal hivatalos viseletre használhatja, főleg kifinomultsága miatt, és ezt a stílust partikra, alkalmi alkalmakra és szertartásokra is használhatja.

10. Szatén virágos szári:

Szatén virágos Szári

A szatén virágos szári sok virágmintával rendelkezik a szári testén, a virágnyomatok akár tervezői, akár művészi is lehet.

Tervezés: Az ilyen típusú szatén virágos szári kialakítása nagyon egyszerű, mivel a test és a szegélyek virágmintáin kívül nincs semmi különösebb.

Szövet: A szatén használatán kívül eddig semmi más anyagot nem használnak.

Alkalom: Könnyen használható ez a fajta szári félig hivatalos alkalmakra vagy bármilyen alkalmi kirándulásra.

Melyik blúz alkalmas szatén Sarees -hez:

Annak érdekében, hogy a kék szatén szári stílus összhangban legyen a test többi részével, feltétlenül figyeljen egy szaténból készült blúzra. Ettől az egész öltözéke gyönyörű lesz, mert hasonlóság és homogenitás lesz a felhasznált anyagokban is. Ettől eltekintve, ha szeretné, poliészterből vagy selyemből készült blúzokat is használhat.

A szatén Sarees stílusának kialakítása:

A rózsaszín szatén szárikat nagyon könnyű formázni, mivel maguk a száriak csak a kifinomultságot és az eleganciát hordozzák; ezért nagyon egyszerű elemekre lesz szüksége, hogy kiemelje a már meglévő stílusos öltözéket. Stílusának kiegészítéséhez szaténból készült cipőt vagy pénztárcát használhat. Ezen kívül használhat tengelykapcsoló táskákat, fejfedőket vagy sálakat is, amelyek szaténból készültek, hogy kiegészítsék szaténruháit, és így azok is fantasztikusan fognak kinézni..

Így könnyen belátható, hogy annak ellenére, hogy a szatén csak egy egyedi típusú szövet, manapság a piacon sokféle szatén szári található. Minden szárinak megvan a maga egyedisége, saját megjelenése és eleganciája is. Különböző típusú szárit használhat különböző alkalmakkor, ha szeretné. És ez a cikk segít megismerni. Tehát tudassa velünk, mennyire tetszik a cikkünk és az összes szári típus. Ha visszajelzése vagy javaslata van, tudassa velünk.