Nordindiske sareer-Prøv disse 15 iøjnefaldende designs

Nordindiske sareedesignere har nogle af de bedste måder og teknikker til at lave sareer. De fleste af disse sareer kommer med iøjnefaldende sareedesignmønstre, mens andre har meget attraktive farver. På det hele taget kan jeg sige, at nordindisk er en af ​​de bedste leverandører af stilfulde sareer. I denne artikel vil vi diskutere nogle sådanne sareer. Derfor, hvis du er interesseret i de nordindiske sareedesigner, vil de følgende være en godbid for dine øjne.

Stilfulde og attraktive North India Sarees er som følger:

Lad os se på de 15 bedste nordindiske sareer.

1. Tæt Work North Indian Saree:

Tæt arbejde nordindisk Saree

Dette er noget, som alle kvinder vil finde lokkende for sig selv. Det mønster, som denne sareesport er uden tvivl, ekstremt attraktivt, og det vil også se godt ud på kroppen, når du dyrker det. Himmelblå er den bedste farve, man kunne have brugt til at fremhæve kanterne på denne saree, og præcis det er blevet gjort. Denne saree er også virkelig speciel af mange andre grunde. Det sport det gamle skole blomstermønster, og det er en af ​​de fineste udstillinger af kunstkvinder foretrækker at se i en saree.

2. Fristende rød nordindisk saree:

Forførende rød nordindisk Saree

Denne særlige nordindiske saree kommer med nogle lokkende designs udført på den. Mønsteret, som denne saree sporter på grænsedelen, er meget lokkende, og du finder dette velegnet til at bære ved særlige begivenheder. Hvis du er villig til at se dit bedste ud lejlighedsvis, er dette en af ​​de bedste smukke ting, der får dig til at se smuk ud. Ligesom den forrige sportler denne også nogle dragende designs udført på den efter blomstermønsteret, der er meget populært i indiske sareer.

3. Nordindien Pink Allure:

Nordindien Pink Allure

Her er en lyserød saree, som alle vil finde at foretrække for sig selv. Den leveres med nogle sarte designs udført på grænserne, og af den grund er farven pink endnu mere forskønnet, og hele sareen bliver endnu mere dragende. Hvis du leder efter en god designer saree, der følger trenden med nordindiske sareer, så er dette design måske det rigtige for dig. Det vil gå i hånden med en lyserød bluse, og det er noget, hver kvinde vil elske.

4. North Indian Heavy Work White Saree:

Nordindisk Heavy Work White Saree

Dette er igen en af ​​de fineste kvaliteter af sareer, som du selv vil være omgivet af i denne sæson. Det er blevet meget populært, og mange kvinder dyrker sareen af ​​et lignende design. Du kan også være en af ​​dem og se smuk ud ved siden af ​​dem, når du får fat i denne saree af det nøjagtige design. Sareen er noget, som alle kvinder foretrækker at dyrke på deres krop, og det er sandsynligvis en af ​​de bedste ting, du finder passende til dig selv.

5. Beige og Maroon farve North Indian Saree:

Beige og rødbrun farve North Indian Saree

Dette er en meget flot nordindisk saree. Det mønster, som denne saree sporter på den nederste del med den beige farve, er noget, som alle kvinder gerne vil vise frem. Hvis du leder efter noget, der vil holde andre forbløffet, kan det være det rigtige for dig.

6. Sort og hvid nordindisk saree:

Sort og hvid nordindisk Saree

Her er en nordindisk saree, som alle kvinder vil finde at foretrække for sig selv. Sareen leveres med et meget godt designermønster på den. Den sortfarvede del i bunden viser nogle indviklede designs udført på den, og det er noget, som alle kvinder vil have på deres krop.

7. Nordindisk bryllupssaree:

Nordindisk bryllupssaree

Her er en saree, som kvinder vil kunne dyrke sport ved bryllupper og andre lejligheder, der ligner den tidligere. Den røde farve er det vigtigste attraktive træk ved denne slags sareer. Der er ekstra dragende funktioner, der som de små dragende gyldne farvemønstre udføres på overfladen.

8. Heavy Sky Blue Designer Saree:

Heavy Sky Blue Designer Saree

Her er en himmelblå saree, der får brugeren til at ligne en berømthed. Sareen leveres med blomsterarbejde udført i sølvfarven. Dette er utvivlsomt en af ​​de bedste trykte nordindiske sareer nogensinde og er en effektiv saree til sport ved bryllupper.

9. Afslappet nordindisk Saree:

Afslappet nordindisk Saree

Dette er en afslappet saree, men det har stadig noget, der overtaler kvinder til at dyrke det ved særlige lejligheder. Designet er så attraktivt sammen med farven, at kvinder får lyst til at dyrke denne casual wear saree til fødselsdage, fester osv..

10. Brude Nordindisk Saree:

Brude Nordindisk Saree

Skal du snart være bruden? Vil du dyrke noget nordindisk stil ved dit bryllup? Nå, det er noget, du måske synes er interessant. Dette er en saree, som alle kvinder vil elske at bære.

11. Blå traditionel nordindisk saree:

Blå traditionel nordindisk Saree

Dette er en saree, der har det traditionelle udseende i Nordindien. Det vil være egnet til alle de kvinder, der ønsker at dyrke deres dragende udseende på en særlig begivenhed uden tøven.

12. Royal Red North Indian Saree:

Royal Red North Indian Saree

Du vil ikke tro, hvor sikker du bliver, når du dyrker denne saree på din krop. Dette sareemønster er ganske imponerende, og det samme mønster gør denne saree velegnet til at bære i bryllupper.

13. North Indian Red Bridal Allure:

North Indian Red Bridal Allure

Her er en dragende saree, som alle nordindianere vil dyrke. Det er noget, der vil være egnet til alle kvinder, der er villige til at dyrke noget nordindisk.

14. Gul nordindisk Saree:

Gul nordindisk Saree

Her er en temmelig flot nordindisk saree, der er helt fin til sport ved bryllupper og fester. Den gule farve er hovedtræk ved denne traditionelle indiske trendy saree.

15. Glitrende nordindisk Saree:

Glitrende nordindisk Saree

Med en dragende lyserød base, sporter denne saree nogle af de sejeste glitrende designs til en saree. Dette er den sidste, men en af ​​de bedste nordindiske sareer på denne liste.

Disse er nogle af de traditionelle, men alligevel trendy nordindiske sareer, du kan vælge imellem. Ideen er at have 1-2 af dem i garderoben for at få den bedste oplevelse under den næste lejlighed.