Ny samling af tjekkede sareer til glamourøst look

Historien om sareen og de forskellige typer, vi har i Indien, er varieret, og du vil elske at læse oprindelsen til hver af dem. Den tjekkede saree er en sådan stil med sareedesign, der har betaget mange kvinder gennem tiderne. Oprindelsen af ​​den tjekkede saree kan ses i Narayanpet sareerne. Disse har en kontrolleret overflade, der har broderiarbejde og også tempeldesign. Historien om den tjekkede saree begynder fra regeringstiden for Chhatrapati Shivaji Maharaj. Hans vævere ville rejse med ham, men nogle af dem blev tilbage på Narayanpet. De viste lokalbefolkningen, hvordan man væver tjekkede silkesareer med denne indviklede designstil, og de blev forelskede i den.

Betydningen af ​​tjekkede sareer:

De kontrollerede sareer har en vidunderlig fornemmelse og udseende på kroppen. De kan være små checks eller store. Disse kontrollerede kan være med to farveskema eller mange. Hver af disse designfunktioner tilføjer charmen ved denne vidunderlige saree. Ternede sareer giver dig oprindelsen til dens sted og den gamle folklore. Når du kender historien bag en saree, øger det kun prestige ved at bære den. De kontrollerede design sareer er vidunderlige at se på og også at bære.

Kontrollerede Saree -funktioner:

  • Hovedtræk ved den tjekkede saree er selve tjekkedesignet. Dette kan gøres på grænsen og palla eller over hele sareen.
  • De nyeste tjekkede sareer har en moderne stil, der er elsket af de unge kvinder i denne alder.
  • Tjekdesignet kan udføres i guld zari -arbejde eller endda trådarbejde. Hver af disse tilføjer en glamourkvotient til sareen.
  • Guld- eller sølvarbejde er perfekt til silkesareer, og de kontrollerede bomuldssareer kan også udføres i trådarbejde.

Hvilke stoffer brugt i tjekkede sareer:

De stoffer, der bruges i check sarees, omfatter bomuld, silke og også blød silke. Hver af disse stoftyper giver dig en anden fornemmelse af sareen. Bomuldssareerne er gode til somre og fritidstøj. Disse sareer bæres også af lærere og fagfolk for at få et formelt look. Silke sareerne er mere festligt slid og til lejligheder. Silken kan være ren silke såvel som blød silke. Hver af dem er bløde og giver dig et meget majestætisk look.

Hvilken kropsform kvinder foretrækkes:

Du behøver ikke at have en særlig kropsform for at bære disse smukke, kontrollerede sareer. Bare sørg for, at tjekets størrelse fungerer for din kropsform. Hvis du er kort, ser små checks bedre ud end store checks. Hvis du er høj, skal du gå ind til enhver type som små eller store checks. For at få dig til at se højere og slankere ud, kan du også vælge tjek, der kun er på grænsen og pallen. På denne måde får du sareens krop, der er almindelig, og dette tilføjer højde til personen.

Stilfulde Tjek Design Sarees til Trendy Kvinder:

Her er de bedste Checked Sarees, der er det moderne bud på den traditionelle måde.

1. Tjekket Silk Saree:

Tjekket Silk Saree

Silke saree er den bedste af de bedste. Det anvendte materiale er lavet af silkeorme, og det giver det en glans og et stof, der holder dig i årevis.

Saree Design & Stof: Dette er en lys og farverig ternet silke saree, der er perfekt til dig. Sareen er lavet af rødt silkemateriale. Den røde silke saree sys derefter med guldtråd for at give checken designet over hele kroppen. Grænsen og sallens palla er lavet af en guld -zari -kant, der er bred.

Anledninger til brug: Dette gør sareen perfekt til særlige lejligheder og festivaler.

2. Ternet bomuldssaree:

Ternet bomuldssaree

Bomuld er et andet populært materiale, der bruges overalt i Indien. Stoffets evne til at trække vejret gør det til et godt valg for det indiske fugtige klima. Dette er grunden til, at bomuldssareer bruges til somre.

Saree Design & Stof: Den ternede bomuldssaree er også et så populært design, som de fleste kvinder kan lide. Denne saree har et gult og platin check design med guld zari kant og palla. Grænsen er tynd, og derfor er kontrollerne den brede og store størrelse.

Anledninger til brug: Du kan bære denne saree til fritidstøj såvel som til en formel lejlighed, når du kan skille dig ud i en mængde.

3. Tjek Pattu Saree:

Tjek Pattu Saree

Pattu sareerne er også silke sareer, der kommer fra det sydlige Indien. En af de mere berømte er Uppada Pattu Sarees.

Saree Design & Stof: Disse sareer har en længde og bredde på 100 tråde, og det gør dem ganske unikke. Denne særlige kontrol pattu saree er smuk med rustfarve og en grøn kombination. Dette er en saree, der kan bruges til en vigtig lejlighed. Kontrolerne i denne saree er meget tynde og synes derfor at blande sig med det overordnede design.

Anledninger til brug: Du kan bruge guldzari -grænsen i denne saree til en særlig festival eller som en del af bryllupstroussen.

4. Ternet bomuldssaree af tern:

Ternet bomuld Saree

Bomulds silkemateriale er en vidunderlig kombination af det bedste fra hvert stof. Resultatet er en fantastisk blanding af den åndbare bomuld og silkens rigdom og glans. Tøjet fremstillet af dette materiale er normalt meget billigere end silke, men viser stadig storhed.

Saree Design & Stof: Denne ternede bomuldssare har en lysegrøn og orange kombineret med en grøn palla. Sareens krop har zari -cirkler af guld imellem check -designet. Guldpallaværket øger også denne sarees rigdom.

Anledninger til brug: Du kan bære dette til enhver festlig lejlighed eller tempelbesøg.

5. Multi Color Checked Silk Saree:

Multi Color Checked Silk Saree

Det er ikke kun en eller to farver, du får, når du vælger en tjekket saree. Du kan også finde smukke flerfarvede, kontrollerede silkesareer, der har et perfekt look. Disse silke sareer har en blød fornemmelse og en lys glans.

Saree Design & Stof: Sareerne har flere farver, der er koordineret godt og giver dermed den overordnede saree et indbydende look. Du kan bære denne silke saree til enhver lejlighed.

Anledninger til brug: Det kan bruges til en festival eller en formel lejlighed. Bryllupper er også et populært sted at bære disse traditionelle sareer. Vælg det bedste blandt de mange farver, der er tilgængelige.

6. Kontrolleret Border Saree:

Kontrolleret Border Saree

Nogle af de kontrollerede sareer har kun et design på grænsen til sareen. Sareens krop vil være almindelig, og kanten vil have et kontrastfarvekontroldesign. Dette giver sareen et unikt udseende.

Saree Design & Stof: Kontrollerne på grænsen kan være store kontroller, eller det kan være en lille check. Kroppen er normalt en lys farve i silke eller bomuld. Denne citrongule saree har en vidunderlig sort og hvid ternet border saree.

Anledninger til brug: Dette kan bruges til alle lejligheder som festlig eller afslappet. Sareens kant får det også til at se moderne ud, ligesom den sort -hvide farve ikke er traditionel.

7. Tjek Print Saree:

Tjek Print Saree

Trykte sareer er altid en del af enhver indisk kvindes garderobe. Trykket på en saree ser meget indbydende ud, og det kan variere fra traditionelle udskrifter til moderne. En check -print saree er også meget populær, da den både er moderne såvel som traditionel.

Saree Design & Stof: Sareen kan udskrives over hele kroppen og have en tjekgrænse eller omvendt. Denne særlige saree har en tjekket krop og en trykt kant. Denne tynde kant giver sareen et meget elegant look. Sareens materiale er også blødt og flyder godt.

Anledninger til brug: Dette kan bruges til enhver afslappet og formel lejlighed som f.eks. Kontorbeklædning.

8. Kontrolleret Kanjeevaram Saree:

Tjekket Kanjeevaram Saree

Kanjeevaram silke sarees er de bedste af de bedste. Disse sareer kommer fra det sydlige Indien og især Tamil Nadu. Silken er af den reneste form, og derfor bæres disse sareer til de bedste lejligheder.

Saree Design & Stof: Checkene Kanjeevaram saree er også meget berømt for både silke og det kontrollerede design. Her har denne særlige saree et bredt tjekdesign med flere farver. Pallaen er i kontrast med et lyserødt rutet design. Floden af ​​sareen er perfekt på grund af den silke, den er lavet af.

Anledninger til brug: Disse kan bruges til bryllupper, festivaler osv.

9. Sort og hvid tjek Saree:

Sort og hvid kontrollerer Saree

Et moderne bud på den traditionelle tjekkede saree er den sort -hvide tjek -saree. Denne saree har farver, der normalt ikke er forbundet med traditionelle sareer. Den sorte og hvide saree er en kombination af to lyse farver, der matcher godt.

Saree Design & Stof: Sareen har små kontroller overalt med en lille kant af sort. Udkanterne af det sorte og hvide på sareen giver også en dejlig erklæring. Dette kan bæres med en sort bluse for det dristige look.

Anledninger til brug: Brug denne saree til formelle lejligheder eller kontorbeklædning. Hvis du parrer det med fedt tilbehør, kan dette også bruges til funktioner.

10. Ternet linnesaree:

Kontrolleret Linen Saree

Linned er en af ​​de naturlige fibre i verden. Stoffet, der produceres således, er meget blødt og åndbart. Det er en perfekt naturlig beklædningsgenstand, der holder dig frit flydende.

Saree Design & Stof: Den tjekkede linned saree har en blød fornemmelse og en let afdækning. Dette er perfekt til alt vejr, især somre. Du vil let kunne bære denne saree af. De farver, der bruges i sareen, er lyse ved brug af grå. Dette giver den en vidunderlig nuance, der er perfekt til enhver lejlighed.

Anledninger til brug: Du kan bruge dette til afslappet eller endda kontorbeklædning.

Hvilken bluse er egnet til tjekket saree:

En saree er komplet, når du bærer en matchende bluse sammen med den. Blusen og dens designs er også varierede. Med en kontrolleret saree er det altid tilrådeligt at bære en ensfarvet bluse. Denne bluse kan have en kontrastfarve eller matchende farve. En tjekket sarees kant og palla definerer normalt også blusens farve. Blusens mønster kan være i henhold til den lejlighed, du bærer sareen til. Formelle og traditionelle bluser er gode til formelle lejligheder, mens dristige og stilfulde bluser kan bruges til festivaler og bryllupper osv..

Sådan style checket saree:

Styling af en saree er en teknik, der har set mange ændringer i årene. Den traditionelle måde at bære en saree på afhænger af oprindelsesstedet.

  • Sareen er normalt draperet med pallaen på venstre side af personen. Du kan også ændre denne traditionelle stil.
  • Gujarati -stil med at bringe pallaen foran.
  • Du kan bruge en linning til at fremhæve dine kurver og give sareen et stilfuldt look.
  • At lade pallaen være løs eller fastgøre den er også en stilerklæring, der fungerer godt begge veje.

En saree er indbegrebet af skønhed for en indisk kvinde. Hun elsker at gardere sig i denne udsøgte skønhed, der forvandler hende til en gudinde. Sareen er en sådan beklædningsgenstand, der får dig til at se meget sexet ud, selvom du dækker det meste af din krop. Ternede sareer er et sådant designelement, som alle kvinder skal eje. Checkmønsteret på kanten, palla eller endda overalt får sareen til at se fantastisk ud. Vælg mellem små checks, store checks, trykte checks osv. For at få det bedste ud af dette vidunderlige stof. Den seneste tjekkede saree er god til bryllupper, møder, kontorbeklædning osv.