Nyt design af Madisar Sarees for at vise din tradition

Også kendt som Koshavam Saree, Madisar saree er blandt de traditionelle sareer, der udføres af de tamilske brahmin -kvinder. Sareestilen opstod i midten af ​​2. århundrede f.Kr. til 1. århundrede e.Kr. I løbet af denne fase blev antariya- og uttariya -beklædningsgenstande kombineret til at bringe en enkelt beklædningsgenstand. Ifølge de gamle Madisar saree -billeder kan det afsløres, at sareen kommer med en oprindelse fra familien Tagore af Jnanadanandini Devi.

Madisar sarees er for det meste pakket ind af Iyers og Iyengars med en lille forskel i palludressingen. I første omgang blev Madisar båret i enten rødbrun eller rød; den fås dog nu i forskellige farver og mønstre efter valg af bruger og lejlighed.

Betydningen af ​​Madisar Sarees:

Madisar sareen, da den opstod, blev kun brugt til bryllupsformål af de sydindiske kvinder. Senere kom den med en symbolsk og praktisk betydning, der afslørede beskyttelse og beskedenhed. Denne 9-yard saree er symbolikken for enheden af ​​principperne for både han og kvinde i universet, da den er form af både en dhoti og en pallu. Det udføres også for en række religiøse traditioner i Chennai, da det ligner ardhanareeswara.

Egenskaber ved Madisar Sarees:

Madisar sarees har en række funktioner relateret til dens tradition og religion. Her er nogle populære.

  • Madisar sareen kan nu bruges med 6-yard saree i stedet for 9-yard saree
  • Dressingen af ​​denne saree forfra ligner en konkylie, der forbinder den med nogle religiøse principper som Shri Krishna tattva, Lakshmi Devi tattva, Chaitanya og Marak-Shakti.
  • Igen menes det, at tilbedelse, mens man havde Madisar saree -kollektionen på, ville aktivere Pancha prana i kroppen
  • Så er dette ikke en meget religiøs og meningsfuld saree at have på!

Hvilket stof bruges mest til Madisar Sarees?

Madisar saree -kollektionen fås i forskellige tekstiler. Fra ren bomuld, andre materialer, den kan købes i, omfatter polyester-bomuld, silke, bomuldssilke og forskellige andre blandinger. Sareen var priory designet i rent bomuldsstof kun med helt basale tryk. Dette gjorde det let for kvinderne at drapere det og holde sig friske om somrene. Men med ændringerne i designs og stilarter var de senere også tilgængelige i andre stoffer, hvilket øgede efterspørgslen ved forskellige lejligheder.

Hvilken kropsform kvinder foretrækker denne saree?

De fleste af kvinderne i Indien er sunde og kurvede. Og Madisar saree er blandt sareerne, der giver enhver form et perfekt look. Ingen tvivl om, at denne saree tidligere kun var tilladt for kvinder efter ægteskab, men i øjeblikket har situationen ændret sig. Uanset om du er blandt de slanke og raske kvinder eller sund og kurvet, er denne saree velegnet til enhver kvinde. Kvinden med tung kant foretrækker generelt at bære 9-yards saree, mens for den slanke og mellemstore krop er selv 6-yard nok.

Top 10 smukke designs af Madisar Sarees med billeder:

Gå traditionelt med Madisar saree -samlingen for et kulturelt udseende.

1. Traditionel Sungudi Madisar Saree:

Traditionel Sungudi Madisar Saree

Hvis du leder efter en traditionel og ganske enkel Madisar saree, er dette den ældste og trykte saree, du kan gå med.

Saree Design og stof:

Hvis du tænker på, hvordan du skal bære Madisar saree Iyengar -stil, er dette den bedste saree til at begynde med. Denne saree er lavet med fint bomuldsmateriale og får en grøn og rød farve med streger på. Palluen får rød farve med gyldne strimler og kanter for et andet look.

Anledninger til brug:

Fra almindeligt slid til lejlighedsvis slid, denne saree giver et perfekt look når som helst. Sareen er også den bedste til fancy kjole.

2. Madisar Mami Tussar Saree:

Madisar Mami Tussar Saree

Tænker du på, hvordan du skal bære Madisar saree af Mami Tussar -design? Til din overraskelse kan denne saree bæres i enten Iyer- og Iyengar -stilen eller normalt, da andre sareer bæres.

Saree Design og stof:

Denne dejlige almindelige saree er lavet af silkemateriale designet med en fantastisk kombinationsramme. Den blå saree får en lyserød og gylden vandret foret pallu, mens den komplette saree får lignende kant med en geometrisk form designet i den.

Anledninger til brug:

Dette design er stærkt båret i bryllupper, festivaler, firmaarrangementer eller andre små funktioner til et traditionelt udseende.

3. Brude Madisar Saree:

Brude Madisar Saree

Brude sarees til Iyers og Iyengars har altid været i rødbrun eller rød farve. Her er en af ​​de mest slidte brude Madisar saree, der giver et typisk etnisk brude look.

Saree Design og stof:

Denne traditionelle brude slid saree er lavet af bomuldssilkemateriale med en ensfarvet rødbrun. For at forbedre udseendet af sareen får den en gylden kant med prikket arbejde på den gyldne kant. Pallu’en får også vandrette gyldne linjer for et rigt udseende.

Anledninger til brug:

Som navnet antyder, er dette et brudebeklædningsdesign, der bæres på bryllupper eller religiøse festivaler.

4. Readymade Iyer Madisar Saree:

Readymade Iyer Madisar Saree

Tænker du på at bære Madisar saree på 6 yards? Ja, det er lidt svært at vikle 9-yard sareen, men i dag med 6-yard saree er denne vanskelighed blevet løst med en klar til at bære saree.

Saree Design og stof:

Denne færdige Madisar saree er lavet af polyester-bomuldsmateriale i grøn farve. Sareen har allerede fået en dhoti -lignende klar struktur, der simpelthen er slidt og bundet. Palluen i rød med gylden kant er også godt struktureret til blot at vikle rundt.

Anledning til brug:

Bryllupper, danseprogrammer, festivaler osv. Er de bedste lejligheder til at bære denne færdige saree.

5. Ternet Madisar Saree:

Ternet Madisar Saree

Vil du have noget nyt fra Madisar saree -kollektionen? Prøv dette ternede design med flere farver. Sareen får både et almindeligt sareedesign og ternet design kombineret i udskrifter.

Saree Design og stof:

Denne enkle gule saree i bomuldssilke får en pallu, der er designet med et ternet design i forskellige farver. Tænker du på, hvordan du skal bære Madisar? Nå, pallusektionen i kontroller forbliver på forsidebeklædningen, mens den almindelige gule ville forblive nedadgående med en almindelig gylden kant.

Anledninger til brug:

Denne saree kan bæres under forskellige lejligheder som bryllupper, fester, sociale arrangementer osv.

6. Kuberan Madisar Saree:

Kuberan Madisar Saree

Elsker du kombinationen af ​​rødt og grønt? Her er endnu et design af Madisar sarees, der helt sikkert vil fange dit hjerte. Farvekombinationen og designet, den bærer, gør den populær blandt kvinder.

Saree Design og stof:

Bare tjek Kuberan Madisar sareebilleder, og du vil komme til at vide, at sareen er lavet af røde og grønne farver med gyldent broderi på den for at forbedre dens udseende. Sareen er lavet af silkemateriale, der giver et dejligt udseende, når den bæres.

Anledninger til brug:

Bryllupper, festivaler, poojas, fester osv. Dette er en allsidig saree, der kan bæres i enhver funktion.

7. Polka Design Madisar Saree:

Polka Design Madisar Saree

Vil du tilføje noget retrostil til Madisar saree? Hvad med det prikkede design, der styrede i gamle dage? Med enkle print giver dette design et forfriskende look til sareen.

Saree Design og stof:

Designet i røde og gule farver, er denne saree lavet af rent bomuldsmateriale. Sareen får en rød pallu, mens sareen er gul. Begge sareen får prikker i rødt og gyldent, mens palluen får en gylden kant.

Anledninger til brug:

Fra almindeligt slid til små funktioner, denne saree passer til et klassisk look til brugeren.

8. Orange og grøn Madisar Saree:

Orange og grøn Madisar Saree

En anden populær farve, der styrer den færdige Madisar saree -samling, er kombinationen af ​​orange og grøn, der anses for at være meget hellig ifølge den sydindiske kultur.

Saree Design og stof:

Gad vide, hvordan du skal bære Madisar saree? Denne færdige saree er klar til at have på med en dhoti forbundet med pallu. Sareen er fremstillet af bomuldssilkemateriale og får en orange farve med mørkegrøn pallu og kanter. Den grønne farve består også af gyldne kantdesigner i den.

Anledninger til brug:

Det være sig bryllupper, religiøse funktioner, festivaler eller endda fester, denne saree kan bæres hvor som helst for et betagende look.

9. Tamil Iyer Madisar Saree:

Tamil Iyer Madisar Saree

Vil du tilføje et twist ved at bære Madisar sareen? Alt du skal gøre er at prøve Tamil Iyer Madisar. Sareen giver ikke kun et perfekt frontlook, men bagsiden ser også ud.

Saree Design og stof:

Designet i bryllupsfarverne rødbrun og grøn, den klar til at bære saree leveres med en dhoti i grøn farve. Sareens pallu er rødbrun med gylden kant. Tamil Iyer Madisars hovedattraktion er, at den giver et foldet dhoti -look bagfra.

Anledninger til brug:

Som farven siger, er dette design populært til bryllupper og fester.

10. Brahmin Madisar Saree:

Brahmin Madisar Saree

Brahminerne også draperer sareen ligner de andre Madisar sarees, den eneste forskel er den palluside, de placerer på skulderen, som ændres til venstre.

Saree Design og stof:

Denne Brahmin Madisar kommer i mørk pink farve, lavet af rent silkemateriale. Sareen får også en gylden kant med en medium tykkelse sammen med en sort kant nedenunder. Den komplette saree er almindelig, mens palluen er designet med gyldne linjer.

Anledninger til brug:

Denne slags brahmin Madisar bæres godt i bryllupper og lignende religiøse funktioner for et smukt og traditionelt udseende.

Sådan bærer du Madisar Sarees?

  • Madisar saree er en kombination af både Iyer- og Iyengar -stilen med sareedrapering.
  • Tænker du på, hvordan du skal bære Madisar saree? For kvinder, der forsøger at bære denne saree, kan det være en god træningstiming, da den inkluderer for meget bøjning, vridning rundt, bevægelse af arme hist og her osv..
  • Den populære blandt alle er dhoti -stilen, hvor sareen passeres foldet mellem benene og gemt bagved. Den anden ende af sareen er gemt i taljen for et bælte som et look.

Hvilken bluse er velegnet til Madisar saree?

Tjek bare et af Madisar sareefotos, og du ville vide, at traditionelt kom sareen ikke med nogen bluse indeni. Men med tiden, begyndte kvinder at bære bluser. I øjeblikket, afhængigt af typen af ​​Madisar, bæres simple til designerbluser, der enten er en kombination af sareefarven og designet eller i kontrast. Ligesom sareen kommer i forskellige materialer, kommer bluserne i forskellige materialer at vælge imellem.

I dag tager kvinder måske Madisar saree som et traditionelt og antisk stylingstøj, Madisar kommer med en stærk base af religiøse fakta, der er meget vigtige. Sareen sammenlignes med en række ritualer og hellige ting, hvilket gør det til en vigtig velsignelse for bruden, hvorfor det er første gang, hun får hende på bryllupsdagen. Sareen bæres også populært på andre festivaler med stolthed som Varathas, Karthigai Pandigai, Pongal, baby shower osv. Sareerne af bomuld og syntetisk materiale bæres for det meste til almindeligt slid eller under dødsceremonier. Sareen er en perfekt kombination af feminisme og spiritualitet.