Populær samling af Brocade Sarees, der får dig til at se luksuriøs ud

Brokade sareer er meget populære i Indien, og hovedårsagen bag det er brugen af ​​sølv og guld zari med hovedstoffet i sari brokaden. Disse fibre betragtes i høj grad som tunge og rige, i deres stil og også designerarbejdet. Denne type rød brokade sari -arbejde på sareer kan spores helt tilbage til middelalderen. Typen af ​​brokadeværk blev hovedsageligt båret af kongelige familier, som det græske imperium, Kina -imperiet, Japan -imperiet, det byzantinske imperium osv. Stilen blev introduceret til de indiske sareevævere via silkeruten, hvilket fik handelen til at blomstre mellem Kina og Indien. Dette er grunden til, at brokade sareer er så højt respekteret af de indiske kvinder.

Brocade Sarees Betydning:

Da pink brokade saree betragtes som meget overdådigt fremstillet; derfor bruges de kun ved formelle lejligheder som festivaler, bryllupper og andre formelle begivenheder. Denne slags sareer er også stylet og udstyret med forskellige typer smykker. Dette gør brokadesareer til meget fast tøj i en kvinders garderobe. Man kan sagtens bære silkesort brokadesari med inklusion af brokade eller brokadesareer, der består af georgette. Der er faktisk mange forskellige brokadesaris at vælge imellem.

Brocade Sarees Funktioner:

Det vigtigste træk ved hvid brokadesari er brugen af ​​zari, eller almindeligt kendt som guld- eller sølvtrådene, der væves meget med stoffet for at give forskellige typer mønstre på sareens krop og også dens grænser også. Disse zari -stoffer er meget vævet i hånden, og også ved hjælp af traditionelle væve, som hjælper med den ultimative skabelse af disse brokadesareer på den bedst mulige måde.

Hvilken aldersgruppe kvinder foretrækker mest:

Der er ikke en så tydelig aldersgruppe for kvinder at begynde at bære gylden brokadesari. Alle kvinder i enhver aldersgruppe kan bære brokadesareer. Dette skyldes, at brokadesareer i sig selv er meget præcist fremstillet og også ser overdådige ud. Derfor vil enhver kvinde iført denne form for saree i sig selv se meget elegant ud uden tvivl, uanset hendes alder. Så hvis du har budgettet til at bruge på en brokade saree, skal du bare købe det uden at tænke på din aldersgruppe.

Hvilken kropsform kvinder foretrækker:

Brokade sareer vil se vidunderlige ud på enhver kropstype, og det er den største fordel ved at bære den. Når en kvinde vil bære en grøn brokadesaree, ville hovedattraktionen være sareens dekorationer og elegance. Alle de andre faktorer bliver bare sekundære og vil ikke have stor betydning for beskuerens øjne. Så uanset om du er slank eller buttet, vil brokadesareer se fantastisk ud på dig, og du behøver slet ikke bekymre dig om din kropsform.

Seneste og smukke Brocade Sarees med billeder:

Den bedste måde at flagre din stil på er ved at bære følgende typer Brocade Sarees.

1. Brokade Silk Saree:

Brocade Silk Saree

I denne type brokadesilke -sari er den vigtigste fiber, der bruges her, silke sammen med inddragelse af brokade, som er zari af sølv og guld. Brokadearbejdet udføres ikke kun på sareekroppen, men også på grænserne.

Design: I brokadesilke saree bruges en blanding af forskellige farver sammen med designs på sareens krop også.

Stof: Stoffet, der bruges her, er en kombination af silke sammen med zari -vævning.

Lejlighed: Du kan nemt prøve denne saree ved de fleste formelle og semi-formelle begivenheder, og det ville stadig se godt ud.

2. Banarasi Brocade Saree:

Banarasi Brocade Saree

Når det kommer til Banarasi brocade saree, er dette en af ​​de mest nysgerrigt udformede saree. Denne saree er lavet sammen med kombinationen af ​​banarasi-vævningen sammen med inkluderingen af ​​den velkendte zari.

Design: Banarasi sari har de fleste mængder designerprints samt zari -arbejde på sariens hoveddel.

Stof: I Banarasi brokadesarien bruges banarasi -vævningen kombineret med guld- og sølvtrådene.

Lejlighed: Banarasi brokade saree er kun lavet til meget formelle lejligheder som bryllupper og ægteskaber eller endda også forskellige ceremonier.

3. Brocade Bridal Sarees:

Brocade Brude Sarees

Brokade brude sarees er dedikeret til eller henvender sig til bruden, der er klar til hendes bryllup. I dette tilfælde er sareen lavet på en sådan måde, at den blandes med de normale vielsesceremonier og festligheder.

Design: I denne type brokade saree, den bedste del, hvis de mange designs, der er lavet på pallu af sareen, mens resten af ​​saree -kroppen holdes meget minimalistisk.

Stof: Brocade brude saris kan laves med ethvert stof, dets silke eller ethvert andet stof. Derefter tilføjes zari for at få sareen til at se smuk ud.

Lejlighed: Det er kun til brude lejlighed.

4. Brocade Kanjivaram Saree:

Brocade Kanjivaram Saree

Brocade Kanjivaram sari består af to tekstiler – det ene er Kanjivaram silke og det andet er zari vævningen, der består af silke og guldtråde. Denne type saree er meget berømt i staterne i det sydlige Indien.

Design: I denne Brocade Kanjivaram saree er hovedattraktionen brugen af ​​forskellige farver og deres gradienter sammen med brugen af ​​kunsttryk og designerprint med hjælp fra zari.

Stof: Her bruges Kanjivaram silke sammen med inklusion af zari til udskrifterne.

Lejlighed: Du kan bruge denne saree til semi-formelle lejligheder.

5. Brocade Work Sari:

Brokadeværk Sari

Brocade work saree er næsten designet med de gyldne og sølvtråde på hele sareens krop. Det meste af sarees -overfladearealet har brokadearbejde, med meget minimale forskelle i farvekombination.

Design: Det er ingen tvivl om, at denne Brocade -arbejdssaree har flest designs ud af alle de andre brokadesarier. Designene er lavet med zari, og derfor bliver det sareens højdepunkt.

Stof: Stoffet i denne saree kan afhænge af væveren, men zari -vævningen er obligatorisk her.

Lejlighed: Man kan bruge denne Brocade work saree til enhver formel lejlighed.

6. Georgette Brocade Saree:

Georgette Brocade Saree

Med Georgette brokadesareen får du den flotteste brokadesaree med kombinationen af ​​georgette og zari. Denne saree vil helt sikkert se smuk og elegant ud, uden tvivl.

Design: Det design, der bruges i Georgette brokadesarien er meget enkelt, med meget minimale designs på sareens krop, mens zari -designene kun er koncentreret om sareegrænserne.

Stof: I Georgette brokade saree bruges zari -vævningen sammen med georgette silke.

Lejlighed: Georgette brokade saree er fantastisk til afslappede lejligheder eller endda fester også. Du kan også bære den til semi-formelle arrangementer.

7. Brocade Paithani Saree:

Brokade Paithani Saree

Hovedattraktionen for brokade paithani saree er brugen af ​​mange former for kunstprint med brug af zari eller brokade på sareens grænser. Resten af ​​sareekroppen har for det meste solide farver.

Design: Hoveddesignet drejer sig om brugen af ​​kunstneriske designs på sareegrænserne og pallu, med meget minimale designprint på sareekroppen.

Stof: I tilfælde af brokade paithani sari er det vigtigste stof, der hovedsageligt bruges silke, plus tilføjelse af zari også.

Lejlighed: Du kan bruge denne saree til for det meste semi-formelle og afslappede lejligheder.

8. Brokade Silk Saree til Bryllup:

Brocade Silk Saree til bryllup

Brokadesilke -saris -brylluppet er den vigtigste slags saree, der bruges til ægteskaber og bryllupper og er helt lavet af silke kombineret med en farvetone af guld- og sølvvævet.

Design: Designet er udført meget indviklet, men der arbejdes på sareens krop ved hjælp af sølv og gylden vævning. Dette vil skabe en tykkere og en meget mere detaljeret overflade på sarees -kroppen.

Stof: Til brokadesilke -sarees -brylluppet er det vigtigste stof, der bruges, silke, mens det andet stof er zari.

Lejlighed: Denne saree er fantastisk til ægteskabsceremonier.

9. Brocade Pattu Sarees:

Brokade Pattu Sarees

Når det kommer til brokade pattu sarees, er hovedattraktionen det enorme detaljerede zari -arbejde udført på enten kroppen eller sareegrænsen. Når sareen har solide farver, udføres arbejdet på grænsen, og nogle gange udføres zari -arbejdet på kroppen såvel som på kanten.

Design: Det har et ret simpelt design, med enten solide farver eller farveforløb, med det smukke arbejde af zari på grænserne og sareekroppen.

Stof: Brokade pattu sarees består af silkestof og inkludering af gylden og sølvvævning til designene.

Lejlighed: Fantastisk at have på til semi-formelle lejligheder.

10. Sydindiske Brocade Sarees:

Sydindiske Brocade Sarees

Den sydindiske brokadesari er hovedsageligt inspireret af den sydindiske kultur, og også kunstværket og stilen. Designerprintene sammen med arbejdet falder stærkt sammen med historien om det sydlige Indien.

Design: Det vigtigste zari -arbejde udføres på sareegrænserne og pallu, mens sareekroppen har en farvegradient med en minimal mængde kunstværker eller designs.

Stof: Som sædvanlig bruges silke som hovedstof her med zari -arbejde og detaljer.

Lejlighed: Du kan nemt bære denne saree i semi-formelle ceremonier eller også til en afslappet udflugt.

Hvilken bluse er egnet til Brocade Sarees:

Enhver form for bluse vil passe uden blå brokade saree. Det være sig højhals eller bådhals-du navngiver det bare. Brocade saris er meget alsidige i deres udseende, og derfor vil enhver form for bluse se godt ud i den. Sørg også for, at sareefibrene og fiberen, som blusen er fremstillet på, er de samme. Hvis du parrer en silke brokade saree med en georgette bluse, så ser det bare underligt og underligt ud.

Sådan styler du Brocade Sarees:

Man kan simpelthen bære brokadesarenien i sig selv, og det vil stadig se godt ud som normalt. Men hvis du har brug for noget mere at style din brokadesaree med, skal du sørge for at tilføje nogle smykker. Få almindelige eksempler på smykker, der vil passe godt til brokadesarier, er Polki -sætene eller Kundan -sætene. Man kan også parre hendes brokadesaree med høje hæle, der har et formelt look. Dette vil helt sikkert gøre stilen til at stå meget frem, uanset.

Derfor kan det let ses, at der findes forskellige slags brokadesareer i Indien. Fra at være bare silkebrokade til sydindisk brokade – navngiv det bare. Det kan også ses, at hovedingrediensen i alle sareerne er zari, som er et meget almindeligt stof, der bruges. Brugen af ​​zari gør det overordnede udseende meget pænt og elegant, hvilket også får sareen til at skille sig ud fra mængden. Så hvad synes du om vores forslag, og hvilket kan du bedst lide? Lad os vide med al din feedback og forslag.