Sådan bæres let en saree i bengalsk stil

Dette er en af ​​de mange stilarter at bære en saree. Denne stil er skabt af det bengalske samfund i Indien og er blevet optaget af mange kvinder i hele landet. At bære saree i bengalsk stil er en af ​​de letteste draperingsmetoder, der får dig til at se elegant ud. Det er en let op-do til alle lejligheder lige fra en etnisk festdag til en puja, der afholdes hos din ven.

Sådan bæres en saree i bengalsk stil

Hvad angår forslag til de bedste sareer at prøve dette look med, skal du vælge en med en kant, helst rød og bluser, der går helt til dine hænder eller lange ærmer, der dækker op til dine albuer eller lige under, det vil sige de 3 /4. ærme. Puffbluser er også almindelige i stilen. Bomuld er prøvet og betroet af de fleste, da det er lettere at styre og efterlader mindre folder, når du tager sari af efter at have dyrket det hele dagen.

Hvordan man bærer en saree i bengalsk stil er trods alt ikke raketvidenskab. At klæde sig ud i en saree, der følger den bengalske stil, kan være et rod, hvis du ikke kender de rigtige teknikker til at mestre det. Denne artikel vil forklare trin for trin, hvordan du bærer en bengalsk saree i traditionel stil, der ubesværet bringer dig ud af det på et øjeblik.

Se mere: Brug bomuldssaree

Trin til at bære en bengalsk stil saree:

Tipsene og teknikkerne til det bengalske sareetøj er:

  • Brug en underkjole i samme farve som sareen. Du vil ikke have, at den skal være for stram, og den skal heller ikke være for løs.
  • Start med at pakke sareen ind som sædvanlig. Fra navlen stikkes den almindelige ende ned i underkjolen ved at holde resten af ​​sari til venstre. Fortsæt processen, indtil du er færdig med at tage en fuldstændig drejning af sareen og når det punkt på underkjolen, hvor du først gemte den. Så processen går som. Start- Tuck- Rund sareen op, og bliv ved med at trykke, indtil en cirkel er færdig.
  • Det næste trin er at lave et læg omvendt som det foregående og stikke det efter en fold. Du vil bemærke, at din saree falder mod dine fødder. Når det er gjort, skal du lave et nyt læg i omvendt dækning af det foregående læg. Gentag, indtil omkring fem til seks læg er færdige.

kilde: nallucollection.com

  • Til sidst skal du lægge lægene i din underkjole lige under din navle og flytte op til pallu.
  • Start med at lave mindre læg på samme måde, men sørg for, at palluens endekant er synlig. Det er hovedessensen i den bengalske saree -stil. Læg den plisserede pallu op, og bring den til din venstre skulder for at klemme den. Juster den lodrette kant til dit knæ og nedefter, så det dækker alle dine læg under navlen. Juster længden, som den passer dig.
  • Det sidste sluttrin ville være at holde pallu bagfra og bringe den ned under din højre hånd. Når du holder den tæt på din højre skulder, skal du kun fastgøre den ene ende af pallu til toppen af ​​din bluse og lade den anden prutte og justere pallu på siden.
  • For at tilføje bengalske smag endnu mere, tilføj en nøglering eller deromkring til sidst og smid pallu på bagsiden af ​​din højre side.

Denne artikel må have opklaret de fleste af dine grundlæggende tvivl om, hvordan du bærer en saree i bengalsk stil. Prøvet af mange berømtheder og almindelige mennesker på samme måde, er det en af ​​de mest populære måder at bære dit traditionelle outfit på og se så elegant ud, som det bliver.

Bengalsk sareetøj kan slås sammen med store jhumkas og en lille bindi, der matcher farven på din bluse. Normalt er det bedst, hvis farven på sareen spænder overalt mellem rødbrun til rød, kvinder prøver det på alle mulige blandede farvekombinationer i disse dage for at eksperimentere. De er en unik fashion statement, og bomuldsmaterialet vil være en ekstra beroligende effekt på din hud.