Smukke modeller af kunst Silk Sarees, som du ser ønskelig ud

Det var tilbage i 1931, da den første kunstsilke eller kunstig silke blev fremvist for hele verden, hvis du undrer dig over, hvad der er art silke saree? Det blev opfundet af en person, der havde meget lidt at gøre med stoffet eller tekstilindustrien, som taler meget om den gennembrud opfindelse, det var. Men rygter mener, at det var ingen ringere end Henry Ford, der derefter hyrede to kemikere for at producere den kunstige silkefibre fra sojabønnefibrene. Selvom produktionskilden var naturlig, var fremstillingsprocessen slet ikke naturlig. I samme år skabte USA også nylonfiberen, som også blev brugt til at lave kunst silkesareer bortset fra fibre som rayon eller viskose.

Betydningen af ​​Art Silk Sarees:

Hovedvigtigheden af ​​kunst silkesareer er, at da disse typer sareer næsten ligner en normal naturligt fremstillet silkesaree; derfor er det fornuftigt at bruge denne type sareer til formelle eller semi-formelle lejligheder. Prisen gør det også meget overbevisende. Derfor vil shoppere, der ønsker at købe silke sarees og dermed ikke ønsker at bruge flere penge, kunst silke være den bedste løsning for dem. Flere valgmuligheder er altid bedre for kunden, uden tvivl.

Art Silk Sarees Funktioner:

  • Hovedtræk ved kunstsilke sareer ligger i den slags stof eller fiber, den bruger.
  • Som vi alle ved, er naturlig silkebearbejdning og fremstilling dyrt, og ved hjælp af fibre som rayon, nylon eller viskose er de samlede omkostninger ved kunstsilksareer lavere i forhold til naturlige silkesareer.
  • Bortset fra hovedfremstillingsprocessen, da fiberen er kunstigt fremstillet, vil levetiden for de kunstige silkesare også være større.

Hvilken aldersgruppe kvinder foretrækker mest:

Art silke sarees kan bæres af kvinder i alle aldre, det være sig en teenager eller en voksen. Der er ingen sådanne klare aldersbegrænsninger for at bære kunstige silkesare. Dette gør kunst silke sarees endnu mere populær og ønskelig. Kunstig silke bruges også i forskellige salwar kameez beklædningsgenstande og endda lehengas også – og det også til overkommelige priser. Så du behøver virkelig ikke bekymre dig om din alder, når du planlægger at bære kunstsilke.

Hvilken kropsform kvinder foretrækker:

Uanset om du er en slank kvinde eller en buttet kvinde, så ser silke -sareer uden kunst ud uden tvivl. Der er denne forkerte populære opfattelse, at hvis du vil have de bedste silkesareer, skal din kropsform være perfekt, hvilket bestemt slet ikke er sandt. Du skal bare beslutte dig for hvilken art silkesaree, du vil have på, og uden at tænke, bare gå efter det. Personlig tilfredshed bør være nøglen her.

Top 15 kunstige silkesare med billeder:

Kan du lide at have silke saree på? så er art silk saris de bedste muligheder for dig.

1. Art Silk Saree med broderi:

Art Silk Saree med broderi

Disse kunstsilke sareer med broderi har hovedsageligt deres broderimotiver på sareegrænserne og lidt mindre på sareens krop.

Design: For det meste bruges solide farver i denne type sareer, hvor broderiet er udført med guld- og sølvtråde. Designene starter hovedsageligt fra sareegrænserne og bevæger sig mod sareens krop.

Stof: Som sædvanlig kunstsilke med broderi er lavet af kunstige fibre som rayon eller nylon, sammen med guld- og sølvvævning til designene.

Lejlighed: Art silke sarees med broderi er fantastisk at kun bruge til formelle lejligheder.

2. Bhagalpuri Art Silk Saree:

Bhagalpuri Art Silk Saree

Bhagalpur kunst silkesaris er inspireret af kunsten i Bhagalpur, Bihar, Ranchi osv. Derfor vil den slags design afhænge af Bhagalpur tradition og kultur.

Design: Bhagalpur art silke sareer har et meget enkelt design med brug af to eller flere farver sammen med designs udført på de røde kunst silke saree grænser samt sareens krop også.

Stof: Det skal bemærkes, at Bhagalpuri sareer med kunstsilke har det samme stof, dvs. rayon eller nylon som andre silke sareer i kunst.

Lejlighed: Du kan bære Bhagalpuri silke sareer til fritid eller hverdag.

3. Banarasi Art Silk Saree:

Banarasi Art Silk Saree

Banarasi art silke sarees er de bedste, når det kommer til det overordnede design og det unikke ved guld kunst silke saree som helhed.

Design: Den bedste del af Banarasi art silke sarees er, at designet er inspireret af Varanasis tradition og kultur, og det kører overalt i sareen – hvad enten det er på kroppen eller grænserne, sammen med solide farver eller farvegradienter bruges.

Stof: Stoffet, der bruges i Banarasi art silke sarees, er for det meste enten rayon eller nylon.

Lejlighed: Man kan bære Banarasi-silkesarier til semi-formelle lejligheder eller bruges som daglig brug.

4. Kanjivaram Art Silk Saree:

Kanjivaram Art Silk Saree

Denne sarees er meget populær på grund af mængden af ​​design, hver maroon art silke saree er fremstillet med, hvoraf de fleste er koncentreret mod pallu.

Design: Farvegradienter bruges sammen med normale eller udsøgte designs hovedsageligt på sareegrænserne og pallu, idet mindre er på sareekroppen.

Stof: Alle Kanjivaram art silke sareer består for det meste af rayon, og nogle gange bruges endda også nylonfiber også.

Lejlighed: Kanjivaram art silke saris kan let bæres til en formel begivenhed. Sareen passer også til den semi-formelle lejlighed.

5. Designer Art Silk Saree:

Designer Art Silk Saree

Designer silke sarees er meget kendt for deres hovedfokus på designafdelingen, der fremvises i hele delen af ​​cremekunstsilke saree.

Design: I denne form for sareer er designet til stede på alle dele af sareen, hvad enten det er kroppen eller grænsen, med designer- eller kunsttryk og også brug af forskellige typer farvegradienter.

Stof: Som sædvanlig består Designer Art Silk Saris igen af ​​nylon- eller rayonfibre.

Lejlighed: Du kan også bruge Designer art silke sarees til formelle, semi-formelle og endda afslappede begivenheder. Daglig slid anbefales ikke.

6. Fancy Art Silk Saree:

Fancy Art Silk Saree

Fancy art silke saris er gode til fritidstøj, fordi de ikke har et meget tydeligt udseende til dem, som kan adskille dem fra mængden.

Design: Designet af Fancy art silke sarees kredser mest om brugen af ​​kunstneriske og designmønstre sammen med brugen af ​​ensfarvede eller farveforløb. Designene er også etableret i både sareekroppen og grænserne.

Stof: Som alle andre silke saree er Fancy art silke sareer også lavet af enten nylon eller rayon fiber.

Lejlighed: Fancy silke sarees vil uden tvivl være fantastiske til fritidsbrug.

7. Almindelig Art Silk Saree:

Almindelig Art Silk Saree

Almindelig silke sarees er bare normale silke saris med meget minimale designs og er også meget enkle med hensyn til udseende.

Design: Som det allerede er sagt før, har almindelige silke sareer med meget minimale designs, hovedsageligt koncentreret om sareegrænserne, sammen med brugen af ​​hovedsageligt solide farver.

Stof: Almindelige silkesareier er fremstillet eller fremstillet af hovedsageligt nylonfibre.

Lejlighed: Du kan også bruge almindelige silke sareer til fritidstøj og hverdagstøj. Disse typer sareer har alsidigheden og enkelheden ved at blive båret når som helst og hvor som helst.

8. Art Silk Cotton Saree:

Art Silk Cotton Saree

I denne form for kunstig silke sarees blandes hovedattraktionerne ved brugen af ​​bomuld med de kunstige fibre, så materialet også bliver meget behageligt og åndbart.

Design: Art silke bomuldssareer har en rimelig andel af kunstneriske og designerprint, sammen med brugen af ​​hovedsageligt farveforløb og ikke ensfarvede farver.

Stof: Stoffet leveres med en blanding af bomuld og kunstige fibre som rayon eller nylon.

Lejlighed: Art silke bomuldssareer kan bruges til enhver form for lejlighed, det være sig normale eller afslappede begivenheder, eller det er formelle og semi-formelle begivenheder.

9. Trykt kunstig silke Saree:

Trykt kunstig silke Saree

Trykte kunstsilke sareer har forskellige kunsttryk hovedsageligt udført på sareekroppen, med hovedvægten lagt på sareens udseende.

Design: Trykte kunstsilke sareer har temmelig ligetil design, idet brugen af ​​to eller flere ensfarvede farver sammen med kunstprint og sareegrænserne holdes slanke som muligt.

Stof: I dette tilfælde består stoffet af enten nylon- eller rayonfibre.

Lejlighed: Du kan nemt bruge trykte kunst silke sareer til hverdag eller fritidstøj. Man kan også også bruge disse sareer til semi-formelt slid uden at tænke særlig meget eller beslutte sig.

10. Art Silk Pattu Saree:

Art Silk Pattu Saree

Med Art silk pattu saris får du sareer med meget mindre vægt på designdelen og større vægt på valg af farver overalt i sareen.

Design: Art silke pattu sarees har meget færre designs at tale om, og derfor er hovedattraktionerne brugen af ​​forskellige typer farver og også farveforløb.

Stof: Pattu sarees i kunstig silke har stof enten lavet af rayon- eller nylonfibre.

Lejlighed: Disse typer sareer arbejder for det meste i formelle begivenheder. Du kan også også bruge denne form for saree til semi-formelle arrangementer.

11. Mimosa Art Silk Saree:

Mimosa Art Silk Saree

Når det kommer til Mimosa art silke saree, er sareens grænser hovedattraktionen på grund af deres bredde og også de designmønstre, der også kan findes på dem.

Design: Mimosa art silke saree bruger hovedsageligt farvegradienter sammen med kunstneriske designs mere på de brede sareegrænser og mindre på sareens samlede krop.

Stof: Mimosa art silke saree har stof fremstillet af nylon- eller rayonfibre.

Lejlighed: Man kan bære Mimosa kunstsilksari til formelle, afslappede eller endda semi-formelle lejligheder. Det anbefales ikke at bære Mimosa art silke saree som daglig brug.

12. Art Silk Half og Half Saree:

Art Silke Half and Half Saree

Det bedste ved Art silke halv saris er, at den ene halvdel af sareen har en ensfarvet farve, mens den anden halvdel af sareen har en anden ensfarvet farve.

Design: Kunstsilke halve sareer har et meget minimalt design, hvor de fleste er koncentreret mod sareegrænserne, mens sareekroppen kun har solide farver.

Stof: Kunstsilke halve sareer består hovedsageligt af rayonfibre.

Lejlighed: Du kan bruge kunstige silke halve sareer til enhver afslappet udflugt eller fest. Bortset fra det kan du også også bruge denne form for saree til enhver formel lejlighed.

13. Art Silk Wedding Saree:

Art Silk Wedding Saree

Disse typer sareer, der kun er lavet til bryllupssæsonen, har den bedste form for designs og farver.

Design: Bryllupssareerne i Art silke består af kunstneriske og designerprint over hele sareekroppen såvel som på sareegrænserne og pallu. De farver, der bruges her, er for det meste solide farver.

Stof: I dette tilfælde består stoffet for det meste af rayon- og nylonfibre.

Lejlighed: Naturligvis er Art silke bryllupssaris hovedsageligt lavet til bryllupsarrangementer. Men du kan også også bruge denne form for saree til andre formelle eller semi-formelle arrangementer.

14. White Art Silk Saree:

Hvid Art Silk Saree

I henhold til navnet forbliver sareens farve faktisk hvid, og designerprintene er for det meste også kunstneriske.

Design: Designet af hvid kunst silkesari forbliver koncentreret om sareegrænserne, med minimalt design på sareekroppen. Den farve, der bruges, er for det meste hvid, hvor designet er i andre farver.

Stof: Stoffet i White art silke saree er enten nylon eller rayon fiber.

Lejlighed: Disse typer sareer er kun lavet til formelle eller semi-formelle lejligheder. Du kan også også bruge disse sareer til daglig brug.

15. Pink Art Silk Saree:

Pink Art Silk Saree

Pink art silke saree ligner meget designet af hvid art silke sarees, og derfor er der ikke meget at skelne mellem de to, bortset fra farven.

Design: Designet består af kunstnerisk arbejde udført på grænserne til sareen og også sareekroppen. Sareens hovedfarve forbliver lyserød.

Stof: I dette tilfælde består sareestoffet af enten rayon- eller nylonfibre.

Lejlighed: Man kan bære pink art silke saree til normale formelle lejligheder og også semi-formelle lejligheder. Disse sareer kan også bruges hver dag.

Hvilken bluse er egnet til Art Silk Sarees:

Der er forskellige slags bluser, som du kan parre med kunstsilke sareer, det være sig højhalsede eller bådhalsede. Men den slags bluse, som du virkelig bør gå efter, er bådhalsen 3/4 håndblus – som har en bådhals sammen med blusen, der dækker ¾th af dine arme. Dette er den bedste blusekombination, du kan få til dine kunstsilke sarees. Du kan dog altid ændre din stil når som helst.

Sådan Style Art Silk Sarees:

Man kan let style enhver kunstsilke sarees med to hoved ting først – den første ville være at bruge lange øreringe. Det betyder, at du kan bruge efterligningssmykker eller også bruge guldsmykker. Bortset fra det kan du også også bruge en tyk halskæde med den kombination, der vil ligne en choker på halsen. Disse to ting vil være nok til at komme i gang. Du kan også altid tilføje din egen kreativitet til blandingen.

Derfor kan vi let se, at selvom der er så mange forskellige slags silke sareer til rådighed på dagens marked, forbliver hovedstoffet det samme hele vejen igennem – enten rayon eller nylon. Så hvis du ikke er fortrolig med ovenstående kunstige stoffer, vil det ikke være klogt for dig at fortsætte med kunstsilke sareer. Ellers er kunstsilke sareer den bedste måde at ikke bare spare dine penge, men også have en af ​​de smukkeste sareer i dit skab. Forhåbentlig hjælper denne artikel dig med at vælge det bedste til dig og dine specifikke behov.