Top 12 fantastiske Indigo Sarees

Indigo er et naturligt organisk farvestof, der bruges til at farve stofferne i blå nuance. Indigo -farvede sareer vinder nu popularitet, hovedsageligt på grund af den naturlige nuance, den tilbyder og åndbarheden af ​​de anvendte stoffer. Indigo sarees er primært brugt på bomuld eller chanderi og er et øjeblikkeligt hit blandt unge piger og ældre kvinder. De er perfekte til kontorbeklædning og kan få dig til at se meget elegant ud. Disse sareer findes i en række blokprint, slips og farvestofmodeller at vælge imellem. Hver saree er unik på sin egen måde, og i denne artikel har vi samlet nogle af de bedste Indigo Sarees at vælge imellem.

Bedste Indigo Sarees med billeder:

1. Indigo Silk Saree:

Indigo Silk Saree

Denne dejlige saree kommer i et blokprint med en sort kant. Det er designet på Tussar silke til den glans og stivhed. Hvis du vil have en anden saree end bomuld, er dette det bedste design. Det er dejligt til aftentøj og et lækkert tysk sølvtilbehør kan løfte dit outfit.

2. Indigo Cotton Sarees:

Indigo Cotton Sarees

Denne Indigo White Dabu -trykte bomuldssaree taler for stil og komfort. Den har de beroligende paletter af hvidt og blåt, der helt sikkert vil køre din mandagsblå. Perfekt til arbejdstøj, denne saree kan også bruges til små kattefester. Slå varmen med denne bløde, lette saree.

3. Indigo Chanderi Sarees:

Indigo Chanderi Sarees

Denne smukke Indigo Batik -trykte Chanderi -saree er en head turner. Det har et unikt tryk på sareens grænser, der står som et højdepunkt. Palludelen har også et smukt mønster, og sareen kommer i et skraveret mønster.

4. Chanderi Zari Indigo Saree:

Chanderi Zari Indigo Saree

Dette særlige Indigo saree -design er ganske unikt, og det er noget, der ser ædru og stilfuldt ud på samme tid. Det hvide mønster udført i hele designet er det vigtigste, der får dette mønster til at se så unikt ud. Det kan sportes med en blå og en hvid saree.

5. Indigo Saree med hvidt mønster:

Indigo Saree med hvidt mønster

Udover bare grænser synes hele denne blåfarvede saree at være dækket af hvidt. De mønstre, der er udført, ser meget kunstneriske og iøjnefaldende ud, og sandsynligvis vil alle elske dem. Hvis du skal deltage i en religiøs festival, så er dette en af ​​de fineste ting derude.

6. Indigo Cotton Saree Design:

Indigo Cotton Saree Design

Denne særlige Indigo saree kommer med et virkelig fantastisk mønster. De hvide linjer udført på det har et lodret mønster frem for det tilfældige mønster, som det gjorde i det tidligere saree -design. På grænserne er der en anden form for design, der kan siges at være en af ​​de bedste attraktive træk ved dette særlige Indigo saree -design.

7. Designer Indigo Saree:

Designer Indigo Saree

Dette er en af ​​de sareer, der kan sportes med en designerblå farvebluse, og hele designerkollektionen vil se storslået ud. Der er ikke noget for fancy ved denne saree, men den kan dyrkes som særlige begivenheder. Sareen har et lille blegfarvet mønster på den midterste del, der ligger på brystet.

8. Det pulserende indigo -mønster:

Det pulserende indigo -mønster

Dette er sandsynligvis en af ​​de smukkeste Indigo saree, du nogensinde vil komme igennem. Sareen blev lavet baseret på blusens farve, men du kan sport den med en anden, for eksempel en hvid. Den gyldne og blanding af hvide mønstre udført i denne særlige saree er meget lokkende, og den vil være egnet til næsten alle derude.

9. The Striped Indigo Saree Design:

The Striped Indigo Saree Design

Hvis du leder efter Indigo -farvesareer, vil denne stribede især være bedst egnet til dig. Dette særlige design er så behageligt, at næsten alle vil kunne dyrke det (kvinder i alle aldre) ved næsten alle begivenheder og lejligheder. I stedet for at være temmelig enkel er den meget forskellig fra dem, der allerede er diskuteret i denne artikel.

10. Blomsterprintet Indigo Saree:

Indigo Saree med blomsterprint

Denne flora trykte saree er det, der tilbyder denne model på dette billede et festligt look. Du vil også kunne erhverve dette look. De små mønstre er meget smukke, og du vil kunne dyrke det med største tillid, fordi du vil se fantastisk ud i denne designer saree.

11. Indigo-ecru Saree Design:

Indigo-ecru Saree-designet

Leder du efter noget unikt til sport denne sommer? Dette er en af ​​de bedste derude. Det kan sportes med en ærmeløs og en halværmet bluse. De hvide mønstre er meget smukke, og du vil kunne bære denne særlige designer saree ved mange andre begivenheder, herunder familie, festival osv.,

12. Indigo -trykt saree til sort bluse:

Indigo -trykt saree til sort bluse

Hvis sort er din yndlingsfarve, men du ikke bare kan ignorere indigo, så er dette en af ​​de bedste sareer til dig, og den er lavet til at blive båret med en sort bluse. Din heldige dag, hva ‘?

Indigo Sarees kan se ens ud, men ved tæt observation bemærker du, at der er så mange nuancer, stoffer og tryk, der tilbydes i disse sareer. De er yderst behagelige og alsidige med den måde, du kan slå dem sammen med mange bluser. Uanset om du kan lide en journalisttype med høj collard look eller en sød pige til hendes college party look, kan du vælge den rigtige bluse, der forvandler Indigo sareen til lejligheden. Gå Indigo i denne sæson.