Top 12 hagyományos Karnataka Sarees képekkel

Karnataka, az egyik legszebb dél -indiai állam, selyemszárnyáról ismert. Ez az állam India legnagyobb eperfa selyemtermelője, amely az ország teljes selyemtermelésének 70% -át adja. Különösen Mysore kerülete ismert selyemgyártásáról. A selyem mellett a Karnataka a sarees egyedi formáira is specializálódott, mint például az Illkal, amelyek világszerte népszerűek. Különleges típusú hímzéseket építettek be a Karnataka sarees -hez, mint például a Kasuti, amely hagyományos mintákat használ, mint például elefántok, palankinok, lótusz stb. Ezekben a száriban gyakori minták a csíkok, téglalapok és négyzetek. Ez a cikk a Karnataka állam legjobb hagyományos saree -jeit tárja fel, amelyek büszkékké tették az országot.

Legújabb Karnataka Sarees képekkel:

Ebben a cikkben a legjobb tervező Karnataka sarees -ről fogunk beszélni, megfelelő képekkel együtt. Ezek teljesen hasznosak lesznek a szári szerelmeseinek is. A legjobb 9 Karnataka saree kép a következő.

1. A Karnataka Cotton Saree:

Karnataka Sarees 1

Ez az egyik legkényelmesebb szári minden időkben. A szári készítéséhez használt pamut teljesen hiteles és maximális kényelmet biztosít. Ha a legjobb tervezői anyagokat keresi (sarees -ben), akkor ez az igazi segítség lesz az Ön számára. Az ebben a száriban készített minta nagyon klassz, és a legutóbbi mintát használja a széleken, és a lehető legnagyobb büszkeséggel és magabiztossággal sportolhat, tudva, hogy valami teljesen hiteleset visel.

2. A Karnataka Bengaluru Saree:

Karnataka Sarees 2

Ez az egyik legjobb kinézetű Karnataka saree, amit valaha talál. A Bangalore -ban élő saree üzlet egyik legismertebb tervezője készítette. A saree minta nagyon híres abban a városban. A szári testen és a széleken készített minták ennek a formatervezésnek a legfőbb vonzereje, és teljesen beleszeret a színes mintába. Ha valami divatos és teljesen megéri a pénzt keres, akkor ez jó lesz az Ön számára.

3. A barnás pamut Karnataka Saree:

Karnataka Sarees 3

Ez alapvetően gesztenyebarna szári, amelyen sárga minta található. A sárga szín felhasználása ennek a szárinak a tervezésében nagyon csábító, és elmondható, hogy ez az egyik legfontosabb vonzó tény erről a száriról. Ez a szári rozsdaszín szegéllyel és csíkokkal rendelkezik, ami nagyon vonzóvá teszi. A pallu vízszintes és függőleges csíkokkal rendelkezik, mintákhoz hasonló csekkeket képezve.

4. A hagyományos Karnataka Saree:

Karnataka Sarees 4

Ez a különleges hagyományos Karnataka szári lesz a legalkalmasabb ünnepi alkalmakra. A rajzolat olyan fantasztikusan néz ki, hogy teljesen beleszeret. Ha igazán klassz mintákat keres a Karnataka gyártmányú sarees-ben, akkor ez elmondható, hogy a legmegfelelőbb az Ön preferenciái szerint.

Többet látni: Assam Silk Sarees

5. A Karnataka Handloom Saree:

Karnataka Sarees 5

Ez az egyik legjobb kézzel készített szári, amelyet esélyt kapsz viselni. Ünnepi hangulatot áraszt a zöld és a szent arany szín keveréke miatt a szári végénél és határain. Bonyolult mintás szövéssel rendelkezik a szári testén, és gazdag hatást kelt. A fénypont a pallu, amely különféle mintákat használ, amelyek alkalmassá teszik a szárit egy királynőre.

6. A színes Karnataka Saree:

Karnataka Sarees 6

Ez az idő egyik legszebb kinézetű Karnataka saree-ja. Nagyon vonzó, színes mintát hordoz ennek a szárinak szinte az egész testében, ami elsősorban vonzóvá teszi. A több színű csekk az egész testen mangó butival teszi alkalmassá a hagyományos alkalmakra. A pallu meglehetősen gazdag bonyolult motívumokkal.

Többet látni: Rajasthani Saree Designs

7. A narancssárga Karnataka Saree:

Karnataka Sarees 7

Ez valószínűleg minden idők egyik legszebb kinézetű Karnataka saree-ja. Szinte minden nő számára alkalmas, és szinte minden eseményen könnyen sportolható. Ez a szári meglehetősen könnyű és könnyen viselhető. A páva motívumok kis virágos butisszal esztétikus megjelenést kölcsönöznek a szárinak. Párosítsd egy kontraszt blúzzal, hogy lenyűgöző legyen.

8. A Meghdoot Orange Karnataka Saree:

Karnataka Sarees 8

Itt jön az egyik legjobb narancssárga színű Karnataka saree. Ez az egyik legszebb ünnepi szári. Az élénk narancssárga árnyalat aranyszínű butírozással királyi és elegáns megjelenést kölcsönöz. Ez a szári tökéletes azoknak a menyasszonyoknak, akik szeretnek kitűnni a tömegből és ragyogni a legjobb napjukon. A szári fénypontja a gazdag zari szegély, gyönyörű virágmotívumokkal.

Többet látni: Bengáli Szári képek

9. A díszes pamut Karnataka Saree:

Karnataka Sarees 9

Ha valami egyszerűt, mégis elegánsat szeretne kipróbálni, ez a fekete szári a tökéletes választás. A szellős pamut szári szinte mindenkinek megfelel, és a szári legjobb része a határa. Az élénkpiros és narancssárga szegély arany zarival jelzi ezt a szárit az egyik legnépszerűbb választásnak. A szárit leginkább egyszerű alkalmakra és mindennapi viseletre lehet viselni.

10. Karnataka selyem szári:

Ezt a fényes sárga Karnataka selyem szárit kötelező vásárolni a látogatás során. A kontrasztos kék szegély arany zarival teszi az egyik legszebb és legelegánsabb megjelenésű száriként. Ennek a szárinak a fénypontja azonban a pallu, amely gazdag arany szövést használ kék virágos szövéssel. Párosítsd kék blúzzal a tökéletes megjelenés érdekében.

11. Karnataka Mysore Silk Sarees:

Ez a gyönyörű Mysore selyem szári a barna és a zöld legnépszerűbb hagyományos kombinációjában érkezik. Finom selyemből készült és rendkívül könnyű. A tiszta arany zari csík áthalad a határon, és felemeli a szári megjelenését. Hímzett blúzhoz illesztheti, hogy nagyszerű alkalmakra alkalmas legyen.

12. Karnataka esküvői szári:

Ha nehéz esküvőre vágyik, Karnataka saree, ez kötelező választás. A barna és a mustár lenyűgöző, örökzöld kombinációjában kapható. A szári bonyolult virágmotívumokkal rendelkezik, és a pallu rendkívül jól sikerült, nagy, fényes virágokkal, önálló szövéssel. A szári arany zari szegéllyel rendelkezik, és tökéletes minden menyasszony számára.

A Karnataka szári általában nagyon könnyű és egyszerű szári. Ellentétben szomszédaikkal, mint például az Andhra Uppada vagy a Tamil Kanjeevaram sarees, a Karnataka Silk sarees nem túl nehéz súlyú és kivitelezésű. Általában olyan hagyományos színekben kaphatók, mint a zöld. Barnásbarna, mustár, arany, sárga stb. A Karnataka szárikat könnyen karbantartják, és sokoldalúan kombinálhatók különböző típusú blúzokkal. Gyakran vásárolnak emléktárgyként a turisták, amikor meglátogatják ezt a festői állapotot.


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80