Top 12 lenyűgöző Indigo Sarees

Az Indigo természetes szerves festék, amelyet a szövetek kék árnyalatú színezésére használnak. Az indigó színű szárik egyre népszerűbbek, elsősorban az általa kínált természetes árnyalat és a használt szövetek lélegzőképessége miatt. Az elsődlegesen pamuton vagy chanderi -n használt Indigo sarees azonnali siker a fiatal lányok és az idős nők körében. Tökéletesek irodai viseletre, és nagyon elegáns megjelenést kölcsönözhetnek. Ezek a száriak számos blokknyomatban, nyakkendő- és festékmodellben kaphatók. Minden saree egyedülálló a maga módján, és ebben a cikkben összegyűjtöttük a legjobb Indigo Sarees -t, amelyek közül választhat.

A legjobb Indigo Sarees képekkel:

1. Indigo Silk Saree:

Indigo selyem Saree

Ez a kedves szári blokknyomtatásban fekete szegéllyel érkezik. Tussar selyemre tervezték, hogy ragyogjon és merev legyen. Ha a pamuton kívül más szárit szeretne, ez a legjobb design. Szép esti viselet, és egy szép német ezüst kiegészítő kiemelheti a ruháját.

2. Indigo Cotton Sarees:

Indigo Cotton Sarees

Ez az Indigo White Dabu nyomtatott pamut szári stílusról és kényelemről beszél. A fehér és a kék nyugtató palettája garantálja a hétfői kék színét. Munkaviseletre tökéletes, ez a szári kis cicapartikhoz is viselhető. Verje fel a hőt ezzel a szellős, könnyű szárival.

3. Indigo Chanderi Sarees:

Indigo Chanderi Sarees

Ez a gyönyörű Indigo Batik nyomtatott Chanderi saree fejforgató. Egyedülálló nyomtatása van a saree határán, amely kiemelésként szolgál. A pallu rész is gyönyörű mintát tartalmaz, és a saree árnyékolt mintával rendelkezik.

4. A Chanderi Zari Indigo Saree:

A Chanderi Zari Indigo Saree

Ez a különleges Indigo saree design meglehetősen egyedi, és valami olyasmi, ami józannak és elegánsnak tűnik egyszerre. A fehér mintázat a tervezés során a legfontosabb, ami miatt ez a minta olyan egyedi. Kék és fehér szárival sportolható.

5. Az Indigo Saree fehér mintával:

Az Indigo Saree fehér mintával

A határok mellett úgy tűnik, hogy ez az egész kék színű szári fehér színű. Az elkészített minták nagyon művésziek és vonzóak, és valószínűleg mindenki szeretni fogja őket. Ha vallásos fesztiválon vesz részt, akkor ez lesz az egyik legszebb dolog.

6. Az Indigo Cotton Saree Design:

Az Indigo Cotton Saree Design

Ez a különleges Indigo saree valóban fantasztikus mintával rendelkezik. A rajta lévő fehér vonalak függőleges mintázatot hordoznak, nem pedig véletlenszerű mintát, mint az előző saree kialakításban. A határokon másfajta kialakítás található, amelyről elmondható, hogy ez az egyik legjobb vonzó tulajdonsága ennek az Indigo saree dizájnnak.

7. A tervező Indigo Saree:

A tervező Indigo Saree

Ez egyike azoknak a sarees -eknek, amelyeket egy kék színű kék ​​blúzzal lehet sportolni, és az egész designer kollekció pompásan fog kinézni. Ebben a száriban nincs semmi túl divatos, de különleges eseményekként is használható. A saree kissé halvány színű mintázatot tartalmaz a mellkas középső részén.

8. Az élénk indigó minta:

Az élénk indigó minta

Valószínűleg ez az egyik legszebb Indigo szári, amelyen valaha is keresztül fogsz menni. A szári a blúz színe alapján készült, de mással, például fehérrel is sportolhat. Az arany és a fehér minták keveréke ebben a száriban nagyon csábító, és szinte bárki számára alkalmas lesz.

9. A csíkos Indigo Saree Design:

A csíkos Indigo Saree Design

Ha indigó színű szárikat keres, akkor ez a csíkos lesz a legmegfelelőbb az Ön számára. Ez a különleges kialakítás annyira kényelmes, hogy szinte bárki képes lesz sportolni (minden korosztályú nők) szinte minden eseményen és alkalmon. Ahelyett, hogy meglehetősen egyszerű lenne, nagyon különbözik az ebben a cikkben már tárgyaltól.

10. A virágos nyomtatott Indigo Saree:

Virágmintás Indigo Saree

Ez a flóra nyomtatott szári az, ami ezen a képen látható modellnek ünnepi megjelenést kölcsönöz. Ön is képes lesz megszerezni ezt a megjelenést. Az apró minták nagyon szépek, és magabiztosan sportolhat, mert lenyűgöző lesz ebben a tervezői száriban.

11. Az Indigo-ecru Saree Design:

Az Indigo-ecru Saree Design

Valami különlegeset keres a sportban ezen a nyáron? Ez az egyik legjobb odakint. Sportolhat ujjatlan és fél ujjú blúzzal. A fehér minták nagyon szépek, és sok más eseményen, például családon, fesztiválon stb.,

12. Az Indigo nyomtatott Saree fekete blúzhoz:

Az Indigo nyomtatott szári fekete blúzhoz

Ha a fekete a kedvenc színed, de nem hagyhatod figyelmen kívül az indigót, akkor ez lesz az egyik legjobb szári számodra, és fekete blúzzal hordható. Szerencsés napod, na?

Az Indigo Sarees hasonlíthat, de alapos megfigyelés során észreveszi, hogy sok árnyalat, szövet és nyomat található ezekben a száriban. Rendkívül kényelmesek és sokoldalúak, mivel sok blúzzal összeállíthatja őket. Akár tetszik egy újságíró típusú magas galléros megjelenés, akár egy aranyos lány az egyetemi parti megjelenéséhez, a megfelelő blúz választása megváltoztathatja az Indigo saree -t az alkalomhoz illően. Menj Indigóba ebben a szezonban.