Top 15 designer bryllupssareer til bruden, der skal være

Hvad er en typisk indisk bryllupsscene? En svag, men behagelig lugt af roser og parfumer hænger rundt om hjørnerne, mens en stærk melodi driver i luften. mens mændene i familien hurtigt har klædt sig ud efter deres aften kop te, dvæler kvinderne stadig rundt om spejlene og forsøger at fikse den sidste hårstreng, der bliver ved med at stikke ud hver gang. Og rundt om hjørnet i det ene rum er en smuk brud klædt og stærkt ornamenteret i et smukt traditionelt slid. En særlig saree til den særlige dag; en tung designer saree for at markere vigtigheden af ​​aftenens event.

Designer Saree -specialiteter:

Hvem ønsker ikke at se unik ud på den vigtigste dag i deres liv? Designer sarees er de mest eftertragtede stykker af flere årsager:

  • De har unikke designs, der meget sjældent er tilgængelige på markedet. De fleste designer wear sarees fås som enkeltstykker
  • De kan skræddersyes til at passe til bryllupets tema og også matche brudgommen
  • De ser ikke kun godt ud, men kvaliteten af ​​designer wear sarees er uforlignelig
  • Lidt høj på lommen kan være, men designer wear sarees er bestemt pengene værd og fortjener en særlig plads i din garderobe.

Berømte Saree Designer Navne i Indien:

  • Sabyasachi Mukherjee: Denne bengalske designer er populær ikke kun blandt brude, men også berømtheder. Det er enhver brudes drøm at bære en Sabyasachi på hendes bryllupsdag.
  • Manish Malhotra: Den berømte B -bydesigner har en fantastisk samling lehengas og sareer, der kan feje dig af dine fødder
  • TarunTahiliani: TT’s Bridal collection sarees er bedst kendt for deres udsmykkede arbejde og storslåede. Hvis du planlægger et kongeligt bryllup, er TarunTahiliani det rigtige valg.
  • Ritu Kumar: Den internationalt berømte Ritu Kumar handler om at lege med farver og stoffer for at give bruden, hendes drømmeantøj.

Bridal Saree Designer Collection:

Denne artikel har givet en liste over de bedste designer sareer til bryllup med billeder, der gør din dag smukkere og lokkende med lykke.

1. The Black Chiffon Designer Saree:

Designer sarees 1

I denne sæson skal dit bryllup se traditionelt ud med denne bløde grå og sorte chiffon saree. Bryllupper kan gøres ekstravagante selv uden brug af meget tunge smykker kun ved at perfektionere din beklædningsgenstand og gøre den lejlighedsvis klar. Sareen har et strejf af violet på siderne med et smukt rødt blomsterkunstværk. Langs sareen er der et blødt sort vinstoksmønster.

2. The Bright Blue Hue Printed Designer Saree:

Designer sarees 2

Nu er dette et ekstravagant look, du aldrig kan nægte. Kombinationen af ​​guld, når det er inkorporeret med andre lyse farver, får looket til aftenen til at poppe, og denne saree har alle intentioner om at få dig til at se bedst ud i mængden. Basen på sareen eller den nederste halvdel har et smukt monokrom blomstermønster, hvor den satinblå pallu er godkendt med stærkt zari -arbejde. Denne ene af de berømte designer sarees til bryllup.

3. Farven til Wedding Designer Saree:

Designer sarees 3

Den bløde safran er den bedste farve til sport under en stærkt ornamenteret bryllupsnat, hvor farveens blødhed og ædruelighed simpelthen ville passe godt sammen med de gyldne ornamenter, du vil blive prydet i. Nu til dette look er safranen i fløjl med en iboende gyldent arbejdspanel langs grænsen til sareen. Til den nederste halvdel bruges svag safran i chiffon. Denne type designer brude sareer fås i Indien.

4. Halv og halv Designer Saree til bryllup:

Designer sarees 4

Normalt er sort en meget ædru og moden farve og sidestiller, at fluorescerende orange på alle mulige måder soler sig i sin lysstyrke. Den lyse og poppende orange farve passer godt til den sorte, mens resten af ​​grænsen er i et bredt guld med lejlighedsvis sorte stribemærker. Par sareen godt med en solid sort bluse for at fuldføre looket. Denne almindelige og kantdesignede designer saree er perfekt egnet til bryllup.

5. Lace Overload Designer Saree til bryllup:

Designer sarees 5

Snørebånd er piget, snørebånd er smukke og snørebånd er elegante, og det er netop disse snørebånd, der udgør dit smukke look til aftenen. Sareen er i lys hvid med lejlighedsvis smukke blonder, der danner hele længden af ​​sareen. Brugen af ​​svage georgette -detaljer øger udseendet. Dette er en af ​​de store bearbejdede designer sarees til bryllups lejlighed med enkel påklædning.

6. Fuldbearbejdet trykt designer saree:

Denne halve saree kommer i en svag blågrøn nuance til den nederste base, hvor brugen af ​​lyse strimler af blå fremhæver krikand mere. For den øverste halvdel har sareen en smuk rød pallu med pyntede mønstre tegnet i hele sareen. De omfattende tunge kantlinjer tæller også for noget.

7. Enkelhed:

Designer sarees 7

Hvis enkelhed er dit mantra for aftenen, gør det bedste ud af det ved at bruge denne nøgen chiffon -basefarve. Selv med ydmyghed skal elegancen for natten opretholdes, og der er ingen anden måde at sige elegance end en nøgen farve. Dette er en af ​​de meget enkle designer bryllupssareer med almindelig sølvkant, der også får dit look til at se smukt ud.

8. Parrot Hues:

Designer sarees 8

En enkel grund til, at vi elsker denne saree så meget, er på grund af dens fantastiske parring af de to mest vidunderlige farver- den lyse papegøje blå med den poppende papegøje grøn. Sareen i grønt har en satintekstur med en smuk blå bluse.

9. Netted Designer Saree til bryllup:

Rød er farven på kærlighed og lyst og for at fejre et bryllup er den bedste måde at farve ved at male dig selv i den røde nuances sultriness. Dette er en halv saree, hvor den øverste halvdel har et blomstret kunstværk i chiffon. Denne type designer bryllup sarees passer til alle typer kvinder for den dag.

10. The Heavy Pink Designer Saree:

Heavy pink Designer Saree

Dette er bestemt en af ​​de bedste bryllupsdesignersareer nogensinde. Designertrykket får det til at se storslået ud. Det kan være lidt ubehageligt i starten for de kvinder, der finder bomuldssareer bedst egnet til dem. Denne er lavet af ren silke, og det er en tung saree, der kommer med en masse dragende slidt udført i hele sareen. Det gyldne design udført sammen med pink er det vigtigste attraktive træk ved denne saree. Det er beregnet til sport ved bryllups lejligheder, og det er en af ​​de fineste måder at vise den ultimative dragning af denne designer saree.

11. Cream Wedding Designer Saree:

creme bryllup designer saree

Hvis du leder efter et bryllup saree designs, så tag et godt væve på denne særlige designer bryllup saree. Her er en anden dragende saree, der kan bæres ved bryllupper. Det sporter cremefarven så effektivt, at næsten alle kvinder vil acceptere at bære denne saree til et bryllup i første omgang. Ved siden af ​​creme er den røde farve også effektivt indsat i denne saree i den nederste del. Mønsteret er ganske dragende og vil være velegnet til næsten alle kvinder derude, der elsker sareer som disse.

12. Pink Paneri Designer Saree:

pink Paneri designer saree

Hvis du elsker farven pink, så vil du også kunne lide denne. Mønsteret på, at denne sareesport er meget lokkende. Designet udført på grænsen er en af ​​de mest effektive attraktive funktioner ved denne designer saree. Det er blevet lavet med den ene hensigt at blive sportet ved bryllupper. Lige ved siden af ​​bruden er du den anden person, der får massiv opmærksomhed ved en bryllupsceremoni, hvis du dyrker denne saree. Det vil gå hånd i hånd med en lyserød bluse. Dette er meget simpelt sareedesign til bryllup, der gør dit look mere levende.

13. The Blue Designer Crepe Saree til bryllupper:

blå Chiffon saree til bryllupper

Det ser helt cool ud med farven blå på den. Materialet, der bruges til fremstilling af denne saree, er en af ​​de mest effektive funktioner ved denne saree. Grænserne er meget godt dekoreret med et unikt mønster, og det er igen en af ​​de funktioner, der gør denne saree så speciel. Det hele er så lokkende foran de blotte øjne, og det er derfor, kvinder vil finde denne saree velegnet til dem at bære ved brylluppet. Dette er også en af ​​de bedste chiffonsareer, du nogensinde vil komme igennem.

14. Den bedste Golden And Pink Wedding Designer Saree:

gylden og lyserød bryllupssaree

Denne smukke seneste bryllupssaree er kombinationen af ​​de to farver gylden og pink. Mønsteret, der blev brugt til at designe denne saree, er meget lokkende, og næsten alle kvinder derude vil være ret ivrige efter at bære det. Den måde, denne saree er designet på, er værd at nævne, og næsten alle og enhver vil kunne dyrke den, som de vil. Det vil også tilbyde dig det berømthedslook, og det er igen en af ​​de bedste funktioner i denne designer saree. Dette kan også bruges som en party wear saree.

15. Den elegante Heavy Designer Blue Saree:

elegant tunge designer blå saree

Vil du bære noget helt andet i denne bryllupssæson, så studer denne designer brude saree ordentligt. Bemærk de mønstre, der bruges på de rigtige steder i denne saree, og se efter denne i en sofistikeret sareebutik. Blå er nok en af ​​de bedste farver til denne saree, og den kunne ikke være smukkere end denne. Grænsemønsteret er en af ​​de bedste attraktive fakta om denne saree, og kvinder vil blive ganske fascineret af den farverige stemning, som denne særlige designer saree sporter.

Tro mig, bryllupstroussen vil aldrig være komplet, hvis du ikke har en håndfuld designer sareer at bære efter ægteskab. Man har brug for en god samling i garderoben for at få folk rundt om at indse, hvem den nygifte brud er!


Warning: array_rand(): Second argument has to be between 1 and the number of elements in the array in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 47

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/lendemaindeveille/data/www/probotmusic.com/wp-content/plugins/oc-link-indexer/indexer.php on line 80