Top 15 Kanchi Pattu Sarees med billeder

Sareer har været en tradition i Indien, for det meste Indien, og denne tradition har været ved siden af. Fra vores bedstemødre til nu os, er vi enige om, at sari ikke virkelig er en daglig præference, men til de traditionelle lejligheder, en slægtninges bryllup eller dit, har sarees en særlig betydning, et særligt sted i vores hjerte. Nu varierer sareer i henhold til forskellige kulturer og etniciteter i tryk og mønstre.

Fantastiske Kanchi Pattu Sarees med billeder:

Her er i dag en liste over nogle af de bedste Kanchi sarees sammen med fotos, der burde være et must-have i din garderobe. Derfor pryder denne festlige sæson dig selv i det bedste af det traditionelle slid og flaver dig selv fuldt ud.

1. Tri Colour Kancheepuram Saree:

pattu 1

Det nationale flag er i sig selv tre forskellige farver, den hvide i midten ledet af safranen og efterfulgt af den grønne. Denne saree inkorporerer disse tre rene farver, der udgør det indiske flag. Grundfarven på denne kanchi saree er i satinhvid med svagt guldblomstret arbejde. Sidekanten til sareen er grøn med orange kantlinjer.

2. The Majestic Peacock Kanchi Saree:

pattu 2

Det er ganske almindeligt, at vores traditionelle slid skildrer vores kultur i dem. Ofte skildrer sareer eller lehengas den fælles kultur i sig selv. Påfuglen, der er en nationalfugl i vores land, fik helt sikkert en særlig omtale. Påfugl -tema sarees er ofte et hit blandt os, ikke kun på grund af dets lyse, velgelderede farver, men også på grund af den majestætiske følelse, den rummer. Dette er en af ​​de bedste kanchi pattu sarees med hårdt arbejde.

3. Den lilla og guld:

pattu 3

Den lilla og guld Kanchi Pattu saree er virkelig smuk på sin ydmyge og enkle måde. Sareen indeholder en gullig gylden nuance sammen med en solid mat lilla, og den kombination, vi modtager, er simpelthen beundringsværdig. Langs siderne af pallu mod slutningen er der vandrette striber sammen med et lille blomsteshow for enden af ​​sari. Sareens forreste hals har også en broderiudsmykning lavet af gylden på violet, hvilket er ganske smukt i sig selv. Når vi nu kommer til den slags bluse, du vælger til sareen for at få den til at se godt ud, er vores forslag et med tofarvetryk i de to grundfarver, som sareen selv er lavet af.

4. Det er stærkt gul slette Kanchi Pattu Saree:

pattu 4

Hvis du stadig er bekymret for, hvordan du skal bære dit look til receptionen, skal du ikke lede længere, den stærkt gule saree kommer med en krop af en blød fløjlsagtig kanarigul og efterfulgt af en knap så tynd strimmel mintgrøn. Kommer til grænsen til sareen, denne saree sport en tung broderet zaari og georgette ydre linje. Sareen har også et grønligt skær af kant, før den større begynder. Se hvordan berømtheden trækker korsetudseendet af blusen hun bærer med den nyeste kanchi pattu saree fejlfrit. Blusefarven er ikke i nærheden af ​​den ensfarvede saree, hun dyrker, men den ser stadig smuk ud på hende og ganske elegant så.

5. Lille blomst designet Kanchi Pattu Saree:

pattu 5

Dette er et godt udseende efter en traditionel begivenhed, hvor du kan prale med denne smukke saree og se hoveder vende, mens du går forbi. Denne kanchipuram silke saree har en dødelig kombination af blødt satinblåt med endnu et blødt satenguld. Den ydre linje har en stribe lilla med periodiske vandrette brede striber af blå og lilla ned ad sareen.

6. California Beach Pattu:

pattu 6

Dette er en perfekt saree til somrene, hvorfor denne saree er blevet navngivet sådan. Sareen ser stærkt smuk ud med et limegrønt satinlook og modsættes en simpel kongelig preussisk blå. Sareen har enkle striber i svagt guld på pallu og forside, men mod slutningen af ​​pallu er der et omfattende kunstværk af kløverblade og blomster. Det kan dog blive lidt smukt på sidebemærkning, så er et godt slid til bryllupsreceptioner, og er et hit ganske så i syd af alle gode grunde. Denne saree er endnu en gang en flerfarvet, men palluen har meget mere et detaljeret netværk end det sidste, du så på den dækkede liste.

7. Den røde og guldkontrol med Mango Kanchi Pattu Saree:

pattu 7

Elegance drypper fra denne saree, da modellen indpakket i denne stærkt broderede Pattu poserer til billedet. Dette er en af ​​de smukke kanchipattu sarees, der kommer i en overdådig okseblod rødbrun og en beskidt rig glitrende guldfarve. Hele sareen især slutningen af ​​den er fyldt med smukke gyldne traditionelle broderier.

8. Den lækre hvide Chadrakala Kanchipattu Saree:

pattu 8

Dette kan være en sommermiddags glæde, hvor den hvide saree løber sammen med en gylden gul streg. Sareens kantlinje eller pari er i gult og grønt med et smukt rødt omfattende arbejde på palluen. Den fulde saree arbejdede med nogle enkle butas i mellemrummet på 20 tommer.

9. Guldet med Pink Creeper Kanchi Pattu Saree:

pattu 9

Sareen er smuk i lyserød og gylden, hvor selv den lyserøde undgår en svag gylden farve. I hele sareen har der været søde creeper -designs, der var udført over hele sareen, og der ætsede på en dybere pink.

10. Multi Color Model Kanchipattu Saree:

Kanchi Pattu-Orange Pattu Saree

Som du tydeligt kan se, ser det ud til at slå sareen sammen med en orange pattubluse som din bedste handel med at få skønheden frem i denne kanchipattu saree. På den gråhvide baggrund er der svage blomstermotiver i lignende farver, som man normalt kan savne ved første gang. Du kan også vælge at bære en silkebluse uden at ødelægge, hvordan du ser ud. Dette er en af ​​de nyeste kanchi pattu sarees med smukke farver og designs, der er perfekt egnet til alle dine traditionelle funktioner.

11. Overalt arbejdet Kanchi Pattu Saree:

Kanchi Pattu-Golden og rød Saree

Sareen afgiver en meget klassisk stemning og ideel til smukke lejligheder som invitationer til receptioner eller bryllupper. Den gyldne på sareen er rigelig og gør næsten den røde til skamme ved at indtage stedet selv. Designene er forskellige fra de sædvanlige blomster, du ser, men er meget relaterbare i slutningen af ​​pallu og øvre bryst.

12. Half And Half Kanchi Pattu Saree:

Kanchi Pattu-Violet Pattu Saree

Denne halve og halve enkle linjer almindelig kanchi pattu saree har sin egen glasur at prale af. Det, du ser her, er kongeviolet med gyldent som aldrig før i en kombination. Hele sareen har forskellige designs i al essens, og palluenderne har bånd tilføjet for ekstra skønhed i sig selv. Som du tydeligt ser, hjælper blusen med ærmer med at stjæle showet til denne saree, men sørg for, at det hele tiden er en almindelig bluse.

13. Triangle Broderi Saree I Kanchipattu:

Kanchi Pattu-Triangle broderi Saree

Den saree, du ser her, er flerfarvet, og hvem ville have troet, at farverne her vil passe så godt sammen? Grænsen i gylden er ikke helt almindelig, og den har trekanter overalt, der tilføjer charmen ved denne klassiske saree. Enhver silke eller pattu flerfarvet bluse vil gøre sareen en retfærdighed at tale om. Dette er en af ​​de nyeste kanchipattu sarees med smukt design.

14. Blomstermønster og Grand Pallu Kanchi Silk Saree:

Kanchi Pattu-blomstermønster Saree

Det kanchi pattu saree -foto, du ser her, har også gyldne rammer for broderi på det røde, hvilket får sin skønhed til at fremstå meget mere. Sareen kan helt sikkert se godt ud med en rød bluse bedst, men gylden ville heller ikke være en dårlig idé, men kun hvis du løber tør for muligheder for den røde at eksperimentere med.

15. Pink And Golden Big Border Kanchi Pattu Saree:

Kanchi Pattu-Pink og Golden Saree

Sareen, selvom den måske ser lang ud efter dit sædvanlige valg, er ret elegant og har et smukt broderi, der ser så smukt ud af sig selv. For at få mest muligt ud af denne saree skal du vælge en lavmælt bluse, der ikke tiltrækker for meget opmærksomhed til sig selv. Når det er sagt og gjort, vil hver bryllupssæson se dig dukke op som modedronning med det samme. Denne type kanchi pattu sarees matchede perfekt til brudepige i brylluppene.

Så det var alt, hvad der var at vide om skønheden i Kanchi Pattu sarees, hvis billeder vi har angivet for dig. Denne artikel indeholder top 15, som du kan beslutte og vælge imellem. Glad shopping!