Top 25 indiske sareer med billeder

Indisk er stedet, hvor sarees oprindeligt opstod. I øjeblikket er der mange dragende sareer fremstillet i Indien, der har nogle af de bedste designs nogensinde. I denne artikel vil vi diskutere nogle af de bedste indiske saree -designs nogensinde, der kommer med varierede designs og fantastiske mønstre.

Indiske sareer med billeder:

Hvis du er interesseret i indiske sareer, kan følgende diskuterede sareedesign siges at være passende for dig. Nu sker det!

1. The Black Latest Indian Design Saree:

Indiske sareer 1

Her er en saree, der har et meget attraktivt design udført på den. Det mønster, som denne særlige saree dyrker både i kroppen og på grænsedelen, kan siges at være en af ​​de mest imponerende ting ved det. Hvis du leder efter noget helt autentisk, så er dette sareen for dig. Floramønsteret udført på palludelen kommer med den røde farve, og det er igen et af de fineste sareedesign til dig. Sareen går hånd i hånd med en flot bluse.

2. The Pink Indian Designer Saree:

Indiske sareer 2

Denne lyserøde saree anses for at være en af ​​de flotteste sareer nogensinde lavet i Indien. Farven er så attraktiv, at de fleste kvinder vil synes, at dette er helt sødt og helt sikkert vil bære næsten overalt, hvor de går. Hvis du leder efter noget, der får dig til at se anderledes ud end de andre, kan dette få jobbet udført for dig. Mønsteret, som denne sport i den nederste del er en af ​​de fineste ting ved det, og du vil helt elske den måde, denne saree viser den gyldne farve på det lyserøde basestof.

3. Festen bærer pink indisk saree:

Indiske sareer 3

Her har vi en meget flot indisk saree, der kommer med nogle af de mest hjertesmeltende vedhæftede designs. Hvis du leder efter noget helt autentisk og nyt i denne sæson, så er denne saree det bedste for dig. Det lille og sarte arbejde udført på denne saree er det bedste ved, og mønstrene er det, der i første omgang vil stjæle al opmærksomheden. Hvis du har brug for noget, som alle kvinder derude vil beundre dig for, så får denne lyserøde indiske saree jobbet gjort for dig.

4. Royal Indian Wedding Saree:

Indiske sareer 4

Bryllupssæsonen er næsten her, og du har sandsynligvis brug for noget til at hjælpe dig med at se den mest attraktive kvinde i lejligheden, ikke? Nå, dette er den bedste saree til sport ved bryllupper lige nu. Vinteren kommer til at være her sammen med bryllupsinvitationer, og du kan simpelthen rocke denne saree sammen med en bluse i fuld ærme eller gylden farve, der får det blå til at se endnu mere dragende ud. Igen vil det være helt velegnet til den beige farve, som denne sport selv dyrker i den nederste del.

5. Plain Pink Indian Saree:

Indiske sareer 5

Dette er den slags saree, der kan sportes med bluser med fuld hals. Det mønster, som denne saree sporter i grænserne, er ganske dragende, og de små mønstre udført på den lyserøde basissaree er igen noget, som folk vil foretrække meget. Med alle funktionerne i tankerne kan det siges, at dette er en af ​​de bedste indiske sareer nogensinde, der kan dyrkes ved bryllupper og andre lejligheder, der ligner det. Blusen vil være førsteklasses attraktioner, men sareen undlader også at imponere folk.

6. Den røde indiske saree til bryllupper:

Indiske sareer 6

her er en ret sej saree, der vil være velegnet til sport ved bryllupper. Kanterne på sareen kommer med et meget lokkende mønster udført på det. De små indviklede cirkulære designs udført på den er også en af ​​de bedste træk ved denne saree og får denne sare til at se endnu mere speciel ud. Hvis du er villig til at dyrke noget indisk med en gylden bluse, så er dette det rigtige for dig.

7. Orange Indian Saree:

Her er en orange saree, der kan bæres med en grøn bluse. Det smarte mønster, som denne saree sporter på grænsen, er langt mere attraktivt end den, der er diskuteret før, men én der er en ting, der falder denne saree til nummer 7, det er prisen. Bortset fra at være langt mere stilfuld er den også langt dyrere end den forrige. Det er en af ​​de bedste sareer nogensinde og kan siges at være et af de bedste design, du nogensinde vil finde i en indisk saree.

8. The Velvet And Georgette Saree:

Indiske sareer 8

Dette kan hævdes at være en af ​​de mest unikke designer sarees, kvinder har set i et stykke tid. Sareen går hånd i hånd med en stilfuld bluse med fuld hals. De to farvekombinationer af denne saree er en af ​​de bedste ting ved den og får den til at se ekstremt attraktiv ud. Hvis du er villig til at dyrke noget helt nyt, og som ingen har set før, så er det noget, du skal have på.

9. The Blue Casual Allure:

Indiske sareer 9

Dette er ikke en silke saree. Den er lavet af syntetisk materiale og ser helt cool ud på kroppen. Det er en afslappet saree, men ser stadig tiltrækkende nok ud til, at folk kan dyrke sport ved særlige lejligheder.

10. Den seneste indiske designer Saree:

Indiske sareer 10

Her er en smuk designer saree, der passer til de stilfulde indiske kvinder i denne generation. Det sport en af ​​de mest trendy designs til sarees nogensinde sammen med et behageligt materiale. Det vil tilbyde bæreren den slags glans, som enhver kvinde forventer, når de bærer en dragende saree.

11. aftenen nyeste design indiske Saree:

Indiske sareer 11

Dette er en slags saree, der kan sportes af alle kvinder, når de er ude og nyde aftenen. Den silkeagtige saree ser helt lokkende ud med en blå farvebluse, og det er en af ​​de bedste funktioner ved denne saree. Det vil være velegnet til alle kvinder, der dyrker noget helt lokkende på deres krop. Det mønster, som denne saree sporter på kanterne, er noget, som hver kvinde vil være stolt af, når de dyrker denne saree.

12. Deepika Padukone Look Inspired Saree:

Indiske sareer 12

Dette er en saree, der har evnen til at sætte et bånd på loudmouths med den vestlige tøjstemning. Sammen med det kongelige præg er denne saree noget, der har mulighed for at skabe nye muligheder for designere til at rejse sig og skinne med de designs, de lavede, og selvom det var skrald. Det sport mere end ét design, og måden at sammensætte dem på er denne sarees hovedtræk.

13. Den grønne indiske Saree:

Indiske sareer 13

Denne indiske saree kommer med papegøjegrøn farve og er bestemt en af ​​de fineste sareer nogensinde. Det mønster, som denne sareesport er over fantastisk, og det sølvfarvede arbejde udført i midten er også meget imponerende. Hvis du leder efter en saree, der får dig til at se lokkende ud med det samme, kan det siges at være det rigtige for dig. Det er meget levende og fuld af farver.

14. The Beige Indian Designer Saree:

Indiske sareer 14

Leder du efter den nyeste indiske designer saree? Her er noget, der kan lokke til dig. Denne saree sporter den beige farve og leveres med et så fantastisk design på den nederste del med alvorlig anvendelse af farven pink er det, der vil imponere folk i første omgang. Hvis du leder efter noget sejt og indviklet, så er det det rigtige for dig. Det vil gå hånd i hånd med en sort bluse er helt sikkert det rigtige for dig.

15. Den sorte og lyserøde indiske Senest designet Saree:

Indiske sareer 15

Der er nogle fede designs til saree, der udkom for nylig. Dette er en af ​​dem. Sareen sport de to farver så effektivt, at alle, der ser på det, bliver helt vilde for at bære det. De beige farvedesign, der er udført på kanten, gør dette til en trefarvet saree, og det er de ting, der gør denne saree så imponerende, og det er derfor, folk gerne vil have den på i første omgang. Sareen er en flot og kan sportes næsten overalt.

16. The Pink Maharashtrian Designer Saree:

Indiske sareer 16

Denne saree er designet af en designer i Pune, og den er blevet et af de fineste designs nogensinde. Designet er så fantastisk, at det vil imponere næsten alle og enhver derude. Den kommer også med farven blå, og sareen er bestemt velegnet til alle kvinder derude, der er villige til at se deres bedste ud ved at dyrke de traditionelle indiske stilarter.

17. Den gennemsigtige beige farve indiske saree:

Indiske sareer 17

Denne saree er blevet lavet efter at have været inspireret af nogle kendte looks. De smarte designs udført på den beige farvebase er det, der vil tiltrække al opmærksomheden. Det er noget, der vil overtale kvinder til at dyrke det på deres krop. Det vil gå hånd i hånd med en farverig bluse. En rød farvet bluse vil være velegnet med denne saree og få personen til at ligne en indisk guddommelig skønhed.

18. Den bedste nyeste design mørke indiske saree:

Indiske sareer 18

Denne mørkerøde og brune farve saree er noget, som kvinder finder passende for dem. De mønstre, der er udført på kantdelen, er værd at nævne, og det er skabt til at imponere. Når du dyrker denne saree, vil alle øjne være på dig, og du vil ligne en absolut skønhed, hvis du vil bære den med en brun bluse. De smarte mønstre udført på dette design er det, der i første omgang vil få folk til at imponere over dette design.

19. The Red Indian Party Wear Designer Saree:

Indiske sareer 19

Dette er sandsynligvis en af ​​de fineste indiske sareer nogensinde, der kommer med nogle af de fineste dragende farver, der er udført på den. Den røde er en af ​​de mest attraktive farver, der er udført på den, og de gyldne farvemønstre udført på grænserne er endnu en tiltrækkende funktion ved denne saree, som ganske let kan imponere folk.

Se mere: Billige Designer Sarees

20. Den nyeste White Designer Indian Saree:

Indiske sareer 20

Dette er en smuk hvid saree, der kommer med de traditionelle indiske designs, der vises på den. Den lyserøde farve blomstermønstre er det, der tiltrækker opmærksomhed, og de er igen det førende kunstneriske træk ved denne saree.

21. Den hvide og røde designer Indian Saree:

Indiske sareer 21

Denne saree har to af de fineste farver til indiske sareer. Den hvide får sareen til at se ekstremt ædru ud, og den røde kantfarve er det, der får den til at se så stilfuld ud. Hvis du har brug for designer sareer, der dyrker den indiske sareestil, så er dette det rigtige for dig.

Se mere: Traditionelle sydindiske Sarees

22. Den rene indiske bomuldssaree:

Indiske sareer 22

Indien kan siges at være fødestedet for sareer og forskellige designs. Så uanset hvad du får her, vil det være helt autentisk. Denne bomuldssaree, der kommer med farven blå på, er bestemt en af ​​de flotteste indiske sareer, du finder i dit liv.

23. Celebrity Collection Indian Saree:

Indiske sareer 23

Denne kommer direkte ud af samlingen, der er forbeholdt celebs. Det mønster, som denne sport på siderne og den midterste del og værd at nævne. Folk vil blive helt overrasket over den måde, denne saree ser ud på, og næsten alle og alle (kvinder) derude vil være villige til at dyrke denne saree på deres krop.

Se mere: Nordindiske bryllupssareer

24. De indiske sareer til særlige lejligheder:

Indiske sareer 24

Her er en indisk saree, der kommer med et kunstnerisk mønster vist på kanterne og på kantdelen. Det er nok en af ​​de fineste ting ved denne saree, der vil imponere alle.

25. Fashion Lady Indian Saree:

Indiske sareer 25

Sidst men ikke mindst vil denne saree få bæreren til at ligne en komplet modediva.

Dette er nogle af de bedste designs af indiske sareer, som man kan vælge imellem for et kulturelt udseende. Dog er designene nyeste, og du kan få en rimelig idé om, hvordan du gør.

Billeder Kilde: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25.