Top 30 Seneste Designer Sarees

Siden oldtiden har sareer spillet en vigtig rolle i dametøj. En saree symboliserer kvindelighed i Indien. Det er en vigtig del af hinduistisk kultur. Der ville ikke være nogen garderobe uden en saree af en kvinde i Indien. Med flyttetiden har saree -designs altid ændret sig i henhold til trenden. Nu om dagen er designer sarees i trend. Med nyt og anderledes mønster har de altid indtaget en plads i enhver kvindes tøj.

nyeste designer-sarees

Materialerne, der bruges i en sådan saree -designerkollektion, er georgette, net, fløjl, silke og Chiffon. Lad os få et blik på nogle af de trendy designs af sarees, der virkelig er hjertekløver.

Seneste Designer Sarees:

Her er de top 30 nyeste designer sarees og samlingen som følger.

1. Floral Border Saree:

nyeste-designer-sarees-blomster-border-saree

En dejlig almindelig saree med en blomsterkant er iøjnefaldende for almindeligt slid og for nogle små fester, der giver et forfriskende look. En almindelig lysegrøn saree med mørkt blomsterprint giver en fantastisk kombination med blomsterbluse. Også den mørke og lyse farvekombination er fantastisk at have på.

2. Broderet Net Saree:

Broderet Net Saree

Intet er så romantisk som en net saree med kærlighedsfarven, rød. En net saree får maskinbroderi med resham og sten. For at tilføre sin skønhed er zari også inkluderet. En saree med net øger din personlighed i fester og små bryllupsfunktioner.

3. Faux Georgette Saree:

nyeste-designer-sarees-foux-georgette-saree

Elsker at have lyse farver på! Her er en designer wear saree til et perfekt look i forlovelser og små fester. Sareen bærer dobbeltfarver, der begge lyser et dc i kontrast til hinanden. Ud over de benji brune og lyserøde magenta farver tilføjes spejlarbejde, maskinbroderi, en blonder, zari og blonder til et attraktivt look.

4. Royal Net Saree:

nyeste-designer-sarees-royal-net-saree

Vil du have et kongeligt udseende i bryllupper og højt selskabsfester! Her er et netdesign til dig, som ville få dig til at gnistre blandt mange. En beige og brun farveblandingssaree giver en glitrende effekt med de skinnende plastspejle syet i den. Sareen giver et rigt udseende og er også gunstigt for natfester at vise, at den er virkelig glamour.

5. Black Beauty Saree:

nyeste-designer-sarees-black-beauty-saree

Sort farve er forblevet trendy i hver generation. En sort sarees med blomstret lappearbejde og maskinbroderi giver din personlighed en skønhed. Sådanne sareer er meget slidte i temafester og funktioner. Med en bluse med fuld hals giver det et særpræg.

6. Brude Designer Saree:

nyeste-designer-sarees-brude-designer-saree

Vil du se fantastisk ud på din særlige dag! Prøv en georgette saree i rødt med fantastisk kant, maskinbroderi, sten og zari. Det gyldne plasterarbejde nedenfor tilføjer til sin skønhed. Det bærer også store pletter på siden langs grænsen for at give det et tungt brudeudseende. En kombination af alle disse giver et fantastisk brudeudseende for at besejre hjertet af din brudgom.

7. Double Color Velvet Saree:

Dobbelt farve Velvet Saree

En fløjlsaree tilføjer et pluspunkt til sareen, der skal bæres i luksuriøse bryllupper, fester og ægteskabsfunktioner. Sareen får en kongefarvet blå med lys farvekombination, gul. Sareen er designet med sten, zari og broderi.

8. Banarasi Saree:

nyeste-designer-sarees-banarasi-saree

Et designer saree -design med traditionelt look giver et unikt look. Banarasi sareen har altid været iført for at give et fantastisk luksuriøst udseende i ægteskaber. Sareen får en elskelig rød farve med gyldent farvedesign med tråd. Sareen i det hele indeholder kugledesign, mens pallen er lavet tung med henna -designs.

9. Simple Black Design Saree:

simpel-sort-design-saree

Et skinnende look med en enkel trykt modedesigner saree er imponerende til enhver lille lejlighed, samvær og også til rutinemæssigt slid. En gul og sort kombination inspireret af en solblomst ser fantastisk ud med små henna mehandi designprint. For at tilføje sin nøjagtighed tilføjes en lille tynd blonder.

10. Bhagalpuri Saree:

nyeste-designer-sarees-bhagalpuri-saree

Vil du have et trendy look til dine kattefester eller temafest denne gang. Prøv en Bhagalpuri saree i mørk marineblå farve med blomstermønster. Sammen med den brede grænse giver den store til designs et fantastisk look til sareen og bæreren.

11. Blue And Pink Strip Saree:

nyeste-designer-sarees-blå-og-pink-strip-saree

En ny designer saree, der er velegnet til både afslappet og officielt slid, er ret efterspurgt. En saree med en yndig farvekombination af marineblå og pink ser ganske anstændig ud at blive båret. Det bærer også et blomstret design i slutningen af ​​sin pallu for at give et blomstret look. Sareen giver bæreren et anstændigt udseende.

12. Pailletter Border Saree:

nyeste-designer-sarees-pailletter-border-saree

En nyeste designer saree, der næsten har optaget et hul i den trendy garderobe, er den pailletgrænsede saree. Paljetterne har altid været trendy for sareerne, hvad enten de er almindelige eller dekoreret. Den almindelige champagnesaree med broderi dekoreret med en tynd kant af pailletter af guld og sølv giver et glamourøst look i enhver fest.

13. Blue And Black Designer Saree:

nyeste-designer-sarees-blå-og-sort-designer-saree

Vil du gerne have et choli -look i denne sæson! En georgette saree med gyldent arbejde er den bedste designer saree til denne Navratri. De blå og sorte farver giver det et rigt udseende. Påklædningen fik os et gyldent kantudseende med maskinbroderi. Farvekombinationen og den dekorerede portion giver det et rigt look til luksuriøse funktioner.

14. Simple Dotted Saree:

nyeste-designer-sarees-simple-dotted-saree

Enkel, men fashionabel påklædning ville give dig et storslået look i sammenkomster, fester og festivaler. En lys beige farve ser fantastisk ud med det lille kugledesign besat i den. Det ser fantastisk ud med en kontrastbluse specielt af fløjl. Det viser den stilfulde side af en kvinde på grund af georgette -materialet, der giver et perfekt look til sareen, når den bæres.

15. Violet broderi Saree:

nyeste-designer-sarees-violet-broderi-saree

Broderi sareerne har været i trend for designer sarees designs. En violet saree med fantastisk lille broderi og beige kombination giver et fantastisk look sammen med lappearbejdet i ægteskaber. Den violette del er lavet af fløjl, mens den beige del er lavet af net, hvilket giver et fantastisk look.

16. Leaf Designed Saree:

nyeste-designer-sarees-blad-designet-saree

Et nyt designer saree -design inspireret af bladene giver et fantastisk look i samvær og små funktioner eller på fest. Den kongeblå georgette saree får bladformet resham -broderi for at give et designer look. Den brede grænse øger dens unikke karakter. Når det bæres til festivaler, giver det et religiøst udtryk til bæreren med antikke smykker.

17. Pearl Color Designer Saree:

nyeste-designer-sarees-perle-farve-designer-saree

Vil du have et hjertestjernende look for at tiltrække seernes øjne! Få denne fantastiske perlefarvede saree. Modedesigneren saree får broderiarbejde til blomstermotiver og skærekanter for at give et unikt udseende i ægteskaber og andre funktioner. Sareen er lavet med fire georgette materiale, som er perfekt til sådanne sareer for at give et charmerende look med perlesmykker.

18. Lehenga Saree Design:

nyeste-designer-sarees-lahenga-saree-design

Lehenga sarees er det nyeste designer sarees -design, der er elskeligt for brudene til forlovelser og andre funktioner. Den sari -kjole i lagdelt stil giver et fantastisk look til de glamourøse brude med den elskelige farve rød. De kurvede slidser tilføjer sareens mode. Det er specielt lavet til at gøre den særlige dag, hvis bruden mere mindeværdig. Da det ikke er så tungt, kan det også bæres i forskellige andre funktioner.

19. Cape Designer Saree:

nyeste-designer-sarees-cape-designer-saree

En ny opfindelse på saree -markedet er Cape saree designs. Sareen får et sensuelt udseende med den gennemsigtige Cape båret over den. Tøjet bæres bedst på vintre for at give din mode en ny standard. Det giver en simpel almindelig saree et designer look af Cape er besat med sten eller broderi. Cape kan også være enkel og gennemsigtig, så blusedesignet kan ses.

20. Designer farve plisserede sareer:

nyeste-designer-sarees-designer-farve-plisserede-sarees

Efter patli pallus mode, er de plisserede farvedesign de trendy designer slid sarees til denne sæson. De plisserede farver er i forskellige farver i kontrast til hinanden, mens palluen undertiden bærer en anden farve. Besat med broderi og sten er det perfekt festdragt. Det er en af ​​de bedste modedesignersareer.

21. Long Trains Saree Design:

nyeste-designer-sarees-lange-tog-saree-design

Dette er en ny trend i modedesigner saree. Iført en lang pallu saree med bredde svarende til den hos pallu eller mindre end den, er kendt som long train saree designs. Sareens pallu er så lang, at den når jorden. Det giver et stilrent look i luksuriøse fester og bryllupper.

22. Dhoti Saree Designs:

nyeste-designer-sarees-dhoti-saree-designs

Fantastisk design med et unikt look er givet af Dhoti saree. Sareen er lavet af et rent stof og giver et vidunderligt buet look på taljen. Designet regnes som den bedste designer sarees -kollektion, man skal have et blik på. Det bæres bredt i fester og funktioner.

23. Shoulder Designs Saree:

nyeste-designer-sarees-skulder-designs-saree

Leder du efter de bedste designer sareer til funktioner i aften! En skulderudsmykning saree er den, du har brug for. Det giver et unikt look med designs, broderi eller stenarbejde, der kommer på skulderen, hvilket ligner sareens blusemønster. Med en gunstig kombination af fersken og hvid står det for at være et stilikon.

24. Ombre Saree Designs:

nyeste-designer-sarees-ombre-saree-designs

Inspireret af ombre dupatta og ombre leggings, er ombre sareerne de nyeste designer sareer på markedet. Hovedpunktet i sådanne sareer er farvekombinationen, der bruges til at lave den. De dejlige krøller, der vises nedenfor, giver det et fantastisk rødt tæppe -look.

25. Jakkebluse Saree Designs:

nyeste-designer-sarees-jakke-bluse-saree-designs

En jakkebluse saree os bedst til vinterens funktioner og bryllupper. Sareerne er patola sarees med tungt broderiarbejde. Blusen, hvis sådanne sareer er designet som de jakker, der giver den et kongeligt udseende.

26. Lagdelte Saree -designs:

nyeste-designer-sarees-lagdelte-saree-designs

Efter at kjolerne opstod i kvinders garderobe, var den næste kjole saree. Det er en kombination af den vestlige og indiske kultur. Designer sareen får et lagdelt kjole -look med en bred kant og blomsterbroderi på. Sådanne kjole sarees er meget populære i kattefester og ægteskabsfunktioner.

27. Flerfarvet Designer Saree:

nyeste-designer-sarees-flerfarvet-designer-saree

Elsker at lege med farver! Her er en dejlig saree til dig med forskellige farver. Sareen får en lille kant med lille broderi. Det ser overdådigt ud med designer dekoreret bluse med broderi i det også. Det er meget foretrukket til fester og funktioner eller festlige. Sareen er populært kendt som kachhi work saree.

28. Orchid Designer Saree:

nyeste-designer-sarees-orkidé-designer-saree

Vil du have et trendy, men ædru look til små funktioner eller festlige! Prøv Orchid designer sarees. En ny designer saree med dejligt sølvbroderi og fløjlsølvgrænse giver georgette sareen et rigt look. De smarte store og dristige blomstermotiver tilføjer sin skønhed. Påklædningen ser fantastisk ud med sølvsmykker sammen med broderibluse.

29. Pink og grå Designer Saree:

nyeste-designer-sarees-pink-og-grå-designer-saree

Har en værdifuld funktion at deltage i og vil have et klassisk look i det med et traditionelt præg! Prøv en af ​​de bedste designer saree med en pink og grå kombination. Sareen er også dekoreret med broderi i guld. Den brede kant og designene giver det et luksuriøst udseende. Dette er en af ​​de nye designer sarees.

30. Gota og broderi designet Saree:

nyeste-designer-sarees-gota-og-broderi-designet-saree

En overdådig sarees designer kollektion på markedet er Gota -arbejdet med broderi. En lysegrøn net saree får store blomstermotiver med Gota -arbejde og lille broderi for at give det et fantastisk look. Det er stærkt båret på bryllupper eller endda festivaler for at give et enkelt, men elegant look.

Seneste Designer Sarees

Designer sarees har altid været en dille for kvinderne i alle aldre. Sareerne får nu også et strejf af perler og andre charms for at give et unikt look. Bryllupssæsonerne er de mest gunstige for sådan designertøj. Det repræsenterer det kvindelige og elegancen hos en kvinde. Sammen med designer sarees er blusemønsteret også blevet ret elegant at have på. Der er ingen tvivl om, at trenderne vil blive ved med at ændre nye designs, så tag noget med til at dekorere din garderobe.