Virágos szári – Ez a 15 gyönyörű design felkapott 2021 -ben

A szári virágminták eredetét illetően a szárikat először a 15. században találták. Ezt a fajta szárit különböző nevekkel ismerik India különböző államaiban, például Jamdani sarees, Phulkari sarees, tercha work sarees, Patola stb. színezékek, míg a házasságoknál ugyanezt készítette a kumkum. Másrészről, Bengáliában a virágmintás szárit különféle muszlinokból kézzel szőtték a mogul időkben.

Hagyományosan az indiai virágos szári csak virágos művészetet kapott a szári palláján, mivel ez volt az egyetlen része a szárinak, amelyet népszerűen láttak. Az idő változásával azonban ezt a teljes száriban hajtották végre, és ma különféle motívumokat, gyöngyöket, gyémántokat stb. Adnak hozzá a szári dizájnerhez.

A virágos szári fontossága:

Voltál már virágos sarees -képeken? Minden szári más megjelenést kölcsönözne, különböző energiaszintekkel. A hindu Dharma szerint a virágmintás sarees fontos a hindu kultúra ápolásában és megőrzésében. A saree az istenséget, az önbizalmat, a kshatravrutti-t, a szerénységet, a kismamát és még sok mást szimbolizál, amelyek felfedik a nők erejét. A szári megtanítja a nőket, hogy erősek, lelkiek maradjanak és feltöltődjenek minden olyan helyzetben, amely elnyomja a környezet negativitását és csökkenti az extroverziót.

A virágos szári jellemzői:

A természet különféle ajándékokkal lát el bennünket, és a virágok a legfontosabb és az életet támogató ajándékok közé tartoznak a földön. Még a legújabb virágos szárik is olyan funkciókkal rukkoltak elő, mint például,

 • A legjobb tervezés olyan fesztiválok lebonyolítására, mint Pethar Amavasya, Durgashtami, Mahalaya Amavasya stb., Akik a boldogságért és a jólétért imádkoznak
 • A saree csökkenti az alázat dezinformációját.
 • A virágos munkás sarees gyakran segít az elme stabilitásának növelésében és a Chitta koncentrálásában.
 • Mindezektől eltekintve a virágmintás sarik különféle vallási és modernizált vonásokhoz kapcsolódnak.

Melyik szövetet használják leginkább a virágos szárihoz?

Függetlenül attól, hogy hagyományos és egyszerű szárikat vagy a legújabb virágmintás szárikat keresi, különféle szári szövetek közül választhat. Legyen szó Georgette -ről, selyemről, pamutról, poliészterről, sifonról, hálóról, pamutselyemről, bársonyról vagy bármilyen más anyagról, a szári virágminták mindig olyan csodálatos megjelenést kölcsönöztek a saree -nek, amely egyetlen látványban képes megragadni a szemet. Ahol csak a pallusok kaptak virágmintákat, most a teljes szárit különféle virágok díszítik.

Melyik testalkatú nőket részesítik előnyben a virágos száriaknál?

Akár almás testalkatot, akár buja, körtét, magas, vékony vagy akár vékony testalkatot talál, a virágmintás szári mindig tökéletes megjelenést kölcsönzött viselőjének. Ismét a blúzválasztásnak is létfontosságú szerepe van a szári anyagával együtt. A vékony testalkatú nőnek sifon anyagú virágos szárival vagy más vékony anyagból készült szárival kell mennie a karcsú megjelenés érdekében. Ily módon különböző anyagok alkalmasak a különböző testméretekre a kívánt megjelenés eléréséhez.

Legújabb és stílusos virágos szári nőknek képekkel:

Virágosítsa magát a legújabb virágmintás szárikkal a dicsőséges megjelenés érdekében.

1. Virágmintás Saree:

Virágos Sarees

Szeretne stílusos megjelenést adni a virágnyomott szárihoz? Itt egy másik dizájn ötvözi a két anyagot és a finom nyomatokat törtfehér színben. Ez a kedves szári szatén és hálószövetből készült, csipke szegélyezéssel és hímzéssel. A szári pallót kap színes virágnyomatokkal, míg a patli hálószövetet kap virágmintás dombornyomással. A fehér virágos szári arany szegélyt és fűzőket is kapott a jobb megjelenés érdekében.

 • Tervezés: Off White és Pink Flower Work Saree csipke szegéllyel
 • Szövet: Szatén és háló
 • Viselési alkalmak: Parti viselet, esküvők

2. Tervező Floral Saree:

Tervező Floral Saree

A tervező virágos sarik manapság divatosak. Népszerű az általuk hordozott különböző minták miatt, a tervező sarees új tapintást kölcsönöz annak az alkalomnak, amikor úgy gondolja, hogy viselni fogja. Ez a Kalamkari virágmintás szári bézs vagy mustár színű selyem anyagból készült. A sima mustár szári mindkét végén virágmintás szegélyt kap. A pallu ismét virágmintákat kap Kalamkari kivitelben. A szári blúzát is a palluhoz hasonlóan tervezték.

 • Tervezés: Mussard és bézs Kalamkari Saree virágnyomatokkal
 • Szövet: Selyem
 • Viselési alkalmak: Esküvő előtti funkciók, kis bulik

3. Virágos Chiffon Saree:

Virágos Chiffon Saree

A virágos sifon szári nagy keresletnek örvend, félelmetes kombinációkat, finom nyomatokat és élénk színeket adva hozzá, hogy némi kegyelmet adjon hozzáállásához. Ez a szép design narancssárga sifon szöveten készült. A teljes szárinak rózsaszín és zöld színű virágmintái vannak, míg az egész pallu sima marad. A saree aranyszínű szegélyt is kap, rózsaszín csövekkel. Ezzel szemben a blúz kontraszt sötét narancssárga pamut selyem szövetet kap.

 • Tervezés: Narancssárga virágos nyomtatott sifon Saree
 • Szövet: Sifon
 • Viselési alkalmak: Bulik és napi rendezvények

4. Virágos Georgette Sari:

Virágos Georgette Sarees

Egyszerű, mégis divatos szárit keresel, amellyel imádnivaló megjelenést ajándékozhatsz magadnak? Miért nem választja ki a legjobbat a virágos georgette sarees kollekcióból? Ezt a dizájnt tartják a leginkább csodált virágmintás sariknak. Ez a szári világos és nagy virágokat nyomtat. További csövek, tervezői határok stb. Nélkül ez az egyszerű szári más eleganciát kölcsönöz megjelenésének.

 • Tervezés: Sárga nagy virág nyomtatása Saree
 • Szövet: Zsorzsett
 • Viselési alkalmak: cicabulik és kisebb összejövetelek

5. Virágos háló Saree:

Virágos háló Saree

A net sarees mindig minden lány kedvence volt minden alkalomra. További díszítés nélkül a virágos háló saree elegáns és vonzó megjelenést kölcsönöz. Ez a nylon hálószövetből készült fekete virágos szárit hímzéssel tervezték, hogy javítsa a megjelenését. Ismét a saree pöttyös szegélyt is kap, amely növeli a megjelenését. A szegélyen kívül a dombornyomott hímzett virágok között gyémánt is található a dizájnerhez.

 • Tervezés: Fekete virágos hímzett Sari díszített szegéllyel
 • Szövet: Háló
 • Viselési alkalmak: Esküvők, koktélpartik

6. Sabyasachi virágos szári:

Sabyasachi Virágos Szári

Márkás megjelenést keres az esküvőn? Miért nem próbálja ki a Sabyasachi szárit? Sabyasachi továbbra is népszerű abban, hogy egyszerű, de divatos sarees -t ad, amely ötvözi az egyszerűséget a tervezők tervezésében. Ez a rózsaszín virágos szári háló és bársony anyag kombinációjából készült. A szári háló alsó részét dombornyomott kis virágok kapják, míg a pallu bársony anyagból készül, nehéz megjelenésű, hímzett virágmintákkal.

 • Tervezés: Világos rózsaszín és bor színű virágos fél és fél Saree
 • Szövet: Háló és bársony
 • Viselési alkalmak: Esküvők, díjátadó funkciók, divatbemutatók

7. Virágos Kota Saree:

Virágos Kota Saree

Ön a Kota sarees rajongója? Mi van, ha a saree virágos dizájnt kap? Igen, az egyszerű, mégis klasszikus választékban a Floral Kota Sarisnak megvan a maga helye. Finom selyem anyagból készült, készen készített szári egy szövött zari-, resham- és zari -műből készült alkotást kap, amelynek célja, hogy fokozza a szári virágmintás szépségét. A saree arany vastag szegélyt kapott Kota art designnal sötét árnyékban, hogy növelje szépségét.

 • Tervezés: Őszibarack színű virágos Zari Work Saree
 • Szövet: Kota Selyem
 • Viselési alkalmak: Funkciók, fesztiválok, partik

8. Virágos pamut Sarees:

Virágos pamut Sarees

A pamut szári és a virágnyomatok lenyűgöző formatervezést nyújtanak, bármilyen lehetőséget is kínálnak. A pamut szárikat jól hordják a nyár folyamán, mivel a nőknek van egy kis helyük, hogy izzadás helyett élvezzék a funkciókat. Ez a sárga szári finom virágmintákkal készült, tiszta pamut anyagból. A szári világos virágmintákat kap. És hogy növelje a szépségét, a szári aranyszínű szegélyt is kap, megfelelő vastagsággal.

 • Tervezés: Sárga virágnyomat Sari arany szegéllyel
 • Szövet: Pamut
 • Viselési alkalmak: Esküvő előtti funkciók, bulik, vallási funkciók

9. Virágos Half Saree:

Virágos Half Sarees

Tükörmunka, virágminták és nehéz szegély. Kombinálja mindezeket, és biztosan megkapja az egyik legjobb virágos félszári autentikus megjelenést. Ez a csodálatos kék virágos szári kettős megjelenést kölcsönöz egyszerű sima palluval és alsó patlival, narancssárga virágmintákkal. A georgette anyagból készült saree tükrös munkaszegélyt és arany végű szegélyt is kap. A szári és az arany blúz kombinálása is javítja a megjelenését.

 • Tervezés: Kék virágos Saree tükör munka szegéllyel
 • Szövet: Zsorzsett
 • Viselési alkalmak: Bulik és napi rendezvények

10. Virágmintás selyem Saree:

Virágmintás selyem szári

Kifinomult megjelenést szeretne egy gyönyörűen megtervezett szárival? A virágmintás selyem szárik mindig egyedi stílust biztosítottak a legfontosabb alkalmakkor. Ez a zöld virágos szári selyem anyagból készül, amely virágos mintákat kap különböző színekben. A saree ismét durva arany szegélyt kap egy másik sima szegéllyel, hogy növelje a szári megjelenését. A szári határ sötétzöld csővezetéket kap a végén.

 • Tervezés: Zöld és bézs virágos munka Saree
 • Szövet: Selyem
 • Viselési alkalmak: Fesztiválok, esküvők

11. Virágos krepp Sarees:

Virágos krepp Sarees

Szeretne trendi lenni élénk színekkel és a legújabb dizájnokkal? Próbálja ki a virágos kreppszárnyakat különböző árnyalatokkal és finom nyomatokkal, hogy elemi és divatos megjelenést kapjon. Ez a sima kialakítású szári faux krepp anyagból készült. A szári élénk királykék színt kap, amely különböző kék árnyalatokat tartalmaz. A szári virágos nyomatokat is tartalmaz, különböző világos színekkel. A teljes szári hasonló kialakítást kap.

 • Tervezés: Kék virágos nyomtatott krepp Sari
 • Szövet: Krepp
 • Viselési alkalmak: Rendszeres viselet, Kis összejövetelek

12. Szatén virágos szári:

Szatén virágos Szári

Szép, szép, elegáns. Ezt hallgatná, amikor szatén virágos szárit viselne. Ez tökéletes szári azoknak a nőknek, akiknek bármilyen alakjuk vagy testalkatuk van. Szatén anyagból készült, ez a szári olyan színeket kap, mint a rózsaszín és a lila a szegély oldalán. A jelenségek szárija virágmintákat kap madarakkal együtt, amelyek kertszerű megjelenést kölcsönöznek neki. Különböző színű nyomatokkal a saree is hasonló blúzt kap.

 • Tervezés: Rózsaszín és lila virágos nyomtatott Saree
 • Szövet: Szatén
 • Viselési alkalmak: Bulik, rendezvények, funkciók

13. Virágos hímzés Saree:

Virágos hímzés Saree

Szeretne valami divatos, etnikai, mégis józan ruhát viselni esküvőkön? Próbáljon ki egy nehéz szárit, hagyományos munkákkal és trió színekkel. Ez a hagyományos virágos hímző saree krepp selyemből és georgette anyagból készült, élénk színekben, mint a sárga, a palackzöld és a rózsaszín. A saree továbbá hagyományos csipkét kap, csipke szegélymunkával, resham -hímzéssel és kő zari munkával. A szári virágos szegélyt is kapott, amely javítja megjelenését.

 • Tervezés: Sárga és zöld virágos hímzett Saree

 • Szövet: Zsorzsett

 • Viselési alkalmak: Esküvői rendezvények, fesztiválok

14. Rose Flower Saree:

Rózsa virág Saree

A rózsa a kedvenc virágod? Miért nem hordja ugyanazt a kedvenc száriban? Igen, a különböző színű rózsa virágos szári manapság meglehetősen igényes. Itt van egy ilyen tervezés, amelyet nagyon keresnek. Ez a fekete virágos szári nylon hálószövetből készült. A szári fekete színű, vörös rózsákkal, arany szegéllyel és hímzéssel. A saree pallu gyönyörű vörös rózsákkal hímzett formában készült, míg a szári eleje arany vízszintes vonalakat kapott.

 • Tervezés: Fekete Szári vörös rózsa hímzőmunkával
 • Szövet: Háló
 • Viselési alkalmak: Esküvők, Party Wear

15. Virágos Lehenga Saree:

Virágos Lehenga Saree

Szeretnél máshogy nézni az esküvődön? Próbáljon ki egy tervező virágos lehenga saree -t, amely más és elragadó megjelenést kölcsönözne. Ez a szívdobogó rózsaszín virágos saree lehenga selyemből, georgette-ből és hálóanyagból készül. A rózsaszínű dupatta a lehengához hasonló virágszegélyt kap, szürke, vastag szegéllyel, míg a szürke színű lehenga törtfehér résszel, virágos hímzéssel, arany csipkével, gyöngyszegéllyel stb. Rendelkezik, hogy káprázatos legyen..

 • Tervezés: Szürke és rózsaszín virágmintás Lehenga Saree
 • Szövet: Selyem, Georgette, Net
 • Viselési alkalmak: Esküvők, vallási funkciók, Sangeet

Hogyan kell stílusos virágos Sarees?

 • Az indiai virágos szári számos stílusban viselhető. Viselhető Kanjivaram stílusban, bengáli stílusban, gudzsaráti pallu stílusban és még sok másban.
 • A virágmintás hagyományos szárik alapvetően pallu nyomatokkal érkeztek, ezért olyan módon viselték őket, mint a nyílt pallu, a gudzsaráti stílus stb., Ahol a pallu látható volt.
 • Manapság azonban különféle tervezési módokon lehet megvalósítani a tervező saree virágterveket, hogy stílusos megjelenést kapjanak, lehetővé téve a tervező blúzok megjelenését.

A virágos sarees vagy lehengas olyan tervek, amelyek mindig is trendben maradtak. A változó stílusokkal, tervekkel és munkával a sarees mindig elfogta a szíveket. Függetlenül attól, hogy rendszeres viseletet vagy valami nehéz dolgot keres a fontos funkciókhoz, a legújabb virágmintás szárik széles választékban kínálnak választást. A gyakran világos színekkel összeállított virágmintákat élénk színeken is elkészítik, amelyek egyedi megjelenést kölcsönöznek. Szóval, valami frissítő és örökzöld ruhát szeretne hozzáadni minden évszakhoz, alkalomhoz? Próbálja ki a fenti minták bármelyikét, és szépítse magát.