25 különböző típusú Sarong ruha nőknek a divatban

A Sarong ruha egy hosszú ruhadarabból áll, amelyet általában a test köré tekernek. Férfiaknál derékba, nőknél hónalj alá húzódik. Hagyományos ruhát viseltek az ókori délkelet-ázsiai országokban férfiak és nők. De most a modern Sarongokat a nők strandon nélkülözhetetlennek használják. A férfiak ezt az öltözéket használják, ahogyan azt különböző nevén nevezik, mint például Lungi Indiában, Kebaya Malajziában és Sarong az arab városi területeken.

A legújabb és aranyos Sarong stílusú ruhák a trendi hölgyeknek:

Íme néhány Top 25 Sarong-kép, amelyet a mai nők viseltek.

1. Kézzel festett női Sarong ruha:

Kézzel festett női Sarong ruha

Íme egy tökéletes példa a strandruha és a Sarong ruha tökéletes párosítására. Ez egy kék-fekete árnyalatú Sarong, sima testével és széles nyomtatott szegélyeivel. A határ gyönyörű tengerkék árnyalatot kapott. Minden nő használhatja tökéletes Sarong pakolóruhának a strandruhákon, változat méretüktől függetlenül.

2. Felnőtt hawaii női Sarong ruha:

Felnőtt hawaii női Sarong ruha

A nők sokféleképpen viselhetnek hawaii sarongruhát, ez a hagyományos öltözködési stílusuk. A fenti módszerek egyike látható a fenti képen. Kezdetben egy nyitott karunk méretű szövetet tartunk nyitva. Ezután az elülső oldalon tartják, és keresztbehajtogatják. A nyak mögé hozzák, és két -három tökéletes csomót készítenek utolsó lépésként. Itt a lenyűgöző hawaii sarong ruhád.

3. Női strand Sarong pakolás:

Női strand Sarong pakolás

Itt található a női Sarong gyönyörű árnyalata, egyedi virágmintával nyomtatva. Itt ezt a bizonyos szövetdarabot szoknyák tervezésére használják nyak nélküli felső részen. Könnyű anyag, de egyedi rózsaszín virágmintákkal van ellátva, így még akkor is pompásan néz ki, ha nem adunk hozzá további kiegészítőket.

4. Új divat nyári női sarong:

Új divat nyári női sarong

Tekintse tekintetét erre a csodálatos és pompás sarongruha kollekcióra nőknek. Az itt használt szövet tiszta fehér sifon, és gyönyörű, egyedi és divatos virágnyomatokkal rendelkezik hatalmas méretben, az egész anyagon. Ez a sarong anyag szintén varrott, és készen áll a tökéletesség megadására.

5. Elegánsan tervezett női Sarong ruha:

Elegánsan megtervezett női Sarong ruha

Itt láthatja a gyönyörű és dicsőséges csíkos mintás sarong anyagot, amelyet ideális hibátlan női sarongpakolásként használnak. Itt nincsenek öltések sehol, de egy nagy darab sifonszövetet használnak ehhez a sarong csomagoláshoz. A legnagyobb kényelmet nyújtja, és érezheti egyszerűségét viselése és társai által.

6. Gyönyörű kék ​​Sarong ruha:

Gyönyörű kék ​​Sarong ruha

Készítse el saját kreativitását egy ilyen nagy és eredeti szövetből készült ruhadarab használatával, hogy saját tervezésű női sarongokat készítsen. Egy ilyen példa látható a fenti képen. Íme egy egyszerű, de elegáns, szöveges textildarab, amelyet egyszerű Crisscross csomók elhelyezésére használnak a mellkas előtt, hogy elfedjék a test felső részét. Ez a tökéletes külső takaró a bikini ruhádhoz.

7. Új Sling típusú női Sarong:

Új Sling típusú női Sarong

Most tegye meg hozzájárulását ehhez a gyönyörű, káprázatos parittya típusú női sarongruhához. Dicsőségesen varrott, hogy a vágásokat és íveket a helyére tegye, és van néhány sallang, amely kiemeli a ruha tekintetét. A strand témájához illeszkedve a kókuszfák levelei az egész szövetre vannak nyomtatva, de az egész szövet barna és fehér árnyalatú. Megfelelhet minden korú nőnek.

8. Tekerje körbe a Sarong -ruhát:

Tekerje körbe a Sarong ruhát

Ha sarongruháról van szó, ez az ötlet a legegyszerűbb. Csak tekerj egy ruhát a testedre, és máris készen állsz a strandra! Ezek nagyon gyors DIY sarong ruhák, amelyek bármikor és bárhol elkészíthetők.

9. Azonnali Sarong szoknya:

Azonnali Sarong szoknya

Szeretne viselni egy sarong szoknyát, és úgy gondolja, hogy nincs ideje vásárolni? Akkor azonnal elkészítheti azt a sarong szoknyát! Csak tekerj be egy kendőt, és kösd össze szépen úgy, hogy a derekán maradjon. Sokféleképpen lehet sarong szoknyát készíteni; ez csak egy közülük.

10. Indonéz Sarong:

Indonéz Sarong

Kíváncsi vagy a hagyományos sarongokra? Ez a sarong tipikus indonéz sarong. Többnyire csak ilyen módon hordják. Jó választás azoknak, akik nem akarják leleplezni testüket.

11. Halter Neck Sarong:

Halter Neck Sarong

Ha sarongokról van szó, akkor hogyan lehet kihagyni a kötőfék nyakát? Ez a sarong kötőfék nyakmintában készült. Vannak más minták is, és ez változatosságot ad a sarongok gyűjteményéhez. Fiatal nőknél néz ki a legjobban.

12. Egyoldalas Sarong ruha:

Egyoldalas Sarong ruha

Néhány sarong kész, és különböző mintákkal rendelkezhet. Ennek a sarongnak például az egyik oldala stílusos, a másik pedig csak normális. Ettől elegáns és gyönyörű sarong ruha lesz.

13. Félig hagyományos Sarong ruha:

Félig hagyományos Sarong ruha

Most van egy félig hagyományos sarong ruha, amely egy hosszú kendőből áll. Ezt csavarják és hajtogatják, és sarong ruhát készítenek. Nagyon fiatalnak és merésznek tűnik. Ez a legjobb a fiatal lányok számára. Ezenkívül nagyon kényelmes és hagyományos.

14. Trópusi Sarong:

Trópusi Sarong

A sarongokat a strandokon hordják, ezért trópusinak kell lenniük. A trópusi sarong ruhák nagyon fényesek és színesek. Ezek a legalkalmasabbak parti partikhoz és hasonló rendezvényekhez. A fiatal lányok csinosnak tűnnek ezeket viselve, és inkább valami élénk dolgot viselnek.

15. Hagyományos egyoldalas sarong:

Hagyományos egyoldalas sarong

A sarongruhák egy része hagyományos, és bizonyos módokon készülnek. Ezt a sarongot például a hagyományok szem előtt tartásával készítik. Ez egy tipikus sarong ruha, és jól néz ki a nőkön. Tökéletes választás lehet a strandon is.

16. Fehér Sarong ruha:

Fehér Sarong ruha

Amikor egy sarongról van szó, lehet, hogy mindenkinek élénken nyomtatott sarongok vannak a fejében. Nos, ebben az esetben a történet nem igaz. Ez egyszerű sima sarong fehér színű. Ez a sarong ruha gazdag szövetekből készült, hogy jobban nézzen ki.

17. Tervező Sarong ruha:

Tervező Sarong ruha:

Vannak olyan ruhák, amelyek mesésen néznek ki, ha megfelelően megtervezik. Ez az egyik, egy dizájner sarong ruha. Ez a ruha divatos, és megfelelő dizájnnal készült, amely tükrözi. Ezeket bulikon és rendezvényeken is viselheti.

18. Esküvői Sarong ruha:

Esküvői Sarong ruha

Ha úgy gondolja, hogy a sarong ruhák csak strandokra és partikra valók, akkor felfedezi ezt a fajta sarongruhát. Ez egy esküvői sarong ruha, amely csodálatosnak tűnik, és sok nő részesíti előnyben. Ez egy gyönyörű ruha, amely elegánsan néz ki sifonból.

19. Vállpakolás Sarong:

Vállcsomagolás Sarong

Ez a nyomtatott és selymes mez anyagú sarong, egy igazán régi stílusú minta a sarong ruha kollekcióban. A fekete, sárga és szürke minta nyomtatási színét örvénylő formákban kapja meg. Kapsz egy szárnyat, amelyet a másik vállra borítanak. Ajándékozhatja hozzátartozójának ezt a fajta könnyű sarongot, amely biztosan felkelti a figyelmet.

20. Kawaii minta Sarong:

Kawaii minta Sarong

Ha retro mintás sarongot keres, ez mindig nagyszerű választás lesz; hűvösen illeszkedik a nyakkivágás testéhez és kényelméhez. Szerezd meg ezt a tulipán alakú sarongot a nyomtatott levélpálmával, zöld színben. Ennek a sarongnak a vállpántja is kihúzható. A nők kipróbálhatják ezt különböző stílusokkal, például kötőfékkel vagy crossoverrel.

21. Ceruza Sarong:

Ceruza Sarong

Ezt rugalmas, luxus anyagból készítik, és ez a puha tapintású ruha kényelmes a hasának. Ez a hűvös 3/4 -es típusú hüvely, és középen cipzárt kapsz. Ha ilyen típusú sarong vásárlását tervezi, feltétlenül meg kell mérnie a derekát, hogy ne aggódjon a hasi terület miatt.

22. Nyári viselet Sarongok:

Nyári viselet Sarongok

Azoknak a nőknek, akik nyári ruhatáruk kollekcióját készítik, meg kell érteniük, hogy a sarong fix szelektív ruhafajta lesz. A nők nyáron bármikor használhatják ezt a fajta sarongot a strandoláshoz szeretteikkel, vagy kipróbálhatják a tengerparti esküvői ünnepséget. Ez a legjobb lehetőség minden koktélpartira, és nyugodtan használhatja saját választását.

23. Fehér Hibiscus Sarong ruha:

Fehér Hibiscus Sarong ruha

Ezt kifejezetten sarong megjelenésre tervezték; hátsó cipzárt kapsz a kényelem érdekében. Az egyetemi lányok többnyire ezt preferálják; ezt a pamut anyagú sarongot élénk színekben kapja alkalmi napjaihoz vagy alkalmi partikhoz.

24. Rövid krém Sarong:

Rövid krém Sarong

Találja meg ezt a gyönyörű krémszínű sarongot a bulijához; ha alkalmi virágmintás sarongra van szüksége, akkor ez a tiéd lesz. Virágnyomat, gyönyörű párosítás ezzel a sarong színnel, a tervező hűvös megjelenést kölcsönöz ennek a ruhának. Ez teljesen műselyem lanai típusú ruha, így Ön is biztos kényelmet kap.

25. Kézzel nyomtatott Sarong:

Kézzel Nyomtatott Sarong

Többnyire kevés nő szereti kipróbálni a ruhák kézzel nyomtatott színét, így azoknak a hölgyeknek, akik különböző egyedi stílusokat keresnek, ez a legjobb sarong a piacon. Teljesen műselyemből készült, hibiszkusz színű, ez az anyag puha, így könnyedén körbecsomagolhatja vagy fedezheti a testét.

Amint a fenti megbeszélésből kiderül, a női Sarongok világos lakóárnyalatokban és különböző stílusú nyomatokban kaphatók, amelyek akár növényekből és állatokból is állhatnak. Sőt, sokan a strand hangulatához illő nyomatokat és színeket választják. Ezért a szövet és a formatervezés túl menő és divatos a kiválasztáshoz.