25 forskellige typer Sarong -kjoler til kvinder i mode

Sarong kjole består af et langt stykke tøj, der normalt er viklet rundt om kroppen. Den er gemt i taljen til mænd og under armhulen til kvinder. De blev brugt som en traditionel kjole i gamle sydøstasiatiske lande af både mænd og kvinder. Men nu bruges de moderne Sarongs af kvinder som en afgørende strand. Mænd bruger denne påklædning som kaldes i dens forskellige navne, såsom Lungi i Indien, Kebaya i Malaysia og Sarong i arabiske byområder.

Nyeste og søde kjoler i Sarong -stil til damer i trend:

Her er nogle Top 25 Sarong-billeder, som moderne kvinder havde på.

1. Håndfarvet Sarong -kjole til kvinder:

Håndfarvet Sarong kjole til kvinder

Her er et perfekt eksempel på et perfekt match mellem strandtøj og en Sarong -kjole. Dette er en blå-sort nuance Sarong med sin almindelige krop og brede trykte kanter. Grænsen har fået en smuk havblå skygge. Den kan bruges af alle kvinder som en perfekt Sarong wrap kjole over strandtøj, uanset deres variantstørrelser.

2. Voksen hawaiiansk Sarong -kjole til kvinder:

Voksen hawaiiansk Sarong kjole til kvinder

Kvinder kan bære en hawaiiansk sarongkjole på mange forskellige måder, hvilket er deres traditionelle påklædningsstil. En af de forskellige måder er vist på billedet ovenfor. Et stort stof af størrelsen på vores åbne arme holdes åbent bag os til at starte med. Derefter holdes den på forsiden og laves i kryds og tværs. Det bringes bag nakken og lavede nogle to eller tre perfekte knuder som et sidste trin. Her er din fantastiske hawaiianske sarongkjole.

3. Women’s Beach Sarong Wrap:

Women's Beach Sarong Wrap

Her er en smuk nuance af kvinders Sarong trykt i et unikt blomsterdesign. Her bruges dette særlige stykke stof til at designe en nederdel over en hals mindre top. Det er et let materiale, men har unikke lyserøde blomstermotiver designet over det, hvilket får det til at se smukt ud, selvom vi ikke tilføjer ekstra tilbehør.

4. New Fashion Summer Women’s Sarong:

Ny mode sommer Sarong for kvinder

Sæt dit blik på denne forunderlige og storslåede samling af sarongkjoler til kvinder. Stoffet, der bruges her, er ren hvid chiffon, og det har smukke unikke og trendy blomsterprint i enorm størrelse, over hele materialet. Dette sarongmateriale er også allerede syet, og det er klar til at give sin perfektion.

5. Elegant designet kvinder Sarong kjole:

Elegant designet Sarong -kjole til kvinder

Her kan du se det smukke og herlige sarongmateriale med stribet mønster, der bruges som en ideel fejlfri kvinders sarongfolie. Der er ingen sømme nogen steder her, men et stort stykke chiffonstof bruges til dette særlige mønster af sarongindpakninger. Det giver den største komfort, og du kan mærke dets enkelhed både ved at bære det og ved dets jævnaldrende.

6. Smuk blå Sarong kjole:

Smuk blå Sarong kjole

Lav din egen kreativitet ved at bruge et så stort og ægte stof stykke stof til at lave dit eget design af kvinders saronger. Et sådant eksempel er vist på billedet ovenfor. Her er et enkelt, men elegant tekstdesignet stykke stof, der bruges til at lægge simple krydsede knuder foran dit bryst for at dække den øverste del af kroppen. Dette er det perfekte ydre cover-up til din bikinikjole.

7. Ny Sling Type Women’s Sarong:

Ny slynge type dames Sarong

Sæt nu dit bidrag over denne smukke blændende sarongkjole til kvinder. Det er herligt syet til at sætte snittene og kurverne på plads og har nogle dikkedarer til at fremhæve kjolens blik. For at matche strandens tema trykkes blade af kokospalmer over stoffet, men hele stoffet er i Maroon og hvide nuancer. Det kan matche kvinder i alle aldre.

8. Wrap Around Sarong Dress:

Wrap Around Sarong kjole

Når det kommer til at have en sarongkjole, er denne idé den enkleste. Bare vikl en klud om din krop, og der er du, klar til stranden! Disse er meget hurtige DIY sarongkjoler, der kan laves når som helst og hvor som helst.

9. Instant Sarong nederdele:

Øjeblikkelige Sarong nederdele

Vil du have en sarong nederdel på, og du tror, ​​du ikke har tid til at shoppe? Så kan du lave den sarong nederdel med det samme! Pak bare noget klæde fast og bind det pænt, så det bliver ved taljen. Der kan være mange måder at lave en sarong nederdel på; dette er bare en af ​​dem.

10. Indonesisk Sarong:

Indonesisk Sarong

Gad vide om de traditionelle saronger? Denne sarong er en typisk indonesisk sarong. Det bruges for det meste kun på denne måde. Det er et godt valg for folk, der ikke ønsker at afsløre deres krop.

11. Halter Neck Sarong:

Grime hals Sarong

Når det kommer til saronger, hvordan kan man så savne grimehalse? Denne sarong er lavet i et halterneckmønster. Der er også andre mønstre, og denne tilføjer variation til samlingen af ​​saronger. Det ser bedst ud på unge kvinder.

12. Ensidig Sarong-kjole:

Ensidig Sarong kjole

Nogle af sarongerne er færdige og kan have forskellige mønstre. Denne sarong har for eksempel den ene side stylet, og den anden er bare holdt normal. Dette gør den til en elegant og smuk sarongkjole.

13. Semi-traditionel Sarong kjole:

Semi-traditionel Sarong kjole

Nu er der en semi-traditionel sarongkjole, der består af en lang tørklæde. Dette er snoet og foldet, og der laves en sarongkjole. Det ser meget ung og fed ud. Det er bedst egnet til unge piger. Det er også meget behageligt og traditionelt.

14. Tropisk Sarong:

Tropisk Sarong

Sarongerne bæres på strande, så de skal være tropiske. Tropiske sarongkjoler ser meget lyse og farverige ud. Disse er bedst egnet til strandfester og begivenheder som denne. Unge piger ser smukke ud iført disse, og de foretrækker at bære noget levende som dette.

15. Traditionel ensidig Sarong:

Traditionel ensidig Sarong

Nogle af sarongkjoler er traditionelle, og der er visse måder, de er lavet på. Denne sarong er for eksempel lavet med tanke på traditionerne. Det er en typisk sarongkjole og ser godt ud på kvinder. Det kan også være et perfekt valg at have på stranden.

16. Hvid Sarong kjole:

Hvid Sarong kjole

Når det kommer til en sarong, har alle måske levende trykte saronger i deres sind. Nå, i dette tilfælde er historien ikke sand. Dette er simpel almindelig saronghvid farve. Denne sarongkjole er lavet med rige stoffer for at få den til at se bedre ud.

17. Designer Sarong kjole:

Designer Sarong kjole:

Der er nogle kjoler, der ser fabelagtige ud, når de er korrekt designet. Dette er en af ​​dem, en designer sarongkjole. Denne kjole er moderne og lavet med et ordentligt design, der reflekterer over den. Disse kan også bæres til fester og arrangementer.

18. Bryllup Sarong Kjole:

Bryllup Sarong Kjole

Hvis du tror, ​​at sarongkjoler kun er til strande og fester, så er du ved at opdage denne type sarongkjole. Dette er en brudekjole med sarong, der ser fantastisk ud og foretrækkes af mange kvinder. Det er en smuk kjole, der ser elegant ud i chiffon.

19. Shoulder Wrap Sarong:

Shoulder Wrap Sarong

Denne er sarong med tryk og silkeblød jersey, et virkelig gammelt mønster i sarongkjolekollektionen. Du får printfarven på det sorte, gule og grå mønster i hvirvlende former. Du får et vinduesramme fastgjort, som er draperet over den anden skulder. Du kan give din slægtning denne type letvægts sarong, som helt sikkert vil fange opmærksomhed.

20. Kawaii -mønster Sarong:

Kawaii mønster Sarong

Hvis du leder efter sarong med retromønster, vil denne altid være et godt valg; den har en cool pasform til udskæringens krop og komfort. Få denne tulipanformede sarong med den trykte bladpalme i den grønne nuance. En skulderrem til denne sarong kan også forlænges. Kvinder kan prøve dette med forskellige stilarter som grime eller crossover.

21. Pencil Sarong:

Blyant Sarong

Dette er lavet af stretch luksuriøst stof og denne bløde berøringstype, der er behagelig for din mave. Dette er den seje 3/4 type ærme, og du får lynlås bagpå i midten. Hvis du planlægger at købe denne type sarong, skal du helt sikkert måle din taljestørrelse for ikke at bekymre dig om dit maveområde igen.

22. Summer Wear Sarongs:

Sommer slid Sarongs

De kvinder, der laver deres garderobe -tøjkollektioner til sommer, skal derefter forstå, at sarongen vil være en fast selektiv type klud. Kvinder kan bruge denne type sarong når som helst om sommeren til deres strandbesøg med deres kære, eller de kan prøve strandbryllupsfesten. Dette er den bedste mulighed for enhver cocktailparty, og du er velkommen til at bruge dit eget valg.

23. Hvid Hibiscus Sarong kjole:

Hvid Hibiscus Sarong kjole

Denne er specielt designet til et sarong look; du får en lynlås bagpå for din komfort. Collegepiger foretrækker for det meste dette; du får dette bomuldsmateriale sarong i levende farver til brug til dine afslappede dage eller enhver afslappet fest.

24. Short Cream Sarong:

Short Cream Sarong

Find denne smukke cremefarvede sarong til din festtid; hvis du har brug for et afslappet sarong med blomsterprint, så er denne din. Blomsterprint med smukt match med denne sarongfarve, designeren, giver et cool look til dette outfit. Dette er helt rayon lanai -kjole, så du også får sikker komfort.

25. Håndtrykt Sarong:

Håndtrykt Sarong

Stort set få kvinder kan lide at prøve den håndtrykte tøjfarve, så for de damer, der leder efter forskellige unikke stilarter, er dette den bedste sarong, der findes på markedet. Dette er lavet med helt rayon materiale med hibiscus farve, og denne er blød, så du nemt kan vikle eller dække rundt på din krop.

Som det ses i ovenstående diskussion, er Sarongs til kvinder tilgængelige i lyse boligenuancer og forskellige trykstilarter, der måske endda består af planter og dyr. Desuden vælger mange de udskrifter og farver, der matcher atmosfæren på en strand. Og derfor er stoffet og designene for seje og trendy til at vælge.