9 Bedste og komfortable plusstørrelser Sarongs til kvinder

Plus size sarong er et stort rør eller stoflængde, der ofte vikles omkring taljen og kan bæres på forskellige måder. Stoffet har ofte vævede rutede eller ternede mønstre eller kan være farvestrålende. Mange moderne saronger har trykte designs, der ofte skildrer dyr eller planter. Forskellige typer plus size saronger bæres forskellige steder i verden på forskellige måder.

Bedste Sarong -designs i plusstørrelse til kvinder:

Her er de få top 9 plusstørrelser saronger,

1. Letvægts sort Sarong:

Letvægts sort Sarong

Denne sarong i plus size er den bedste casual sarong til kvinder, der elsker at bruge letvægts plus size tøj efter behov. Denne sarong kommer med en sådan stilart, som du kan pakke ind i mange bindemønstre; dette er sort farvet massiv plus størrelse sarong, der består af at bruge rayon stof. Bedste valg til enhver strandpartytid.

2. Trykt Sarong Wrap til plusstørrelse:

Trykt Sarong -omslag til plusstørrelse

Denne er en blomsterprintet sarong wrap plus størrelse til kvinder. Denne er lavet af polyester, som er velegnet til en afslappet ferietur. Det kan pakkes ind på en anden måde efter dit ønske. Forskellige typer udskrifter som dyr osv. Fås i saronger og indpakninger i plusstørrelse. Passer bedst til fritidstøj.

3. Svømning Sarong i plusstørrelse:

Plus Size Svøm Sarong

Kvinder, der elsker sarong foran plus størrelse badetøj, kan foretrække denne type sarong. Det kommer i forskellige materialer, og man kan vælge efter deres behov. Dette er mest velegnet plus størrelse strand sarong. Det kommer også i forskellige lyse solide farver og flerfarvet.

4. Sarong nederdel:

Sarong nederdel

Denne er en stilfuld plus size sarong nederdel, der fås i både bomuld og polyester materialer. Almindelige ensfarvede, flerfarvede, glitrende og trykte nederdele fås til kvinder. Glitrende gyldne og sølv nederdele er unikke. Bedste dragter til en strandfest.

5. Sarong Pareo nederdel:

Sarong Pareo nederdel

Dette er en sarong pareo nederdel, hvor kluden er viklet om halsen og dækker hele kroppen. For det meste består materialet af bomuld. Som normalt er trykte og solide farver tilgængelige for kvinder. Denne behagelige og stilfulde slid vil være perfekt til en strandtur.

6. Traditionel Sarong:

Traditionel Sarong

Denne er en traditionel plus size sarong til både mænd og kvinder. Normalt kommer det i et meget enkelt mønster som kontroller, blokke og er lavet af ren bomuld. Mønsteret adskiller sig regionalt, for det meste binder mænd det på livet, og kvinder kan bære det på forskellige måder. Dette fungerer godt som fritidstøj.

7. Hæklet Sarong:

Hæklet Sarong

Denne er en plus size hæklet sarong, der er vævet af tråde i et mønster kaldet hækling. Det er lidt gennemsigtigt og stilfuldt. Den fås i mange farver, og den foretrukne farve er sort og hvide nuancer. Dette passer bedst til en perfekt sommer strandfest.

8. Batik Sarong:

Batik Sarong

En batik sarong er et kunstværk. Med de levende farver og designs kan du mikse og matche for at skabe et nyt look hver gang du bærer sarong. De er en ideel tilføjelse til din sommergarderobe og er perfekte som en stranddækning.

9. Celana Sarong:

Celana Sarong

Denne er en Celana plus size sarong kjole til både mænd og kvinder. Dette er lavet af bomuldsstof og fås i forskellige farver og mønstre. I denne type fremstår den ydre del som en traditionel sarong, og den indvendige side er delvist delt som en bukse. Dette er fritidstøj mere behageligt for alle mennesker.

Sarong er et eksempel på at bære et stykke klud i forskellige elegante stilarter. Sarong er behagelig at have på både mænd og kvinder. Det tilfredsstiller alle slags mennesker med deres forskellige stilarter og farver. Hvis du planlægger at klæde dig i sarong, og det er de bedste måder.