9 bedste badevask til glat og blød hud

For at rense og hydrere kroppen bruger mange forskellige badekar, da den eksfolierer den døde hud, gør den glat og blød igen. Mange af os bruger forskellige slags badscrubs afhængigt af hudtypen, men en skrubbe fremstillet med kombinationen af ​​æteriske olier, da denne olie hjælper med at fjerne toksiner under huden og gradvist får din hud til at gløde og gnistre. Scrubs er lavet af granulerede produkter som havsalt eller sukker blandet med variant efter eget valg eller krav.

Bedste badekar til glat og blød hud

At lave badekar med æteriske olier:

Badskrubben kan endda laves derhjemme ved hjælp af naturlige ingredienser sammen med æterisk olie, og du kan også få fra markedet efter dine behov og ønsker. Så lad os tage et kig på de 9 bedste typer badekar, der er fremstillet ved hjælp af æteriske olier, salt og osv..

1. Frugtig badscrub med rosmarinolie:

Vi har altid spist frugt for at forblive sunde, men nu kan du bruge det til at se smukkere og smukkere ud. Banan er frugt, når den bliver moden, du kan bruge en krat, da denne frugt indeholder meget kalium og E -vitamin & C som hjælper med at rense huden.

Ingrediens til at lave skrubbe:

 • En moden banan, tre spiseskefulde granuleret sukker og en fjerdedel teskefuld æterisk rosmarinolie.

Fremgangsmåde til blanding og anvendelse:

 • Bland alle ingredienserne sammen i en skål; Prøv ikke at mosere bananen for meget, da nogle granulater skal være der. Derefter i brusebadet, langsomt klappe blandingen og forsigtigt i cirkulære bevægelser massere det over hele kroppen og for ansigtet bare bruge den modne banan med olie og sikre at undgå øjenområdet og for de bedste resultater bruge denne hjemmelavede skrubbe en gang om ugen.

2. Kartoffelskrubbe med æterisk olie fra Jojoba:

Kartoffel er en ingrediens, der har alle de essentielle mineraler og vitaminer, der kan nære huden, men også gør underværker, da anti-aging behandling, lysner huden og dens skrubber hurtigt forynger den stressede hud også.

Ingrediens til at lave skrubbe:

 • En mellemstor kogt kartoffel, tre spiseskefulde granuleret farin og rå mælk, en teskefuld jojoba æterisk olie, en spiseske honning.

Fremgangsmåde til blanding og anvendelse:

 • Bland alle ingredienserne i en skål og begynd at påføre huden, og hvis du vil ændre konsistensen, tilsættes mælk til den. Påfør forsigtigt hele kroppen i cirkulære bevægelser, og lad det stå i 10 -15 minutter for at eksfoliere og derefter læne det op med varmt vand.

3. Magisk gurkemeje & Ginger Essential Oil Bath Scrub:

Gurkemeje og ingefær virker magisk på din hud og giver et skinnende og glødende udseende efter brug.

Ingrediens til at lave skrubbe:

 • To spiseskefulde gurkemeje pulver, to ounce olivenolie og naturlig castilisk flydende sæbe base, 30 oz sukker og 0,6 oz ingefær æterisk olie.

Fremgangsmåde til blanding og anvendelse:

 • Bland alle olier og Natural Castile flydende sæbebund i en beholder og lad det stå til side. Bland derefter sukker og gurkemeje i en anden stor skål og rør det pænt, så der ikke er bidder, og bland det pænt med olieblandingen. Start derefter med at bruge det på våd hud i cirkulære bevægelser og nyd skrubben.

4. Brunt sukker og æterisk oliescrub til normal hud:

Her kommer en blanding, der kan bruges af mennesker, der har normal hud og let kan eksfoliere den døde hud.

Ingrediens til at lave skrubbe:

 • Halv kop brun farin med 15 dråber lavendel æterisk olie, 10 dråber Geranium og 5 dråber æteriske olier fra Rose.

Fremgangsmåde til blanding og anvendelse:

 • Bland alt sukker og olie pænt i en lufttæt krukke og opbevar dem til side på et køligt eller mørkt sted. Efter brug skal du tage en portion og anvende den på våd hud, lad den stå i 10 minutter og skyl det varme vand af.

5. Kokosolie og Jasmine Oil Bath Scrub:

Dette er en vidunderlig krat, der eksfolierer kroppen og let fjerner den døde tørre hud.

Ingrediens til at lave skrubbe:

 • En kop fint sukker, en halv kop ren kokosolie med 6 dråber æterisk olie fra Jasmine.

Fremgangsmåde til blanding og anvendelse:

 • Bland alle ingredienserne i en plast- eller stålskål, så der ikke er bidder eller klumper på blandingstidspunktet. Påfør derefter langsomt pastaen forsigtigt i våd hud i cirkulære bevægelser og lad den stå i 10 minutter. Skyl derefter langsomt godt med advarselsvand og mærk den bløde og foryngede hud.

6. Linser Bath Scrub med sandeltræolie:

Røde linser eller masoor dal virker vidunderligt på alle hudtyper, hvilket giver et attraktivt og sundt udseende til huden.

Ingrediens til at lave skrubbe:

 • To spiseskefulde masoor dal pulver (groft kværnet), et strejf af gurkemeje pulver, en halv spiseskefuld honning og en spiseske sandeltræolie.

Fremgangsmåde til blanding og anvendelse:

 • Bland alle tingene i en skål eller krukke til en pasta sammen med gurkemeje pulver. Start derefter påføring på den våde hud, lad det stå i 15 minutter og rens det varmt vand. For gode resultater skal du anvende to gange om ugen, og linsen sammen med sandeltræsolien får dig til at få en ren, lys, fejlfri hud.

7. Citrusskrubbe med æterisk olie til fedtet hud:

Denne blanding fungerer bedst på den fedtet hud, da citrussammensætningen fjerner alle overskydende olier fra kroppen.

Ingrediens til at lave skrubbe:

 • En kop brunt sukker sammen med 25 dråber grapefrugt og lavendelolie og 15 dråber citronolie sammen med 8 dråber appelsinolie.

Fremgangsmåde til blanding og anvendelse:

 • Bland al olie og sukker i en glasbeholder og lad det stå til side i en uge eller to. Da blandingen har ældet en lille scoop lidt fra dine fingre, og begynd at påføre og massér det forsigtigt over det hele. Når du skyller af, kan du mærke, at huden føles lys og begynder at gløde.

8. Hvedeklid og æterisk oliebadscrub:

Dette er en ekstravagant skrubbe til følsomme hudfolk og gør underværker på disse hudtyper.

Ingrediens til at lave skrubbe:

 • En fjerde kop hvedeklid og havregryn, en spiseskefuld honning og sød mandelolie, yoghurt, 10 dråber æterisk lavendelolie, 3 dråber æterisk olie fra Palmarosa og 2 dråber æterisk olie fra rose og kamille.

Fremgangsmåde til blanding og anvendelse:

 • Mal havregryn og hvedeklid groft, og hæld dem derefter i en krukke eller skål. Bland derefter alle olierne og bland det godt og opbevar det på et mørkt sted, indtil du er klar til din skrubbemassage eller behandling. Derefter blandes yoghurt, honning og mandelolie på tidspunktet for brug i en skål. Inden du anvender denne pasta, tag et varmt brusebad og påfør pastaen i cirkulære bevægelser, og prøv at anvende den i 15 minutter og skyl derefter med varmt vand.

9. Ublu agurkeskrubbe med æterisk pebermynteolie:

Agurk er fuld af antioxidanter og fantastisk og meget beroligende for alle hudtyper.

Ingrediens til at lave skrubbe:
 • Fire skiver ikke -skrællet agurk formaler det til puré, en kop hvidt sukker, to spiseskefulde kokosolie sammen med 10 dråber æterisk olie fra pebermynte.
Fremgangsmåde til blanding og anvendelse:
 • Tag alle ingredienserne i en lufttæt krukke og bland det godt, så sukker og olie blandes til en pastaform. Da agurk er frisk, skal du opbevare den i køleskab og tage den portion, du har brug for, ud før brug. Påfør i cirkulær bevægelse på våd hud og lad det stå i 10 minutter. Prøv at anvende to gange om ugen for de bedste resultater.

Bath scrub selv slapper af dit sind og sjæl, og hvis det kombineres med fantastisk, fantastisk æterisk olie, beroliger det sikkert dine sanser og endda får dig til at fremstå mere dejlig og smuk end før. Da disse olier er diffusorer, er de ikke synlige, men får dig faktisk til at se yngre ud og kan også have en lys glødende teint.

Bath Scrubs til glat og blød hud