Moderni puinen seinäverhous: pieni opas

Ajat, jolloin puiset seinäverhoukset liittyivät vain maalaistyylisiin sisustustyyleihin, ovat kauan sitten. Nykyään löydät laajan valikoiman puulevyjä sekä seinille että kattoihin, ei vain olohuoneeseen ja ruokasaliin, vaan myös kaikkiin neljän seinän kosteisiin huoneisiin. Voit siis aina sisustaa kotisi oman maun ja tyylin mukaan ja samalla hyötyä puun ainutlaatuisista ominaisuuksista. Koska puu on yksi arvokkaimmista luonnonmateriaaleista asumisessa ja sisustuksessa, ja se antaa meille yhä enemmän mukavuutta ja 100 % asumismukavuutta.

Mitä tulee ottaa huomioon puulevyjä valittaessa??

Oman maun lisäksi sinun on otettava huomioon muutamia tärkeitä kriteerejä, kun ostat oikeita puulevyjä seinäverhouksellesi. Minkä optisen vaikutuksen haluat saavuttaa? Mihin huoneeseen paneelit tulisi asentaa? Mitä huonekaluja sinulla on siellä tai aiotko ostaa??

Puusta tehdyt niin sanotut seinäpaneelit voivat joissain tapauksissa olla myös massiivista ja jopa vanhaa puuta. Erityisen edullisia ovat puulajit, kuten pyökki, tammi, mänty, kuusi ja akaasia. Puupohjainen seinäverhousmateriaali numero 1 on selvästi MDF (Micro Density Fiber) -materiaali. Useimmissa tapauksissa korkealaatuinen MDF-ydin päällystetään sitten koristekalvolla valitsemallasi puulla.

puulevyt mdf moderni seinäverhous

Visuaalisesti sinun pitäisi olla etukäteen selvää, mitkä värit, muodot ja tekstuurit sopivat sinulle parhaiten. On aina muistettava, että vaaleat metsät saavat huoneen näyttämään suuremmalta ja tummemmat metsät näyttävät hieman pienemmältä. Viljalla on tärkeä rooli puulevyissä ja yleensä myös lattian, katon ja seinien verhouksessa. Joten jos huonekalusi ovat pohjimmiltaan puuta tai puun näköisiä, sinun on sovitettava värisävyt ja vilja itseesi erittäin tarkasti. Liian erilaiset ja ytimekkäät koristeet ja värit yhdessä paikassa voivat nopeasti aiheuttaa visuaalisia levottomuuksia ja häiritä huoneen mukavuutta.

ideoita puuseinäverhous olohuoneeseen

Lisävinkki: Vältä visuaalisuutta "Saunatehoste"! Älä missään tapauksessa peitä seiniä ja kattoa samanaikaisesti puupaneeleilla, muuten huone näyttää liian tukkeutuneelta ja tukkevalta.

Miksi valita puiset seinäpaneelit??

Tähän on aika monta syytä. Tässä haluamme luetella tärkeimmät niistä. Seinäpaneelit ovat pohjimmiltaan:

  • lämpöä ja ääntä eristävä
  • kestävä ja kestävä
  • antistaattinen ja helppohoitoinen
  • väri harmoninen
  • sopii kosteisiin tiloihin
  • helppo koota

Sopivilla lisäelementeillä, kuten B. paneelin päätyliuskat, seinäverhous pyöristetään ja suunnitellaan yksilöllisesti halutulla tavalla. Puupaneelien onnistuneeseen kokoonpanoon tarvitaan tietysti oikeat lisävarusteet – alusrakennepaneelit, asennuspihdit jne..

Jo jonkin aikaa erittäin helppo pistokokoonpano on vakiinnuttanut asemansa, usein patentoidulla Fit-fix-Schnellmontagesystem® on yhdistetty. Tämä tarkoittaa sitä, että mikään ei ole esteenä modernille asumiskonseptille, jossa on puiset seinäverhoukset tai puinen ilme.

tummat seinäpaneelit puu mdf

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä on puupaneelien asennus seinien verhoukseen. Jokainen asennusvaihtoehto antaa huoneelle erilaisen tunnelman. Jos esimerkiksi paneelit asetetaan vaakasuoraan, huone näyttää heti paljon leveämmältä. Pystysuoraan kohdistettuna seinäpaneelien liitokset lisäävät visuaalista ilmavuutta ja korkeutta. Diagonaalinen asennus toisaalta tuo huoneeseen lisää dynaamisuutta ja vaihtelua. Mieti siis tarkkaan etukäteen, missä prioriteettisi ovat ja mitä mahdollisuuksia asuintiloissasi on.

Voit tietysti sekä paikan päällä että osta vastaavat seinäpaneelit verkosta.

Tämän alan kokeneilla palveluntarjoajilla on usein monipuolinen valikoima, joka varmasti vastaa tarpeitasi. Lukuisat koristeet, värit ja tekstuurit odottavat löytämistä ja valintaa.

Kun ostat, etsi aina luotettava ympäristömerkki, kuten "Sininen enkeli" esimerkiksi riittävät neuvot ja korkea laatu sekä optimaalinen hinta-laatusuhde. Suojele luontoa ja terveyttäsi ja luo mukava ilmapiiri sinulle ja perheellesi!

   seinäverhous mdf -seinäpaneelit tummat