Retro -ilmeiset designtaustakuvat ovat tulossa takaisin

Viihtyisän hyggen ja kestävän hitaasti asuvan asumisen ja sisustustrendin lisäksi suosittu retro -tyyli pysyy ehdottomasti mukana. Tyylitelty kukkakuvio, jännittävät graafiset koristeet ja futuristinen vihje 70 -luvulta eivät ole missään tapauksessa menettäneet kiehtovuuttaan. Päinvastoin! Tälle vuosikymmenelle ominainen optimismin henki kohtaa nykyajan myös monin tavoin. Siksi monet suunnittelijat ottavat tämän uudelleen ja uudelleen käyttöön. Näet sen suurimmaksi osaksi nykyaikaisissa design -taustakuvissa. Retro-tyylikkäät ja innovatiivisille, korkealaatuisille materiaaleille suunnitellut 70-luvun tyylin taustakuvat ovat trendikkäitä kohokohtia kaikissa onnistuneissa sisustussuunnitelmissa.

retro design tapetti kukka kuvio

Ensiluokkaisia ​​tapettitaiteita trendikkäänä seinäkoristeena

Tapetti on tehnyt paluun jo jonkin aikaa. Luovien, kokeneiden suunnittelijoiden suunnittelemat nämä ovat todellisia, henkeäsalpaavia seinäkoristeita, joilla on äärimmäinen yksilöllisyystekijä, joka antaa huoneille tietyn luonteen. Ei vain olohuone ja eteinen voidaan sisustaa tyylikkäästi. Tämä antaa myös makuuhuoneille, lastenhuoneille ja jopa keittiöille ja kylpyhuoneille halutun dynaamisen tai rennon rakenteen. Tyylikäs taustakuva korostusseinäksi tulee selväksi katseenvangitsijaksi missä tahansa huoneessa.

Onneksi ne voivat olla moderneja Suunnittele taustakuvia Paras laatu paitsi paikallisissa erikoisliikkeissä myös kätevästi verkossa. Laadukkailla toimittajilla on aina laaja valikoima klassisia, romanttisia, minimalistisia ja modernistisia kuvioita ja malleja, mukaan lukien retro-taustakuvat.

osiris retro tyylikäs design taustakuvia

Mikä on tärkeää retro -tyylisten taustakuvien suunnittelussa?

Mitkä kuvakkeet ja aiheet ovat ominaisia ​​taustakuville tässä ulkoasussa? Mistä ne tulevat ja mitä ne välittävät? Haluamme tarkastella tätä kaikkea tarkemmin täällä:

  • 70 -luvun kukka -taustakuva

Villi seitsemänkymmentäluku oli ehdottomasti maailmanlaajuisen hipiliikkeen aikaa. Vallankumouksellinen Flower Power -tuotanto on vastustanut kaikkia konservatiivisia sosiaalisia normeja ja äänekkäästi: "Rakasta, älä sotaa!" huusi. Silloinkin kaikkia kukkia pidettiin epävirallisena symbolina liikkeelle, joka kaipasi rauhaa ja täydellistä vapautta. Suunnittelutaustakuvat, joissa on tyyliteltyjä kukkia hieman vahvemmissa väreissä, ovat siis ehdottomasti retro -luomuksia, jotka tuovat mukanaan 70 -luvun tunnelman. Taitavasti lavastetut ne eivät sovi vain tämän tyylin kotiin, vaan käytännössä mihin tahansa.

  • Avaruuskauden suunnittelutaustakuva

Kukkakuvioiden lisäksi niin sanotut avaruuskuviot ovat myös hyvin tyypillisiä retrosuunnittelulle. Ne välittävät futuristisia visioita, joita taiteilijoilla, tutkijoilla ja suunnittelijoilla oli 60- ja 70 -luvuilta. Ei ole sattumaa, että jotkut suunnittelukuvakkeet, kuten George Nelson, Verner Panton sekä Ray ja Charles Eames, olivat aktiivisia tänä aikana. Olet suunnitellut lukuisia huonekaluklassikoita, jotka ovat edelleen ikonisia tänään. Tässä, kuten itse kuvioissa, geometrisia muotoja muutetaan mielikuvituksellisesti ja uusitaan. Kirkkaat värit sekä metallinen kiilto ja 3D -tehosteet parantavat vaikutelmaa ja viittaavat kuvitteelliseen avaruuskauteen.

sinon design tapetti retro

  • Psykedeeliset kuviot ja disko -kuume

Erimielisyys, joka luo optisia harhakuvitelmia ja voi hämmästyttää tai jopa hypnoosata katsojan, on yhtä lyhyt retro -ilmeelle. Tällaisia ​​malleja kutsutaan edelleen psykedeeliseksi. Heidän tavoitteensa 1970 -luvulla oli lisätä tietoisuutta aistien kautta. Mikä oli myös yksi useimpien aikalaisten tärkeimmistä toiveista tuolloin.

Ja sitten tuli … pop. Diskokuume kasvoi 1970 -luvun lopulla lähinnä kultielokuvan vuoksi "Rasva" Levitä salamannopeasti ja sen kiiltoa ja glamouria. Useimmat leikkisät ja kimaltelevat tehosteet, joita löytyy edelleen joistakin retro -taustakuvista, tulevat tältä ajalta.

matuta retro -design -taustakuvat

Laadukkaat materiaalit ja innovatiiviset tulostustekniikat

Jopa parhaat kuviot ja tehosteet näyttävät puhtailta ja vanhentuneilta vain vanhentuneissa taustakuvissa. Laadukkaat designtaustakuvat on siksi aina painettu parhaille, innovatiivisille materiaaleille tai toteutettu eri tekniikalla. Vinyylipinnoitettu ja hienorakenteinen, valmistettu luonnonmateriaaleista, kuten korkista ja bambusta tai ohuesta metallikalvosta, jossa on parvikuituja, erilaisia ​​tekstiilejä, lasihelmiä tai efektikalvoja. Nykyaikaiset, korkealaatuiset taustakuvat ovat ensimmäinen valinta alkuperäisten optisten kohokohtien suhteen. Lisäksi niillä on muita erittäin tärkeitä, käytännöllisiä ominaisuuksia, kuten korkea pesu- ja valonkestävyys. Samalla ne ovat palonestoaineita ja monissa tapauksissa erittäin helppo irrottaa kokonaan kuiviksi.

Tee oma valintasi ja muuta kodistasi todellinen hyvinvoinnin keidas taatulla wow-tekijällä ja oikealla designtaustakuvalla!

   aaltokuvio geometrinen retro -muotoilu tapetti