9 bedste naturlige shampooer til rådighed i Indien

I ved alle, at naturlige shampooer er kemikaliefri uden at give bivirkninger. I dag står mange mennesker over for hårfald på grund af nej. af faktorer. En af hovedårsagerne er overdreven brug af hårde kemikaliebaserede shampooer. Derfor har jeg i denne artikel givet en liste over de bedste naturlige shampooer, som er nyttige for dig at vælge den bedste. Det er meget vigtigt for dig at tjekke ingredienslisten, mens du køber shampoo, fordi sulfater, silikoner og parabener osv. Ødelægger dit hår, plus dit hår bliver tørt og beskadiget.

Top 9 naturlige shampooer til rådighed i Indien:

Lad os se på de naturlige shampooer i Indien.

1. Himalaya anti skælshampoo:

naturlige shampooer

I dette produkt er aloe Vera -indhold tilgængeligt, som er meget nyttigt til din tekstur af hårtype. Dette er let tilgængeligt på markedet og mest fremragende til hårtabsproblem. Den indeholder også tea tree olie, der nærer rod og brud. Denne shampoo, hvis den er fri for SLES og paraben, og derfor ser håret ud til at være hoppende og skinnende.

2. Patanjali Kesh Kanti Shampoo af Baba Ram Dev:

Patanjali Kesh Kanti shampoo

Denne shampoo er fremragende til genvækst af hår, hvilket er mest populært i disse dage blandt pigerne. Denne shampoo er velegnet til temmelig fedtet hår plus kan tilbyde både skinnende og blanke hår og kontrollerer desuden fedtet. Denne shampoo er fuldstændig urte, da den indeholder aktive elementer såsom Jatamansi, Amla, Neem, Bhringraj, Giloy, Haldi, Reetha og Shikakai osv..

3. Nature’s Essence Purifying Neem og Aloe Vera Shampoo:

Naturessens, der renser Neem og Aloe Vera shampoo

Det er en af ​​de mildeste og mildeste shampooer, der er tilgængelige på markedet, men oplagt vil aldrig holde sig tilbage for at gøre din hovedbund helt ren. Stadig bliver hårets lokker meget glatte og bløde. Dit krøllede hår vil simpelthen være praktisk ved hjælp af denne Aloe Vera -shampoo. Du kan også få en dyb konditionerende konsekvens af dette.

4. Paul Mitchell Awapuhi Wild Ginger Moisturizing Lather Shampoo:

Paul Mitchell shampoo

Det er også en fremragende økologisk shampoo til tørt sammen med beskadiget hår. Denne shampoo involverer ikke sulfat, men udvikler sig med keratinproteiner. Disse Keratin -proteiner vedligeholder sammen med rekonstruerede ødelagte hårspidser. Dette hjælper med at hydrere og fugter håret, plus også farvebehandlingshår.

5. Clinic Plus Strong and Long Health Shampoo:

Clinic Plus Strong and Long Health Shampoo

Dette er meget berømt såvel som et fint produkt med ærlighed af mælkeproteiner, der styrker håret. Denne shampoo også identificeret som hårvækstshampoo. Det fungerer virkelig fra grundniveauet for at løse dine hårproblemer og give dig et problemfrit voluminøst hår. Det hjælper med at afbryde hårfald ved konstant behandling.

6. Natural Oil Soap Nuts From Natural Shampoo:

Natural Oil Soap Nuts fra Natural Shampoo

Denne shampoo er tilberedt af sæbebær plus økologiske nødder, og det er muligvis den næsten alle organiske shampoo, der fås på markedet. Denne økologiske shampoo omfatter hovedsageligt æterisk olie og dermed oliebaseret shampoo. Det opnår den laveste af alle organiske shampooer på niveau af toksicitet plus muligvis dette forklarer, hvorfor folk helt er kommet af med hvert hår eller hovedbundsproblemer, mens de bruger dette produkt.

7. Aroma Magic Triphla Shampoo:

Aroma Magic Triphla Shampoo

Dette produkt er fremstillet af 100% naturlige ingredienser samt udtryk som en af ​​de bedste til hårforstørrelse. Dette er fyldt med reetha, shikakai og Amla, der renser hovedbunden dybt og fjerner overskydende olie. Ikke til tørt hår. Hårfald falder, og her er et boost i væksthastigheden ved regelmæssig brug. Denne økologiske shampoo nærer hårsækkene som fine.

8. Trichup Herbal Shampoo:

Trichup urteshampoo

I denne urteshampoo er naturlige egenskaber ved Aloe Vera til stede. Dit hår vil blive sandt hydreret ud over at give næring. Denne shampoo er bedst og ideel til følsom hovedbund. Det er mildt for hovedbunden, der virkelig er værdsat. Denne populære shampoo hjælper med at opretholde fugtbalancen i håret.

9. Vaadi Herbals Amla Shikakai Shampoo:

Vaadi Herbals Amla Shikakai Shampoo

Det er en af ​​de bedste organiske shampoo til hårvækst som for Vaadi Herbals, der menes at fungere godt til at forfine hovedbunden, da den indeholder shikakai -ekstrakt. Det styrker også hårsækkene, fordi det holder fjernelse af amla.