9 Bedste Pantene -shampooer til tørt hår

Inden vi hengiver os til kur mod tørt hår, er her en kort indsigt i, hvorfor hår tørrer eller bliver ujævnt. En stor del af det har at gøre med brugen af ​​skadelige kemikalier, såsom hyppig hårfarvefase i vores sene teenageår og derefter varmestyling i hele vores 20’ere og derefter igen noget hår, der dør gennem 30’erne, der rullede ind i 40’erne. dette er en almindelig årsag, men en endnu mere almindelig årsag kan betegnes som UV -stråleeksponering fra det hårde sollys, hvilket er desto mere bemyndigende i de tropiske lande.

På dette tidspunkt ville vores bedsteforældre bede os om at vælge alle naturlige ingredienser lige fra køkkenet, men buste kontormorgener lader os bare ikke gå naturligt. Det er, når brugen af ​​Pantene -shampoo til hårdtørring er fordelagtig som viden. Prøv denne serie af Pantens bedste shampooer til at helbrede dit problem med tørt hår, hver gang du går i bad.

1. Pantene Total Damage Care:

Pantene shampoo til tørt hår 1

KØB DET HER

Den totale skadeplejeshampoo fra Pantene tager 10 hårproblemer og løser dem samtidigt for at give dig den nødvendige hårbeskyttelse og fejlfrihed. Keratin -skadeblokkere -teknologien i dette produkt vil tilbyde optimal hårbeskyttelse og samtidig gøre håret blødt og håndterbart, så tør krus ikke ødelægger dit look for dagen.

2. Pantene Daily Moisture Repair Shampoo:

Pantene shampoo til tørt hår 2

Den daglige fugtreparationsshampoo er en daglig shampoo, der har specialiseret sig i grundigt fugtgivende hår, der reparerer det fra mobilniveau. Fugtgivende tørt slapt hår, dette tilfører fiberkrop til håret for at give det et livligt udseende og samtidig beskytte det mod skader såsom hårspaltede spidser og let brud.

3. Shampoo til Pantene Pro V Silky Smooth Care:

Pantene shampoo til tørt hår 3

KØB DET HER

Pro V -formlen patenteret af Pantene sikrer, at dit hår modtager den rette mængde næringsstoffer og proteiner, mens det bedste af fugtlåsformlen ikke kun infiltrerer de ru beskadigede hårlag og giver næring til hårene indefra, men også låser i hydrering, så håret bliver håndterbar hele dagen.

4. Pantene Natural Fusion Fullness And Life Shampoo:

Pantene shampoo til tørt hår 4

Tørt hår har en tendens til at tørre og krus ud uden den tiltrængte fugtighed. Dette toppes med hårtørring, hvilket gør dit hår slapt og kedeligt. Dette er grunden til, at Pantene’s naturlige fusion og livshampoo integrerer volumen og glans i dit hår og gør livløst hår til en hoppende stamme, samtidig med at det beskytter og styrker håret fra rødderne.

5. Pantene Pro V Medium-Thick Hair Solutions Kruset til glat hårshampoo:

Panteneshampoo til tørt hår 5

Denne shampoo er specielt formuleret til de tykhårede skønheder, hvor tørhed er en voldsom årsag til, at dit hår vikler og dannes i net. Derfor opsuger de aktive ingredienser i denne shampoo den overskydende fugtighed for at efterlade håret frisk, mens Triquat-76 fra huset Pantene bruger sin nye opfindelse til at danne sammenfiltringer langs trådene for at låse den nødvendige hydrering fast.

6. Pantene Aqua Light Shampoo:

Pantene shampoo til tørt hår 6

KØB DET HER

Aqua light -shampooen fra Pantene genkender de hårde snavs- og skælrester, der limes til hovedbunden, og tvinger dem til at rydde ud, mens fugtlås -teknologien i en vandbase holder håret frisk og blødt.

7. Pantene Pro V Afslappet og naturlig tør til fugtet shampoo:

Pantene shampoo til tørt hår 7

Dette er en rigtig godbid til tørt og genstridig hår. Efterlader håret næret og fugtet, dette produkt er en simpel fornøjelse, der dybt konditionerer hårets tørhed for at sikre, at dit hår ikke mister fugtstrimlen og alligevel er livligt og hoppende.

8. Shampoo til Pantene Fine Flat To Volume:

Pantene shampoo til tørt hår 8

Det er ingen hemmelighed, at tørt hår bliver slapt og dødt og forårsager overdreven fladhed. Det er, når Pantenes fine shampoo til flad til volumen tilfører hver tråd hårfibre, der tilføjer krop og personlighed til dit hårde døde hår.