9 Foreslåede Selsun Blue Shampoo til skæl hovedbund

Hvis high -end mærkevarer er lidt af en knivspids til dine lommer, betyder det ikke nødvendigvis, at du skal opgive at se uimodståelig ud. Hårproblemer i disse dage er voldsomme, og sammen med skørt hår og fald er det andet, der er mest klaget over at tage sig af, den vedvarende ankomst af skæl, der holder kløe og flak som sine primære våben.

Selsun Blue Shampoo

Men hver gang er det muligvis ikke muligt for dig at vælge omfattende hårplejebehandlinger og tidskrævende rutiner. Det er derfor, vi har gået Selsun -blå shampoo ved vores side, som blot er et håndkøbsshampoo, der fik sit navn efter de fremtrædende ingredienser, der gør denne shampoo til et kommercielt hit. Tilstedeværelsen af ​​1% selensulfid er hovedårsagen til, at dette kaldes Selsun.

Forskellige typer Selsun Blue Shampoo:

Som en ekspert mod skælshampoo, nu hvor du har indsigt i dette fantastiske produkt, lad os tjekke de få shampooer, du måske vil vælge i dette sortiment.

1. Selsun Blue Sensitive Scalp Moisturizing Shampoo:

Selsun blå følsom hovedbund fugtgivende shampoo

KØB DET HER

Den følsomme hovedbundshampoo er en mild mild shampoo, der bruger Zink Pyrithione, kun 1% af den, til at rense dit hoved for skælrester, da vitamin B5, E og aloe Vera egenskaber beroliger irriteret følsom hovedbund. Shampoo bruger også Menthol laktat til at berolige hovedbunden med en let kølefornemmelse.

2. Selsun Blue Balanced Shampoo:

Selsun blå balanceret shampoo

Den afbalancerede shampoo fra Selsun Blue er velegnet til alle hår- og hovedbundstyper, hvor shampooen hovedsageligt arbejder på at regulere ph -balancen i din hovedbund, så den kan opretholde sunde forhold i dit hoved uden at tynge dit hår eller fjerne det helt for fugt og naturligt olier.

3. Selsun Blue Medicineret med Menthol Skælshampoo:

Selsun blue medicineret med menthol skælshampoo

KØB DET HER

Denne Selsun blå shampoo har en medicinsk side, hvor den arbejder mod at give passende medicinsk sygdom til skæl og hårdt hår, der bliver beskadiget og uoverskueligt. Mentholfornemmelsen afkøler og beroliger din hovedbund, da skælreliefen stopper subsidiære problemer som afskalning og kløe.

4. Selsun Blue Deep Cleansing Micro Bead Scrub Shampoo:

Selsun Blue Deep Cleansing Micro Bead Scrub Shampoo

KØB DET HER

Den dybe rensende shampoo fra Selsun Blue bruger mikroperler til ekstra dybderensning, der gør det muligt for perlerne at sprænge, ​​mens du masserer dit hoved og skyller hårets aktive skælbeskyttelsesforstyrrelser. Regelmæssig brug ville få dit hoved og hovedbund fjernet fra skæl og rester.

5. Selsun Blue Naturals tør hovedbundshampoo:

Selsun blue naturals shampoo til tør hovedbund

KØB DET HER

Denne shampoo er specielt sammensat til tør, hård hovedbund og bruger en ekstra fugtighedsformel, der fugter og fugter din hovedbund grundigt, mens vitamin B5 og E lindrer og nærer din hovedbund. Denne shampoo tilfører også botaniske ekstrakter, der plejer din hovedbund og samtidig forhindrer yderligere skæl, der forårsager, at forholdene gentager sig.

6. Selsun blå kløende tør hovedbundshampoo:

Selsun blå kløende tør hovedbundshampoo

KØB DET HER

Selsun blå tør hovedbundshampoo, der er formuleret specielt til tør skæl, der er tilbøjelig til at klø, bruger vitamin B5 og E til at skabe et kompleks, der genopretter den tabte fugt og sundhed i din hovedbund og efterlader en let citrusfyldt aroma. Vitamin E fugter og blødgør hårets tekstur.

7. Selsun blå skæl fugtgivende shampoo med aloe:

Selsun blå skæl fugtgivende shampoo med aloe

KØB DET HER

Aloe Vera er et mirakelprodukt, der giver håret mulighed for at bevare sin sunde tilstand, da skælfjerningsshampoen fjerner dit hoved for skæl og andre problemer. Dette er også i det væsentlige en fugtgivende shampoo, der sikrer, at dit hår plejes ordentligt, næres og genopfyldes efter vask.

8. Selsun Blue Medicineret skæl 2 i 1 shampoo:

Selsun blå medicinsk skæl 2 i 1 shampoo

KØB DET HER

Dette er en 2 i 1 shampoo, der bruger en enkelt beholder som en shampoo til rensning af snavs og urenheder, mens der infunderes konditioneringsmidler i shampooen, der nærer og fugter dit hår og hovedbund for et blødt fløjlsagtigt hoved.

9. Selsun Blue Ultimate Daily Care Shampoo:

Selsun blue ultimativ daglig plejeshampoo

En skånsom rensende shampoo fra Selsun Blue, den ultimative daglige pleje er mild mod dit hår og efterlader ingen bivirkninger, som giver dig mulighed for at fjerne hver dag snavs, skæl og forureningspartikler danner dit hår uden at tørre håret for meget.