9 populære og bedste Nizoral -shampooer i Indien

Når vi siger Nizoral, er det første ord, vi skal ud for dette navn, ordet Ketoconazole. Det generiske navn for Nizoral er Ketoconazole, og hvis du undrer dig over, hvad disse navne egentlig betyder her, er en kort indsigt for dig. Nizoral eller ketoconazol er et antifungalt antibiotikum, der normalt bruges til svampeinfektioner. Men i hårverdenen omtales dette som en medicinsk lidelse, som vi tilfører shampooerne for at holde problemer med hår eller hovedbund i skak. Dette antibiotikum, når det bruges som en shampoo, kan ikke kun drive din vedvarende skæl væk, men også hjælpe dig med at genoplive dødt hår ved at behandle hovedbunden. Nizoral er et antibiotikum, men der er også et mærkenavn, der har samme navn og samme fordele ved hårproblemer. Listen er inkluderet herunder.

Top 9 Nizoral Shampoo til hårproblemer:

Lad os se på de bedste nizoral shampooer.

1. Nizoral AD Ketoconazol shampoo:

nizoral shampoo

A-D ketoconazol shampoo fra Nizoral er den klassiske anti-skælshampoo pakket i en blå professionel flaske. Denne shampoo eksperter sig selv i skælpleje, der kontrollerer overskydende tørring i hovedbunden, hvilket kan være den primære årsag til afskalning og kløe. Den klassiske Nizoral -shampoo, der styrer fugtkontrollen i din hovedbund, er virkelig et produkt, der er værd at vælge.

2. Nizoral skælshampoo:

Nizoral skælshampoo

Duftfri og dermatologisk testet, skælshampoo fra Nizoral er pakket i en klar lyserød flaske, der indeholder det nødvendige for at fjerne skæl. Denne shampoo renser din bløde hovedbund og fjerner skæl og rester af urenheder, og denne lindrer dig for tørhed og kløende hovedbund.

3. Nizoral 2% Ketoconazol Shampoo:

Nizoral 2 ketoconazol shampoo

Ketoconazol er et antibiotisk svampepleje, der hovedsageligt tager sig af det primære hår og hovedbundsproblemer som infektioner eller skæl. Det er derfor, Nizoral integrerede 2% Ketoconazol, som ville fjerne eventuelle rester af skæl og infektion, der forårsager bakterier, så din hovedbund kan forblive sund og hydreret.

4. Nizoral anti-skælshampoo:

Nizoral anti-skælshampoo

Skæl eller hovedbundsproblemer er normalt forårsaget af mine mikroskopiske bakterier eller bakterier, der er til stede i alles hovedbund. Det er i hårde situationer som tør eller afskalning af hovedbunden, at disse bakterier formerer sig i antal, hvilket fører til overdreven skæl. Når du går til hovedårsagen til alle problemer og renser det fra det meget cellulære niveau, er anti -skælshampoo fra Nizoral virkelig en godbid for dit hår.

5. Nizoral Gel Shampoo:

Nizoral gel shampoo

Bortset fra skæl og hudkløe kan et andet primært hårproblem optages som beskadiget krusning af hår. Dette sker normalt, når dit hår mister sit fugtindhold hurtigt på grund af tørken i din hovedbund. Derfor er bunden af ​​produktet i denne Nizoral shampoo lavet af gel, der hydrerer og trænger dybt ind i dit hår for langvarige effekter.

6. Nizoral mod skælshampoo:

Nizoral mod skælshampoo

Shamoen Against Dandruff fra Nizoral bruger sine modtagende svampedræbende egenskaber til at udglatte og blødgøre hår hårdt, mens du arbejder på din hovedbund for at fjerne mulige årsager til infektion, Seborrhea eller skæl, så du kan have et sundt hoved.

7. Pharmacy Medicine Nizoral 2% Shampoo mod skæl:

Farmaceutisk medicin nizoral 2 anti-skælshampoo

Udover at være et mærke, kan Nizoral også genkendes ved et andet navn, netop Ketoconazol, en svampedræbende sygdom mod hår og hovedbundsproblemer. Farmaceutisk medicin bruger derved fordelene ved 2% Nizoral til behandling af skæl og andre relaterede problemer.

8. Nizoral SS- Ketoconazol 2% hovedbundsløsning:

Nizoral SS- ketoconazol 2 hovedbundsløsning

Den første ting, din hovedbund kræver, er en grundig rensning, der løfter skælresterne og produktopbygninger, og åbner porerne til din hovedbund, som den gør, så Nizoral i denne shampoo endelig kan hjælpe din hovedbund med at behandle sig selv for at undgå yderligere skæl problemer.

9. Nizoral 1% behandling mod skæl:

Nizoral 1 behandling mod skæl

1% anti-skælshampoo er mere en behandlingsmetode med fordelene ved en simpel shampoo-procedure. Dens anti -svampe og antibakterielle egenskaber hjælper med at kontrollere skælproduktionen og samtidig opretholde ph -balancen i din hovedbund.