9 populære Redken -shampooer til rådighed i Indien i 2021

En ret interessant start på et fejlfrit nyt foretagende, Redken-virksomheden startede med stylisten Jheri Redding og modellen Paula Kent, der rystede hænder sammen i år 1960 og sammensatte dermed navnet ‘Red-Ken’. Deres tilgang var i modsætning til alle de andre lidt anderledes. De troede på at udforske den videnskabelige side ved fejlfrit hår, hvilket kun betød, at et nyt revolutionerende koncept skulle fødes, hvilket gjorde. Dette firma patenterede deres revolutionerende stilarter til infusion af proteinfornyelser og rekonditioneringer, og på ingen tid har deres venture sprunget en fantastisk start. I denne artikel vil vi diskutere om disse meget revolutionerende stilarter i form af shampooer, der tilbydes af Redken -virksomheden.

Bedste Redken -shampoo:

Lad os finde listen over 9 bedste redken -shampooer, der er tilgængelige i Indien.

1. Redken Body Full Shampoo:

redken shampoo

Body full shampoo fra Redken er en suveræn volumiserende shampoo til slapt tyndt hår, der har en tendens til at tynge dig. Shampooen tilfører i sig selv hvede og bomuldsekstrakter, mens tilstedeværelsen af ​​non-stop volumenkompleks og interlock-proteinnetværk holder dit hår uden at virvar og er livligt.

2. Redken All Soft Shampoo:

Redken al blød shampoo

Redkens bløde shampoo stræber efter at holde dit hår så blødt og smidigt som muligt uden at miste næringsfaktoren. Derfor kan man i denne shampoo finde keratinaktive stoffer, der ikke kun tilføjer håret smidig tekstur, men også styrker det fra folliklerne, mens den berigede arganolie deltager i fugt og næring.

3. Shampoo til Redken Extreme Hair Strengthening:

Redken ekstrem hårforstærkende shampoo

Redken specialiserer sig altid i revolutionerende videnskabelige lidelser, denne med fokus på ekstrem hårforstærkning. Lipiderne og ceramidet blandet med deres patenterede 3D -reparationsproteinkompleks tilføjer krop til hårets neglebånd og glatter dine lokker ud.

4. Redken Color Extend Shampoo:

Redken farve forlænger shampoo

Et kemisk farvet hår vil altid bede om ekstra beskyttelse, og det er præcis, hvad Redkens farveforlængelseshampoo gør. Farven forlænger shampoo, der ikke lader farven sprede sig eller bryde ud, og har UV -strålebeskyttelse, der forlænger dit farvebehandlede hårs levetid.

5. Redken Refreshing Detox Shampoo:

Redken forfriskende detox shampoo

Den afgiftende shampoo bruger oceanernes godhed til at hjælpe dig med at frigive toksinet og stresset fra dit hår, mens du renser dit hoved for urenheder og snavs. Shampoen er mild på håret og bruger sojaprotein og aloe vera sammen med havalger og oceanisk kalone til at forynge og genopbygge dit hår.

6. Redken Time Reset Shampoo til aldrende hår:

Redken time reset shampoo til ældning af hår

Shampoo til tids nulstilling, der bekæmper 5 tegn på håraldring, primært slaphed, grånende og skørhed, vender uret bagud for dit hår og infunderer dets patenterede vitale 5 -kompleks, der ikke kun beskytter og nærer dit hår, men også genopliver den tabte ungdommelighed fra dit hår.

7. Redken Diamond Oil High Shine Shampoo:

Redken diamantolie højglansshampoo

Vil du have diamant som glitrende hår, der skinner og glimter, mens du soler dig i dens glød. Diamond oil shampoo bruger mousserende oliekompleks og interlock -proteinnetværk til at styrke og nære dit hår og gøre kedeligt dødt hår til en levende flok.

8. Redken Blonde Idol Sulfate Free Shampoo:

Redken blonde idol sulfatfri shampoo

En speciel godbid til lys skraveret hårfarve, denne shampoo leveres uden sulfat, der forlænger din farve, samtidig med at den tilføjer glans og volumen til din krop.

9. Redken Real Control Nourishing Shampoo:

Redken ægte kontrol nærende shampoo

Sheasmør tilfører glat kontrollerende ceramid, der tilfører dit hår vitalitet og krop, mens det reparerer og genopliver hårskader, hvilket gør håret håndterbart og fugtet.