Hvad er de bedste shampooer til krøllet hårbehandling

Forskellige hårtyper kræver forskellige former for pleje. Selvom de ligehårede skønheder har det let, er det et ret hårdt arbejde for de krøllede hoveder, der konstant kæmper for at holde krøllerne på plads. At tæmme et hoved fuld af krøller er ikke et stykke tærte. Krøllerne floker sig, krus og floker lidt mere, og derfor har vi brug for lidt pleje til det særlige hår, som vi praler med.

bedste shampoo til krøllet hår

Heldigvis har de fremadskridende kommercielle markeder lige noget særligt, som vi leder efter, en shampoo formuleret specielt til de krøllede manke lassies.

Liste over hårplejeshampooer til krøllet hår:

Kig ind på listen herunder for at finde den, der er perfekt til dig, så du kan få en god hårdag, hele dagen hver dag.

1. Garnier Fructis forstærkende shampoo til krøllet hår:

Garnier Fructis forstærkende shampoo til krøllet hår

Garniers Fortifying -shampoo har et bredt sortiment, men den, vi leder efter, har ordene slank og skinnende indlejret på den, hvilket er præcis, hvad den gør for at holde de hårde tangles i skak. At hydrere dine tråde og pleje dem blev aldrig bedre end dette. Lavet med frugtmikroolier, hvilket giver den lange tabte ernæring og holder kruset låst inde.

2. Curly Hair Solutions Treatment Shampoo:

Shampoo til krøllet hår

Ofte er mange curl -definerende shampooer kemisk skadelige for dine skrøbelige krøller, hvor de ødelægger hele udseendet af krøllerne, der forsøger at tæmme dem til perfektion. Det er her Treatment Shampoo fra Curly Hair Solutions kommer til at spille. En shampoo uden silicium og en streng behandlingsformel styrer naturligvis Ph -balancen i dit hår og holder det hydreret, men alligevel kyndigt.

3. Herbal Essence Totally Twisted Shampoo:

Herbal Essence Totally Twisted Shampoo

Herbal Essences Totally Twisted shampoo kommer i en skinnende mauve flaske fyldt med bærekstrakter, der genopbygger trådene fra follikelens oprindelse, hvilket gør dem stærke og smidige, så du kan prale af et smukt krøllehoved uden at skulle bekymre dig om krusning når som helst i løbet af dagen.

4. L’Oreal Vive Pro Hydragloss Shampoo til krøllet hår:

L’Oreal Vive Pro Hydragloss Shampoo til krøllet hår

L’Oreal Paris Vive Pro Hydragloss eksperter sig i at holde dine lokker næret og fodret med essentielle næringsstoffer, mens du arbejder på rødderne for at give dig de langvarige krøller uden at skulle bekymre sig om brud eller spild. Denne shampoo er i det væsentlige pakket med anti -hårfaldsvitaminer og fugter det tørre hår og holder det tæmmet.

5. Tresemme Climate Control Shampoo til krøllet hår:

Tresemme Climate Control Shampoo til krøllet hår

Vi har alle været et offer for den lune varme dag, når dit hår mister sin fugt og begynder at blive vild på dig. Det er for at undgå netop disse situationer, at Tresemme bragte klimakontrolshampoo frem, der danner en beskyttende lås omkring dine snoede tråde, der holder dem immun mod tørhed og krusning.

6. TIGI Catwalk Curls Rocks Shampoo:

TIGI Catwalk Curls Rocks Shampoo

TIGI Catwalk præsenterer Curls Rock shampoo -udgaven specielt til din krøllede manke, hvor shampooen er kendt for at låse fugt i over 24 timer og fugter trådene fra rødderne, så krusning ikke kan sætte sig, mens du forsøger at rocke din skinnende flydende strøm manke.

7. Fekkai Luscious Curls Shampoo:

Fekkai Luscious Curls Shampoo

Frederick Fekkai har bragt den lækre krølleshampoo frem med en speciel blanding af nektar og ginseng, der udglatter de skæve låse og holder kruset væk. Flasken pakket i en beige flaske har også en blød duft og en effektiv curlforstærkerformel.

8. Toni And Guy Frizz Smoothing Curl Shampoo:

Toni And Guy Frizz Smoothing Curl Shampoo

De primære udsigter for Tony og Guy curl smoothing shampoo er at låse frizz, som er grundårsagen til alle sammenfiltringer og produktopbygninger. Denne lette shampoo pakket i en smuk lyserød flaske vil fjerne floker med det samme og samtidig holde kruset i kontrol.

9. Bumble And Bumble Conscious Curl Smoothing Shampoo:

Bumble And Bumble Conscious Curl Smoothing Shampoo

Kommer i en hvid flaske, vil Bumble and Bumble Conscious Curl Smoothing shampoo forynge den tørre fugt, der mangler krøller og give dem det perfekte hopp, samtidig med at den holder den hydreret og stylet hele dagen lang.