Hvordan gør man korrekt shampooing?

Hårpleje er en af ​​de væsentlige ting, vi alle skal gøre. Nogle gange kan den enkleste hårpleje, som almindelig shampoo, til tider være meget forvirrende eller forkert.

Sådan gør du korrekt shampooing

Hvis vi ikke shampooer, kan de hårprodukter, vi bruger og snavs, vi bærer under rejsen, med tiden ophobes i vores hår og hovedbund og forårsage irritationer i hovedbunden og skader på håret. Så undgå denne ubehagelige følelse, shampoo er en daglig nødvendighed.

Så let som det kan virke for mange af os, men de fleste af os shampooer ikke håret korrekt. I denne artikel vil vi læse om de enkle trin, der kan være nyttige i en ordentlig shampoo og sikre sundhed for vores hår.

Sådan gøres korrekt shampooing:

Identificer dit produkt:

Identificer det rigtige produkt til dit hår afhængigt af størrelse, tekstur, styrke, farve. Du kan konsultere din stylist for det samme.

Få din shampoo/balsam/kam praktisk:

Tag en shampoo, balsam og en kam. Brug kammen til at børste dit hår før brusebad for at undgå alle sammenfiltringer.

Våd dit hår:

Sug dit hår ordentligt i vand så meget du kan i mindst 30-45 sekunder, så håret er helt vådt. Dette er vigtigt, så håret ikke tørrer mens du shampooer. Opblødning af hår i varmt vand er godt til at fjerne snavs, der er ophobet i håret. Hvis du har langt hår under din skulder, kan du foretrække at pleje dit hår, inden du anvender shampoo for at holde enderne sunde og fylde neglebåndet med fugt.

Tag shampoo:

Afhængig af hårets længde skal du tage shampoo mindst en mængde svarende til en møntstørrelse i din håndflade.

hvordan du renser dit hår korrekt

Vær blid:

Masser dit hår og hovedbund forsigtigt med fingrene for at skumme op. Du skal sikre, at du ikke masserer med fingerspidserne. Massage bør være mere på det øverste område af hovedet. Rødderne skal masseres forsigtigt og shampooes. Håret, der er tættest på hovedbunden, er det yngste og vil derfor have mere olie, så den bedste måde er at skumme fra rødder til ende. Sørg for, at hårets spids skal være velkonditioneret med shampoo.

De strøg, du bruger, bliver vigtige, mens du skummer. Vær skånsom og undgå cirkulære strøg, der muligvis kun floker dit hår. Start fra dine rødder i en lodret bevægelse. Dette vil også øge blodgennemstrømningen til hovedbunden.

Skyl godt:

Skyl nu al shampoo ud med lunkent vand, før du går videre.

Tilstand glat:

Tag en lille mængde balsam, afhængigt af hårets længde og tekstur, på din håndflade. Påfør balsamen ved at starte med nakken. Begynd nu at kæmme balsamen med fingrene for at nå spidsen af ​​håret. Kam med fingrene på en måde, så tilstanden spredes jævnt.

Balsam efter shampooing

Skyllebalsam:

Hvis din balsam instruerer det, skal du lade balsamen ligge i blød i to til tre minutter. Medmindre det er en leave -in -hårbalsam, der ikke behøver at vaskes, skal du skylle håret igen med varmt vand efter at have spredt balsamen mere jævnt. Skyl, indtil balsamen er vasket ud.

Tør til sundt og skinnende hår:

Gør håret tørt med et håndklæde uden at skulle presse dit hår, da hans gør håret svagt. Føn ikke til tørt hår, da føntørret gør håret mere kruset efter nogen tid. Naturlig udtørring efterlader kun håret skinnende og sundere.

Sådan gør du korrekt shampooing