Sådan bruges tørshampoo og dens fordele

Har du nogensinde hørt om tørshampoo? Hvis du ikke har det, går du glip af et godt alternativ til din almindelige shampoo.

Hårshampoo

Tørshampoo absorberer dybest set olie og fedt i dit hår uden at tørre hovedbunden ud. Det er også hurtigt og let. Så før vi kommer ind på fordelene ved at bruge en tørshampoo, lad os først vide, hvordan vi bruger den.

Sådan bruges Dy Shampoo:

1. Valg af en tørshampoo

Der findes forskellige serier af tørshampoo på det kommercielle marked. Tørshampoo kommer generelt i form af pulver eller spray på. Hvis du vil koncentrere dig om hovedbunden, så anbefales pulver, og hvis du vil have olien ud af hårets rødder, så gå til en spray på.

2. Kam dit hår:

Gør derefter dit hår klar ved at tage bånd, klip eller hårnåle af, hvis du har dem på. Ryk derefter dit hår, så det er helt flokfrit.

3. Påføring af shampoo:

Hvis du har valgt en tørshampoo i pulverform, skal du drysse pulveret oven på hovedet og koncentrere dig om de områder, der har tendens til at blive federe som dit pandehår. Fordel shampooen jævnt i dit hår ved hjælp af dine fingre.

Hvis du har valgt en spray på tør shampoo, skal du holde flasken 6 inches væk fra dit hoved og sprøjte. Lad shampooen falde jævnt over hovedet. Bagefter anbefales det at børste dit hår, for så bliver tørshampooen fordelt i længden af ​​hårskaftene. Påfør lidt tørshampoo på spidserne, men fokuser mest på rødderne.

4. Undgå Messiness:

Det tilrådes at anvende tørshampoo over vasken, fordi det har en tendens til at blive rodet. Så hvis du ikke er opsat på at feje eller støvsuge, så undgå rodet.

5. Giv det tid til at slå sig ned:

Giv den tørre shampoo mindst 10 minutter til at absorbere olie og fedt fra dit hår. Vent på, at det sætter sig. Mennesker med særligt fedtet hår skal muligvis vente lidt længere tid end det sædvanlige.

6. Kam til at fjerne den overskydende shampoo ud af dit hår:

Flyt hovedet på hovedet og ryst det for at fjerne de sidste spor af tørshampoo ud af dit hår. Kam også for at fjerne overskydende shampoo. Du kan bruge en hårtørrer, hvis du ønsker det.

Det var tipsene til at anvende tørshampoo på dit hår, men der er flere ting, du skal huske. Anvend aldrig tørshampoo på vådt hår. Det får kun dit hår til at se rodet og klumpet ud. Tørshampoo virker på fedtet eller fedtet hår, men ikke på vådt hår. Brug heller ikke det kontinuerligt i træk uden at vaske dit hår med almindelig shampoo og vand.

Hår 1

Fordele ved tørshampoo:

Perfekt tidsbesparelse:

Hvis du har travlt med at komme på arbejde eller skole efter en tur i gymnastiksalen og ikke har tid til at gå i bad, så er tørshampoo din frelser. Det sparer tid, når du har travlt.

Kommer praktisk, når du ikke har adgang til et brusebad:

Tørshampoo er virkelig praktisk, når du ikke har adgang til et brusebad, som når du lige kom ud for en lang flykamp eller mens du rejser.

Forsvar mod fugt:

Tørshampoo tæmmer perfekt dit hår i de regnfulde og fugtige årstider.

Nem DIY mulighed:

Du behøver ikke købe en dyr tørshampoo fra markedet, fordi du gør det på egen hånd med produkter til rådighed i dit køkken. Ja, gør det selv med bagepulver, majsstivelse og babypulver.

Brug om natten:

Sprøjt den tørre shampoo på rådne, og bind derefter dit hår til en knude. Lad det stå natten over, og du får smukt hår om morgenen.