Sådan shampoo dit hår?

Selv efter den tredje vask i denne uge føles dit hår stadig klistret og rodet? Ofte fylder de travle morgener det meste af vores værdifulde ‘mig’ -tid, og imellem makeup -rettelserne og matchningen af ​​dresscode forsømmer vi ofte vores hår. Selv efter en hurtig 5 minutters shampoo føles dit hår stadig tungt og uvasket, og det er primært fordi du ikke bruger nok tid til at få dit hår til at vaske ordentligt ud.

Sådan shampoo dit hår

Det er dog ganske muligt, at selv en 5 minutters shampoo kan give dig det bedste af resultaterne, kun hvis du vælger den perfekte metode. Shampooing af hår kræver en masse strategi, noget du måske stadig er uvidende om. Det er derfor, det er af største betydning, at du følger denne artikel, hvor vi afslører den korrekte måde at shampoo dit hår på uden at skulle beskæftige sig med rodede mudder med klæbrigt hår i løbet af ugen.

Arbejd med de rigtige ingredienser:

Arbejd med de rigtige ingredienser

Inden du går ud med at shampoo dit hår, skal du sørge for at arbejde med den rigtige slags materialer. Det er ofte muligt, at din shampoo bare ikke er kompatibel med din hårtype, en af ​​grundene til at dit hår aldrig føles som det skal.

Der er to ting, du skal være opmærksom på, når du vælger en shampoo, din hårtype og hovedbundstype. Ofte falder fedtet hovedbund perfekt frisket hår ned, mens ofte kedeligt slapt hår kan få dig til at se fugtig ud, selvom du har en renset hovedbund. Så er der forskellige shampooer til fint tyndt hår og tæt tykt hår. At vælge personlige shampooer hjælper dig ikke kun med at rense dit hoved ordentligt, men hjælper dig også med at overleve dit friske shampoede hår.

De trin, der skal følges:

1. Inden du går ind i dit brusebad, skal du sørge for at have den rigtige ingrediens at arbejde med. Ledsag altid en balsam sammen med shampooen for at holde dine tråde håndterbare og bløde.

2. Hvis du har tørt hår eller tør hovedbundsproblemer, der let flager og er tilbøjelige til skæl, er det bedre, hvis du masserer håret grundigt med lunkent varm olie, som nærer og fugter hårstråene og forbedrer cirkulationen.

Hårshampoo

3. Når du er i bad, skal du starte med at fugte dit hår helt. Dette ville være lettere, hvis du vender hovedet på hovedet, hvilket gør det muligt for vandet at sive ned gennem det tætte hår, mens du grundigt væder din hovedbund og rødder.

4. Hæld shampooen i din håndflade og skyl din hånd sammen og fordel den lige i din hånd, før du når ned og påfører den jævnt i hele dit hoved. Normalt ved det første forsøg sigter du mod hovedbunden frem for håret. Det våde hår vil fungere som en faciliter til at skumme og skumme shampoen op, inden du bruger en ekstra portion shampoo til at rense dit hår efter længden af ​​nakken.

5. Når det er gjort, skal du massere dit hoved i fem sekunder ved hjælp af dine fingerspidser, før du igen vender hovedet på hovedet og vasker skummet ud. Denne gang skal du bruge lidt varmt vand, der vil tvinge snavs og produktopbygning ud, mens du åbner dine hovedbundsporer og tømmer mulige olielommer nedenunder.

6. Sørg for, at dit hår er fjernet fra shampoo, inden du bruger en anden, der hjælper med at fuldføre den endelige rensning. Hvis tiden er afgørende, skal du gå videre til balsamen og efter at have påført den på håret, og kun håret vente i to minutter.

7. Denne gang skal du bruge koldt vand til at rense håret, mens du lukker porerne, så snavs og forurening ikke er tilladt. Når det er gjort, pakker du dit hår ind i håndklædet og lader det trække.

8. Umiddelbar skylning af hår kan fjerne dit hår for mulig fugt, der tørrer det ud. Lad håndklædeposen sidde på i godt 15 minutter, mens du fortsætter med resten af ​​morgenen.

9. Pak håndklædet ud, og føntør dit hår nu, inden du styler det.