Top 8 hårfarve shampoo tilgængelige i Indien

Den nyeste teknologi i nutidens kommercielle verden giver dig mulighed for midlertidigt at reparere din hårfarve, der er gået galt eller endnu bedre forbedre dine fem måneder gamle fading højdepunkter bare ved at shampoo dit hår med disse specielle shampooer. Disse shampooer er i det væsentlige en gren af ​​farvebeskyttelseshampoo, men denne gang integrerer shampooerne en subtil nuance i shampooen, der lyser og dukker op hver gang du shampoo genopliver dine højdepunkter, samtidig med at du kan overleve din normale hårfarve uden nogen bivirkninger følge efter. Våd, skyl og vask din shampoo ligesom enhver anden travl mandag morgen og få et levende hoved af dit ønskede hårfarveområde.

8 bedste hårfarve shampoo til rådighed i Indien:

1. Vcare Shampoo hårfarve sort:

hårfarve shampoo

KØB DET HER

Fri for ammoniak, Vcare sort shampoo er en perfekt løsning til grånende, for tidlig hårældning, som er voldsom lige efter din sene 40’ere. Hår har en tendens til at blive kedelig over tid, og selv med de eksternt tilføjede hårfarver er det ganske muligt, at du mister skyggen, hver gang du shampooer. Med denne shampoo nu kan du genoplive sorte i dit hår med en naturlig glans og en meget sundere hårtekstur.

2. Richenna shampoo baseret hårfarve:

Richenna shampoo baseret hårfarve

Richenna shampoo er beriget med hennaekstrakter og sojaproteiner og er en farveforstærkende shampoo, der øger din eksternt inducerede farves livskraft, samtidig med at dit hår ser helt naturligt ud og skader repareres ved at arbejde på selve folliklerne og arbejde på dem indefra.

3. Ted Gibson Individual Color Shampoo, fængslende kobber:

Ted Gibson Individual Color Shampoo, fængslende kobber

KØB DET HER

Ted Gibson fængslende kobber bruger kobberundertoner som en midlertidig farveindskud til rød eller jordbærfarvet hårfarve. Denne shampoo beriger og lysner de røde højdepunkter og indeholder silkeproteiner indkapslet i jojobaolie, mango, granatæble og vilde orkidéekstrakter til at nære og blødgøre farvebehandlet hår.

4. Color Revive Farveaflejrende shampoo:

Color Revive Farveaflejrende shampoo

Farven Revive deponerende shampoo findes i et utal af forskellige hårfarvningsshampoo, der spænder fra, kobberflamme og chili peber til blonde og blå højdepunkter, denne shampoo er en redningsrelief for alle de falmede eller spredte hårfarver, der har tendens til at skade håret. Denne shampoo holder håret sammen i ét stykke og giver ekspertens livfuldhed til den eksisterende farve ved at berige nuancerne i farven.

5. Ted Gibson glitrende guldshampoo:

Ted Gibson glitrende guldshampoo

Den skinnende guldshampoo fra Ted Gibson, der skummer et fyldigt skum, lader dit blonde eller honningfarvede hår overleve hårets længde på dine gyldne glød. Denne shampoo beriget med de naturlige og botaniske ekstrakter tillader lyse blonde undertoner, der lyser dine højdepunkter op med hver ny vask.

6. Osmo Color Revive Warm Chestnut Hair:

Osmo Color Revive Varmt kastanjehår

Osmos farvede hårshampoo -serie tillader en variant af forskellige hårfarver, denne er den varme kastanjefarve. Shampooen tilfører A- og E -vitamin med avocadoolie, der tilpasser annoncer til at genoplive dit beskadigede hår, mens du opvarmer hårfarverne til en rig nuance.

7. Shampoo med ren blanding af citronfarve:

Pure Blends Shampoo til citronfarve

KØB DET HER

Pure Blends citronfarvehår fugter og fugter dit hår og bruger bløde blonde undertoner, der er både sulfat- og kloridfrie, hvilket går let på håret, mens det nærer hårets ender for at genoplive de livlige blonde eller honningfarvede hårtoner.

8. Pure Blends Marigold Depositing Shampoo:

Pure Blends Marigold Depositing Shampoo

KØB DET HER

Marigold deponeringsbasen fra Pure Blends bruger en blød, orange gul base til at holde dine undertoner levende og lyse, mens shampooen fugter og blødgør dit hår.