Top 8 hårfortykkende shampooer

Problemer med fint eller tyndt hår er almindelige i nutidens verden, især hvor kemiske behandlinger og giftige forurenende stoffer er i ligningen. Ofte beder den nye trend os om at farve vores hår de lyseste af nuancerne og derefter opvarme det til forskellige mønstre og former. Forureningen, varmen og snavspartikler er ikke mindre farlig, og i sidste ende inkluderer resultatet normalt kedeligt døende tyndt hår. Nu giver tyndere hår plads til mere tyndere hår, og derfor følger let brud og spild hurtigt. Dette resulterer i mere tyndere hår. På dette tidspunkt kan du enten slå dig ned eller organiske køkkenredningsmetoder for at få dit hår tilbage til det sted, hvor du startede, eller du kan tage en fingerpeg fra disse fantastiske hårfortykkende shampooer for at få dit hår til den tæthed, du har brug for, bare ved at shampoo dit hår hver gang.

Bedste hårfortykkende shampoo i Indien:

1. Kiehls Ultimate Thickening Shampoo:

hårfortykkende shampoo

Den ultimative fortykkende shampoo fra Kiehl indeholder en særlig sammensætning af organiske og komplekse bindingspartikler som omega-6, naturligt fortykkende polymerer og fiberproteiner, der opfrisker dit hår og tilføjer volumen og krop til dine tråde, mens E-vitamin blandes i cedertræolie, pebermynte og rosmarinolie nærer og glatter dit hår til et prisvindende hoppende hår.

2. L’Oreal Paris Vive Pro For Men Daily Thickening Shampoo:

L’Oreal Paris Vive Pro for Men Daily Thickening Shampoo

L’Oreal Paris Vive Pro er specielt formuleret til mænd, der lider af tyndere og skaldede pletter på et relativt tidligt tidspunkt. Denne kropsforstærkende shampoo tilføjer mineralproteiner til dine hårsække, der styrker dit hår fra fibrene, så du kan dyrke stærkt og fejlfrit hår, der har en ønsket tæthed og friskhed.

3. Shampoo til Pantene Medium-Thick Breakage To Strength:

Shampoo fra Pantene Medium-tyk Breakage to Strength

Den mellemtykke shampoo til brud på styrke fra Pantene er velegnet til tyndere til sprødt hår, hvor keratinaktive stoffer og fugtfyldte proteiner tilføjer håret styrke og krop, hvilket gør dem stærkere og mindre tilbageholdende med at bryde eller spilde.

4. Garnier Fructis fuld og overdådig:

Garnier Fructis fuld og overdådig

Behandl dit dyrebare hår med en masse frugtaktive stoffer, granatæble er en af ​​dem, mens fibracylaneegenskaberne opbygger fiber i dine hårstrå og pakker dem ind individuelt for at give dit hår en fyldig og fuld kropstæthed.

5. Shampoo til forstærkning af L’Oreal Elvive Fibrology:

L’Oreal Elvive Fibrology Styrkende shampoo

Et andet hit fra L’Oreal’s hus, Elvive Fibrology er pakket i en professionel stærk flaske, der indeholder deres patenterede hårfibre -ekspanderende egenskaber, der tilføjer et levende liv til dit hår, mens det ikke varer tykkelsen. Dit hår vil ikke kun føles let, men også relativt tykkere og vellystigt.

6. Schwarzkopf Bonacure Hair Activator Shampoo:

Schwarzkopf Bonacure Hair Activator Shampoo

Transformér dit livløse, kedelige hår med Schwarzkopfs Bonacure -aktivator, der tilfører aminosyrepartikler i dine hårstrå, der letter cellegenerering, som igen reagerer for at give dig stærkt og tykt hår. Genopfyldning af din luft fra rødderne forhindrer også unødvendigt hårtab og brud, så du kan vokse dit hår tykt og langt.

7. L’Oreal Paris Volume Filler Thickening Shampoo:

L’Oreal Paris Volume Filler Thickening Shampoo

Højdepunktet i denne L’Oreal fortykkende shampoo er Filloxane, der giver dig mulighed for at indgyde fiberproteiner i dit hår ved at trænge dybt ind i folliklerne og forbedre hårkroppen indefra. Inden for et par dages brug ville du føle dit hår behandlet til en meget tættere og stærkere version af, hvordan det plejede at være.

8. Bumble And Bumble Thickening Shampoo:

Bumble and Bumble Thickening Shampoo

Hårfris og grovhed håndteres straks, da Bumble and Bumble -fortykningsshampoen giver dit hår mulighed for at slå sig ned i salonen som nåde, stylet og stærkt, mens du arbejder på underlagene for at give dit hår en streng styrke og fyldende krop.