Top 9 kemikaliefri shampoo

Leder du efter kemikaliefri shampoo? Mens vi ofte bekymrer os om, hvad der er i vores kosmetik plus hudpleje, glemmer vi at sikre ingrediensen i et produkt, vi alle bruger hver dag: shampoo. Desværre indeholder stort set alle kommercielle shampooer elementer, der kan skade dit helbred.

Bedste kemikaliefri shampoo:

1. Vaadi Herbals anti-skælshampoo med citron- og tea tree-olieekstrakter:

Kemikaliefri shampoo

Det er beriget med citronekstrakter plus tea tree olie. Citron har citronsyre i det plus er derfor et strålende skælbekæmpende naturelement. Tea tree olie bruges til bekæmpelse af acne i hovedbunden plus til bekæmpelse af bakterier, der forårsager skæl. Det involverer desuden blanding af parfumerede olier, shikakai til naturlig konditionering sammen med neemekstrakter for en ren virkning på hovedbunden. Neem hjælper dig med at behandle enhver kog ellers kramper i din hovedbund. Dette er den bedste shampoo, hvis du lider af skæl plus kløende hovedbund.

2. Oriflame hvid brændenælde og papaya shampoo:

Kemikaliefri shampoo 2

Det er en let og skånsom shampoo, der involverer venlighed af hvid brændenælde plus papaya. Forekomst af c -vitamin, en antioxidant skaber håret blødt. Det plejer kløende hovedbund, kampskæl forlod desuden mit hår blødt og smidigt.

3. Green People Daily Aloe Shampoo:

Kemikaliefri shampoo 3

Dette er en beroligende naturlig shampoo til alle hårtyper, men især for personer med hudsygdomme, f.eks. Eksem og psoriasis. Grønne mennesker skaber en række shampooer med forskellige ingredienser; Desuden har deres produkter ingen SLS, ellers er det skummende midler menneskeligt og er desuden fri for tørringssalt. Ligesom Stop the Water, mens vi ved hjælp af Mig etablerer en lille del af dette lavendel duftende produkt, der rækker langt.

4. Ginesis Bio Healthy Hair Sulfate Free Shampoo:

Kemikaliefri shampoo 4

Undgå tør hovedbund, afskalning og kløe, grim gulfarvning af gråt hår plus andet hår og hovedbundsproblemer forårsaget af kemikalier. Det er et giftfrit, miljøsikkert produkt, der hjælper med at tørre, misfarvet hår, flage på grund af kemisk skade i øvrigt/eller skade på grund af medicinske behandlinger, f.eks. Kemoterapi. Metoden er sikker til brug for børn plus kan bruges hver dag til almindelige applikationer. Pumpeflasken gør den velegnet til at genopbygge, hvis du køber en billig gallon på 1 gallon.

5. Himalaya Anti-Hair Fall Shampoo:

Kemikaliefri shampoo 5

Dette er størst ved hårfald, er åbent fra paraben plus SLES, silicium. Det er sikkert for farvet hår, reducere hårfald, brud yder desuden næring af rod med hår for at give dem styrke. Det er simpelthen tilgængeligt plus i budget shampoo på det indiske marked.

6. Vaadi Herbals Amla Shampoo med Shikakai og Reetha:

Kemikaliefri shampoo 6

Denne shampoo udvikles af integriteten af ​​shikakai, amla, plus reetha. Det involverer desuden sojaprotein, der giver næring til håret, og støtter desuden hårvækst. Amla understøtter hårvækst. Shikakai er en fremragende balsam. Reetha fungerer som en naturlig rensemiddel.

7. Odylique:

Kemikaliefri shampoo 7

Denne specialiserede økologiske shampoo er fremstillet af 70% økologiske ingredienser af cocoglucosid som hovedrensemiddel. Den har en ekstremt let, let parfume, da den er aromatisk ved blot et strejf af kamille plus rosmarinfjernelse, så hvis du leder efter en skabning til parfume af dit hår, er dette måske ikke korrekt for dig. Produktet giver et blidt skum med en ren finish, plus det bedste af alt, fjerner ikke håret med farve ellers normal glans.

8. Bee Mine Botanisk fugtgivende shampoo:

Kemikaliefri shampoo 8

Det er fyldt med botanisk udtag til blødt vask af hår og fjerner desuden rester plus fugt, mens attraktiv naturlig glans. Det gør, at håret kan røre ved blødt og glat. Denne formulering plejer hovedbunden og forstærker håret, der er fjernet eller fjerner håret. Vask, hydrér, og sluk dit tørrede hår med denne botaniske fugtgivende shampoo.

9. Organix Hydrating Macadamia Shampoo:

Kemikaliefri shampoo 9

Dette behandler hårfald på grund af tørhed, da Macadamia -olien i det nærer plus fugter hovedbunden samt reducerer hårbrud. Denne shampoo er bedst egnet til tørt, slankt og farvet hår. Prøv denne ene shampoo med Macadamia olie og få smukke fugtede låse.