Top 9 Revlon -shampooer

Revlon startede som et joint venture mellem Charles Lachman, hans bror og kemiker Charles Revson. Det var i år 1931 omkring tiden for den store depression, da det simpelthen var en ny revolutionerende negleemalje, der brugte pigmenter i stedet for farvefarver. Mod slutningen af ​​depressionen var Revlon allerede landet på en af ​​toplisterne over kosmetiske mærker, der i øjeblikket stadig havde den samme markedsværdi som før. Det der startede som et simpelt kosmetisk mærke langsomt forgrenede sig til produkter til personlig pleje, grunden til at vi er her i dag. I denne artikel vil vi diskutere et par personlige plejeartikler, shampooer, der skal være specifikke af det internationalt anerkendte Revlon -firma, og se nærmere på de fordele, vi kan høste af dette.

Populære Revlon -shampooer i Indien:

1. Revlon Flex Body Building Protein Shampoo:

revlon shampoo

Revlon flex bodybuilding shampoo bruger proteinpartikler til at nære og fugte dit hår, mens du efterlader en let frisk flexaroma. Denne shampoo fra Revlon bruger bodybuilding -kompleks til at tilføre hår og vitalitet til dit hår, samtidig med at det tilføjer næring og smidighed til dit hår.

2. Revlon Aquamarine 2 in 1 Shampoo:

Revlon akvamarin 2 i 1 shampoo

En eksotisk shampoo, der tilfører eksotiske og komplekse ingredienser, bruger akvamarinsk shampoo en forfriskende turkis aroma, mens de aktive tangekstrakter beskytter og reparerer dit hår, hvilket gør det satinblødt. Proteinkonditioneringsmidlerne tilføjer en øget glathed og næring.

3. Revlon Professional Equave Volumizing Shampoo:

Revlon Professional Equave volumiserende shampoo

Equave Volumizing shampoo bruger det bedste af naturlige og komplekse partikler. På den ene side er der grøn te og drueekstrakter, mens de på den anden side bruger hydrolyserede keratinaktive stoffer og hvedeproteiner for at tilføre dit hår vitalitet, krop og fylde, mens det aktive forsvarssystem beskytter håret mod yderligere skader.

4. Revlon Flex Keratin Shampoo:

Revlon flex keratin shampoo

Endnu en gang bruger Revlons flex -serie kosmetiske polymerer og antioxidantegenskaber, der nærer og volumerer hår, mens keratinaktive og ceramider bruger sin godhed til at tilføre dit hår styrke og fløjlsagtig berøring.

5. Revlon Professional Sebum Balance Shampoo:

Revlon professionel talgbalance shampoo

Den naturlige olie, der udskilles af din hovedbund, anerkendes som talg, som enten for meget eller for lidt i produktionen kan have lige store konsekvenser. Dette er grunden til, at hydra capture -systemet, der er formuleret specielt til fedtet hår, bevarer fugtreducerende talgbeskyttelse, mens det beroliger og afslapper din hovedbund.

6. Revlon Outrageous Daily Beautifying Shampoo:

Revlon skandaløs daglig forskønnende shampoo

Forbløffende skønhed tager altid nogle ekstra skridt til at forskønne og i Revlons skandaløse daglige shampoo infusion af silketråde med Pro Vitamin B5 og forfriskede aroma låser fugt, samtidig med at de tilføjer glans til dine lækre lokker.

7. Revlon Professional Equave Hydro Detangling Shampoo:

Revlon professional Equave Hydro Detangling shampoo

Hydro -detangling shampoo bruger organisk essens fra drue og grøn te, der fylder og nærer håret fra neglebåndene, mens den komplekse majs, olivenolie og aminosyrer tilføjer beskyttelse og salonlignende nåde i dit hår. Åbning af ruhed og sammenfiltring vil dette fugte dit hår grundigt.

8. Revlon Orofluido Shampoo:

Revlon orofluido shampoo

Orofluido shampoo bevarer ph -balancen i dit hoved og forhindrer tørhed og integrerer det bedste af de tre æteriske olier, såsom argan, hørfrø og Cypern, som forbedrer hårets struktur ved at styrke, volumere og blødgøre dit hår.

9. Revlon Uniq One ​​All In One Conditioning Shampoo:

Revlon Uniq One ​​alt i én konditioneringsshampoo

Revlon det bedste af de 10 unikke konditioneringsprodukter, Revlons uniq alt i ét konditioneringsshampoo er en allrounder, der ikke kun stopper dit hår, fjerner urenhederne, men også bevarer fugt og essentielle naturlige olier, der holder håret smidigt og fløjlsagtigt. Blandingen af ​​konditionerende partikler konditionerer og udglatter håret med en glitrende blød glød.