Top 9 TRESemme tørshampoo

Hver morgen mellem travlt med at pakke morgenmad på farten og vælge det perfekte outfit, har vi ofte gået glip af mange nødvendige brusere, hvilket efterlader vores hår klistret og rodet, meget som en fuglens rodet rede. Og i løbet af hele dagen samler vores hår al forurening, støv og svedpartikler, og ved slutningen af ​​dagen står vi tilbage med intet andet end kedeligt døende hår. Du kan dog nu lægge denne bekymring forbi dig, da det seneste kommercielle marked nu har produceret tørshampoo. I modsætning til den sædvanlige cremede flydende konsistens fås disse shampooer i pulver- eller hårsprayform, som bare skal påføres håret og uden at vaske dit udblæsning eller stil, kan du nu have shampooet hår, duftende og frisk uden at miste det på din stil.

Tresemme er et fremragende mærke til hårprodukter. Det giver rimelige og kvalitetsartikler til sine kunder. Dette mærke bliver fremtrædende trin for trin på grund af deres storslåede hårplejeartikler og klart de rimelige omkostninger. I dag vil jeg liste de bedste 8 Tresemme -shampooer, som er en absolut nødvendighed. Hvis du ikke har prøvet deres shampoo endnu, så prøv, og jeg er sikker på, at du vil gå gaga med resultaterne.

1. Tresemme Fresh Start Volumizing Dry Shampoo:

Tresemme frisk start volumiserende tørshampoo

Tresemme frisk start volumiserende shampoo er i form af hårspray, der integrerer mineralsk ler og citrusfrugtpartikler, der genopliver og opfrisker dit kedelige morgenhår, mens den lette sprayshampoo efterlader en let citrusaroma i dit hår.

Pris: Rs. 2.413,00

2. Tresseme Fresh Start Basic Care Dry Shampoo:

Tresseme fresh start basic care tørshampoo

Den grundlæggende pleje tørshampoo fra Tresemme fjerner dit hår fra den resterende kosmetiske opbygning, herunder olie og snavspartikler fra ugen før, da den blander vitamin B12 og keratinaktiver for at tvinge snavs ud, mens du fylder hårstråene op for at give dig et frisk shampooed hårlook.

Pris: Rs. 1.139,00

3,5 ud af 5 stjerner

3. Tresemme Fresh Start Dry Shampoo Smoothing:

Tresemme frisk start tør shampoo udglatning

Tresemmes friskstart tørshampoo anvender en særlig sammensætning af silkeproteiner, der forlænger hårets glathed og efterlader dit hår satinblødt, mens H -vitaminet i shampooen nærer og opfrisker dit hår til et friskt nyt morgenudseende og eliminerer lugt på farten.

Pris: Rs. 1.363,00

2,0 ud af 5 stjerner

4. Tresemme Fresh Start Renewing Dry Shampoo:

Tresemme friskstart med at forny tørshampoo

Få salon som hår med bare en spray, da Tresemmes fornyende tørshampoo bruger mineralsk lerpartikler, der genopbygger og forynger UN-shampooed kedeligt og klæbrigt hår, der gør din livløse flok til en levende fejlfri salonprofessionel blow out.

5. Tresemme Instant Refresh Waterless Foam Shampoo:

Tresemme Instant Refresh vandløs skumshampoo

En blanding af aloe og citrusekstrakter, den øjeblikkelige opfriskning, vandfri skumtørshampoo fra Tresemme, renser og renser dit hår for mulig produktopbygning og snavs, mens troldhassel er en naturlig astringerende opsuger overskydende naturlige olier for at beholde dit hår frisk og let.

3,8 ud af 5 stjerner

Rs. 4.412,00

6. Tresemme Fresh Start Color Care Dry Shampoo:

Tresemme Fresh start farvepleje tørshampoo

En speciel godbid til det farvebehandlede, farvede hår, farveplejens tørshampoo vil efterlade dit hoved let og forfrisket, mens du behandler dit kemisk farvede hår, hvilket gør det blødere og skinnende uden at falme det mulige farvestof fra dit hår og alt dette uden at du skal bruge den traditionelle shampoo -metode i den travle morgen.

7. Tresemme Translucent Dry Shampoo:

Tresemme gennemskinnelig tørshampoo

Den gennemskinnelige tørshampoo fra Tresemme ligner meget enhver anden rensende shampoo, men denne gang indeholder twist kun et skud spray her og der, da denne tørshampoo tvinger snavs og forureningspartikler ud af dit hoved, så dit hoved føles friskt og revitaliseret.

3/5 stjerner

8. Tresemme Instant Refresh Cleansing Dry Shampoo:

Tresemme Instant Refresh rensende tørshampoo

Den øjeblikkelige rense tørshampoo fra Tresemme beder dig sprøjte et par stykker på hovedet og kæmme grundigt igennem for en frisk klar let shampoo uden at skulle vaske dit hår. Denne shampoo renser hovedet for resterne af produktrester og olier og efterlader hovedet let og frisk.

9. TRESemmé tørshampoo, frisk & Ren:

Gå ikke glip af dit friske udseende ved hjælp af TRESemmé Dry Shampoo, Fresh & Ren. Det er fyldt med vitamin B12, og der er ingen synlige rester, når du bruger dette produkt. Dette efterlader din følelse ren og dufter frisk.

Pris: $ 24,51

Selv når dit hår ikke er nyvasket, med en række tørshampooer fra TRESemmé, kan du øjeblikkeligt omdanne dit slap og glans, der mangler hår, til lækkert hår. Den vægtløse formel i disse shampooer er fyldt med vitamin B12 og keratin, så dit hår ser rent og sundt ud.

Brug TRESemmé som dit hemmelige våben til smukt at style hår uden hårvaskedage!