Taiteellisen viileän olohuoneen perustaminen – suunnittelu ja ideat

Koristeellinen viileä olohuone, jossa on maalaismainen aksentti puulattia

Järjestä taitava viileä olohuone

Luo enemmän persoonallisuutta ja mielenkiintoisempaa ulkonäköä olohuoneeseen taideteoksilla. Löydä kappaleita, jotka vastaavat suunnittelutyyliäsi ja henkilökohtaista makuasi. Noudata sitten näitä hyödyllisiä vinkkejä ja käytännön ohjeita kappaleiden järjestämiseen ja ripustamiseen.

Kuinka valita temppuja

Koristeellinen viileä olohuone, jossa sohvan ruskeat kuvat raidallinen seinä

Tämä on hyvin henkilökohtainen päätös. Olohuoneen vaihtoehtona ajattele kaikkea, mikä kiinnittää katseesi, houkuttelee sinua, heijastaa persoonallisuuttasi ja näyttää hyvältä olohuoneessasi.

Kuvia, tulosteita ja alkuperäisiä maalauksia voidaan kehystää ja näyttää helposti. Voit lisätä jännitystä käsittelemällä kehyksiä ja mattoja mielenkiintoisemmalla tavalla.

Taide on laaja termi: sen ei tarvitse olla vain maalausta tai veistosta. Voit laittaa laatikoita tai värillisiä kankaita kehyksiin. Voit myös näyttää graafisen seinämaalauksen taideteoksena olohuoneessasi.

Et todellakaan tarvitse kehystä. Voit kääriä materiaaleja taideteoksen ympärille.

Levyt voivat itsessään edustaa upeaa taideteosta. Ne tuovat kuvioita ja mittoja seinälle. Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, perheen omaisuutta kunnioitetaan enemmän seinällä kuin missään laatikossa.

Muuta lautaskokoelmasi taiteelliseksi kehykseksi, ovien ja ikkunoiden ympärille tai yksinkertaisesti paljaalle seinälle.

Voit myös mukauttaa huoneen suosikkimatkakohteisiisi palapelin avulla, koulun kipsilangalla tai kartalla. Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, nämä kappaleet ovat loistava tapa aloittaa keskustelu.

Ota peitto sängystä tai kaunis matto ja ripusta se seinälle. Tämä lisäisi värejä ja grafiikkaa.

 Aloita – Ennen kuin aloitat roikkumisen, sinun on saatava käyttöön muutama työkalu

Koristeellinen viileä olohuone perustettu sohvan seinä muotoilu omituinen

Ensin sinun on määritettävä, mitä aiot lopettaa, ja sitten sinun on valittava oikea työkalu. Tässä on muutamia asioita, jotka on pidettävä mielessä: käytännössä kaikkeen on olemassa erityisiä työkaluja.

Oikeat työkalut ja pidikkeet ovat erityisen tärkeitä ripustettaessa ylisuuria ja raskaita taideteoksia.

Ennen kuin teet reikiä seinään, tarkista vielä kerran, että tämä on taideteosten paras tähdistö. Voit ensin kokeilla pahvilaatikoita ja teippiä ja vasta sitten soveltaa todellista taidetta.

Muotokuvien tapauksessa voit myös maalata pilareita paperille, jotta näet, miltä se näyttää.

Voit yhdistää eri muotoja saadaksesi mielenkiintoisemman ulkonäön. Ripusta pyöreät lautaset diagonaaliselle sohvalle. Voit silti sekoittaa erilaisia ​​kehyksiä tai ripustaa ohuita ja pitkiä esineitä pystysuoraan seinään.

Käytä eri teemoja tai värejä luodaksesi yhtenäisen ilmeen

Koristeellinen viileä olohuone, jossa on nahkainen nojatuoli ruskea kattokruunuhylly

Et välttämättä tarvitse kehystettyjä osia seinälle. Sen sijaan voit asentaa koristeelliset kuvalistat ja tukea sitten kehyksiä niihin. Tämä vaihtoehto lisää järjestelyyn paljon vaihtelua. Voit siis vaihtaa taiteesi helposti eri vuodenaikoina tai tuoda perhekuvat aina ajan tasalle.

Lisää ulottuvuus maljakoiden, kynttilöiden ja muiden taidetarvikkeiden näyttöön. Kun ripustat taidetta, sinun on ehdottomasti ensin määritettävä näyttöalueen mitat. Se voi olla puhtaasti visuaalinen kahden oven tai kehyksen (kuten sohvan rungon) välissä.

Näkyvä nyrkkisääntö on: aseta näkyvin pala keskelle silmien korkeudelle ja loput sen ympärille.

Yleinen virhe on ripustaa saavutus liian korkealle sohvan yläpuolelle. Aseta palat silmien korkeudelle ja 1,5 metrin päähän lattiasta (aikuisen keskimääräisen pituuden mukaan). Toinen vinkki on jättää noin 15 cm rako sohvan pään ja kuvan väliin. Mutta tämä on jälleen koordinoitava silmien korkeuden kanssa.

Haluatko antaa taideteokselle enemmän sisältöä? Aseta tämä vain muutaman tuuman päähän kaapista tai sohvalta. Joten ne nähdään visuaalisesti yhtenä kokonaisuutena.

Olohuone pohjakerroksessa – valkoinen vapaasti seisova väliseinä

Koristeellinen viileä olohuone perustettu nojatuoli ruskea väliseinä käämitys portaat

Turkoosi seinämaalaus sohvan yläpuolella

Taiteellinen viileä olohuone asetti sohvan siniset istuintyynyt samin ympärille

Olohuoneessa olevat keltaiset seinät tarjoavat lämpöä ja mukavuutta

  Taiteellinen viileä olohuone perustettu sohva sininen istuintyynyt pyöreä sametti

Klassisia aksentteja ja yksityiskohtia oleskelutilassa – seinälle asennettava lukuvalo

Taiteellinen viileä olohuone perustettu sohva sininen istuintyynyt pyöreä sametti asetettu olohuone moderni koriste seinäsuunnittelu valkoinen

Itämaiset aksentit ja värit

Taiteellinen viileä olohuone perustettu sohva sininen istuintyynyt pyöreä sametti asetettu olohuone itämaiset yksityiskohdat värit kuten penkki

   Kromaattinen värimaailma – raidalliset seinätTaiteellinen viileä olohuone perustettu sohva sininen istuintyynyt pyöreä sametti  Mustavalkoiset olohuoneen kalusteet – punainen nojatuoli on ristiriidassa sen kanssaTaiteellinen viileä olohuoneen kalusteet sohvat valkoinen nahka punainen nojatuoli pöytälevy  Minimalistinen olohuone – matalat huonekalutKoristeellinen viileä olohuoneen sisustus sohva valkoinen maalaus tyyny vihreä

Taiteellinen olohuoneen suunnittelu valkoisena – taidemaalauksessa on kuvattu elämän kierre omituisella tavalla

Koristeellinen viileä olohuone asetti valkoiset mustat huonekalut riippuvalaisimet pallo