20 upeaa suunnitteluideaa portaikkoon

 Silmukkaportaat ovat mustavalkoisia

Ainutlaatuinen portaikko herättää kiinnostusta arkkitehtuuria kohtaan

Löydän jatkuvasti niin monia henkeäsalpaavia portaikkoja. Niin monet näyttävät siltä, ​​että heitä ei huomioitu viimeiseen hetkeen asti. Tämä ei kuitenkaan koske missään tapauksessa tässä esitettyjä esimerkkejä.

Katsotaan yhdessä valitsemiamme portaikkoja?

Aloitetaan portaasta nimeltä Ribbon Stairs. Sen on suunnitellut HŠH Architects -yritys. Se jäljittelee hieman kaarevia silmukoita. Nämä vaiheet ovat kauniita, mutta ehkä joskus pelottavia. En haluaisi juosta näitä ylös ja alas, kun minulla on kiire.

Alkuperäiset portaat ympäri maailmaa

puiset portaikkojen suunnitteluideat

Italialaisella yrityksellä 14 Ora Italiana on kokoelma puunjyväkuvioita. He saivat inspiraationsa Andy Warholin teoksista. Uonuon -linjaa voi ostaa neljätoista eri sävyä.

Suunnittele innovatiivinen portaikko

kelluva portaikko vaalea puu kaide

Portaat kuuluvat talolle G, jonka ovat luoneet Maxwan Architects + Urbanists. Täällä vanha navetta on uusittu kokonaan. Portaiden lentokoneista tuli osa seinähyllyjä. Ne edustavat osaa kauniista rakenteesta, johon kuuluu myös kirja- ja keittiövarasto.

Portaikko, joka on tehty taitetuista kolmion muotoisista pinnoista

suorat metalliset portaikkolasikaiteet

Grove Park -projekti näkyy tässä. Sen on luonut Bell Phillips Architects. Heidän oman kuvauksensa mukaan tämä on monimutkainen geometria, joka koostuu taitetuista kolmiomaisista puolista, jotka näyttävät hieman sulkeutuvilta hahmoilta tässä suljetussa tilassa. [Plastoluxin kautta]

Portaat ylimpään kerrokseen

puiset portaat ullakolle

Tässä näkyvä portaikko johtaa ullakolla sijaitsevaan makuuhuoneeseen. Sen loi nC2 -arkkitehtuuri Brooklynissa, NY. Ne sisältävät ylimääräisiä hyllyjä ja portaita, joiden mitat ovat erilaiset. Niiden suurin etu on niiden tilatehokkuus.

Portaikko toimii kirjahyllynä

puiset portaat, joissa säilytystilaa

Atelier SAD: n arkkitehdit ovat luoneet tämän tyyppiset portaat. Se toimii kirjahyllynä.

Ruudukosta

metalli portaikko ristikko puulattia

Tämä jaettu portaikko on suunnittelija Rowin Petersman työ. Se luotiin verkosta. Tämä mahdollistaa maksimaalisen valon virtaamisen huoneiston yläosasta alaspäin.

Portaikko avoimilla hyllyillä

puiset portaat kellarissa

Tässä näemme toisen yhdistelmän portaita ja kirjahyllyä. Tämän teoksen kirjoittaja on Kathryn Tyler ja hän työskentelee Linea -studiossa. Tämä on hänen oma Skandinavian inspiroima koti. Sitä kutsutaan Corkellis Houseksi ja keittiö hylkää ylemmät keittiökaapit. Sen sijaan käytät avoimia hyllyjä ja portaita, jotta voit sijoittaa kaikki tarvittavat tavarat.

Vapaasti kelluvat portaat

alkuperäiset suunnitteluideat portaikko vaalea puu kaide

Ympäristöystävällinen sininen talo, jonka on suunnitellut Pietro Weijnen Faro Architectenista. Se sisältää moderneja merenkulkualan yksityiskohtia kaikkialla. Arkkitehti rakensi talon perheelleen Steigerlandille, keinotekoiselle saarelle Amsterdamissa. Portaat näyttävät kelluvan vapaasti, etkä edes huomaa, miten niitä tuetaan. Ruostumattomasta teräksestä valmistetut kaapelit takaavat turvallisuuden molemmin puolin.

Puu ja metalli yhdistettynä

portaat kierre muotoinen puu metalli

Keiji Ashizawan talon S portaikko on valmistettu lämpimästä puusta ja metallista ja ulottuu kahteen kerrokseen. Rakenne päästää valon ilmavan talon läpi ja luo erittäin mielenkiintoisen visuaalisen ilmeen. [designboomin mukaan]

Sateenkaaren portaat spiraalin muotoisia

sateenkaaren värinen portaikko kierre

En vain voinut jättää sateenkaaren portaita pois tässä viestissä. Sen on suunnitellut Ab Rogers Design. Muista tämä muista Freshideen -artikkeleista?

Kelluvat portaat ruostumatonta terästä

kelluvat mustavalkoiset portaat

Täällä näemme kelluvat ruostumattomasta teräksestä valmistetut portaat. Ecolen Flat # 1: n muotoilu on yksinkertaisesti upea ja edustaa ainutlaatuista minimalismin ilmentymää.

Upea kaide

iso puinen portaikko kelluva kaide

Tämä portaikko sijaitsee Chae-Pereiran arkkitehtien ns. Godzilla-talossa Soulissa, Koreassa. Kelluvat portaat kelluvat kaarevan seinän ympärillä. Se valaisee yllä olevat pienet ikkunat.

Kaksipuolinen

asunto portaikko urbaani musta

Tässä näemme duplex ullakolla. Sen on luonut Charlie Diaz Madridin keskustassa. Siellä näemme toisen epätavallisen portaikon. Hän on loistava esimerkki tilan säästämisestä.

Portaikko avoimessa suunnitelmassa

upea puinen portaikko avoin suunnitelma

Tämä epätavallisen syvä portaikko ja sitä ympäröivät talon neljä kerrosta maksavat yhteensä noin 38 miljoonaa dollaria. Se on asunto New Yorkissa ja sen on suunnitellut Paul Rudolph. Entiset omistajat olivat kuuluisuuksia …

Koristeelliset valkoiset portaat

kelluvat valkoiset portaat valkoinen huonejakkara

Seuraavan esimerkin on suunnitellut italialainen arkkitehtiyhtiö Studioata. Pieni studio on rakennettu, jonne pääsee tämän hyvin yksinkertaisen valkoisen kelluvan portaikon kautta.

Pienet portaat

pienet mustat portaat sisustus

Sekä talo että portaat ovat ainutlaatuisen muotoisia. Sen on suunnitellut Kiotossa toimiva Alphaville Architects.

Puiset portaat

leveät portaat mustat portaat

Seuraavan portaikon suunnitteli Castroferro Architectos. Se on erittäin suuri ja päämateriaali on kivi. Itse portaat on valmistettu puusta. Ne takaavat saumattoman siirtymisen puuportaille. Kaikkialla on tarpeeksi tilaa laittaa kirjoja sivulle.

Betoninen portaikko

alkuperäinen portaikko suunnittelee betoniportaiden kaiteet

Betoniportaat ovat MO Architectesilta. Ajattele kaikkia viileitä värejä, joita voit käyttää! [Plastoluxin mukaan]

Kalvoarkkitehtuuri

alkuperäinen arkkitehtuuri punainen portaat

Et voi kävellä seuraavalla portaalla. Täällä koemme suunnittelija Do Ho Suhin kalvoarkkitehtuurin. Se on 1: 1 kopio portaista, joka yhdistää hänen asuntonsa vuokranantajansa kanssa. Kappaleen nimi oli Staircase III ja se on nähtävissä Lontoon Tate Modernissa.

Alkuperäinen kirjahyllyn portaikko

kirjaston portaat

Haluammeko jatkaa puhumista siitä, kuinka hyödyntää jokainen neliösenttimetri parhaalla mahdollisella tavalla? Tämä kirjahyllyportaikko on yksi upeimmista, mitä olen koskaan nähnyt.

Trippy portaat

moderni puinen portaikko

Tästä artikkelista ei varmasti voisi jättää pois Trippy -portaita. Se on niin ainutlaatuista ja kyllä, niin outoa …

Kierrepuiset portaat

puiset portaat spiraalimaisessa olohuoneessa

Viimeisessä kuvassa on puiset kierreportaat. Se on yhtä ihana kuin toimiva. Tämä on ehdottomasti yksi suosikkiesimerkeistäni.

Oletko jo valinnut suosikkiportaasi postauksestamme tänään? Tai ehkä muista artikkeleista? Käytätkö tämän päivän ideoita kodissasi??