3D -valokuvatapetit – luo ainutlaatuinen tunnelma optisen harhan avulla

Valokuva -taustakuva ei ole vain valokuvataustakuva. Muistatko litteät, sumeat aiheet 1970 -luvun valokuvataustakuvissa? Aika epärealistista, eikö? Nykyaikaisilla valokuvataustakuvilla ei ole juurikaan tekemistä sen kanssa. Ne kuuluvat eri sukupolveen ja vaikuttavat uusimpien valokuva- ja tulostustekniikoiden ansiosta, joilla on korkea resoluutio, kirkkaat värit ja erittäin realistinen vaikutus. Ennen kaikkea 3D -taustakuvilla on uskomaton syvyysvaikutus, ja niistä on tulossa yhä suositumpia. Verraton optinen harha, jonka tällaiset taustakuvat mahdollistavat, tapaa täydellisen ajanlaskun ja muuttaa huoneet ainutlaatuisiksi elämyksiksi.

3d valokuva tapetti kukka kuvio callas

3D -valokuvatapettien salaisuus

Digitaalisen valokuvatulostuksen korkea taso ja tietotekniikan nopea kehitys ovat tärkeimmät edellytykset valokuvataustakuvien selkeälle paluulle. Rikkaat, kirkkaat värit ja kristallinkirkkaat kuviot voidaan tulostaa mihin tahansa kokoon, mikä tekee valitusta seinästä todellisen taideteoksen. 3D -valokuvatapetit menevät paremmin ja luovat ylimääräisen kiehtovan vaikutelman. Tämä johtuu tyypillisestä painomenetelmästä, jossa muste levitetään materiaalille kerroksittain. Kaksiulotteisten aiheiden ja valokuvien tapauksessa käytetään erityistä tietokoneohjelmaa tekemään niistä kolmiulotteisia etukäteen.

havupuut metsä 3d valokuva taustakuvat

Laadukkaat materiaalit ja helppo tapetointi

Jotta 3D -valokuva -taustakuvat kehittävät maksimaalisen tehonsa ja näyttävät virheettömiltä, ​​sinun on valittava paras laatu. Kokeneet palveluntarjoajat, kuten Uwalls.de, suojaa tämä puolestasi ja voit tilata 3D -seinämaalauksesi nopeasti ja täydellisesti verkossa. Vain muutamalla napsautuksella voit lisätä sen tietyn kodin mukavasti sohvalta ja luoda haluamasi wow -tehosteen.

bambu metsä 3d valokuvataustakuva olohuone

Kun valitset 3D -valokuvatapetteja, motiivilla ja värillä, mutta myös materiaaleilla on tärkeä rooli. Vastaava kiinnitysmenetelmä riippuu usein tästä. Periaatteessa voit valita paperi-, fleece- ja vinyylitapetit, jolloin kahta viimeistä varianttia suositellaan enemmän kolmiulotteisiin taustakuviin. Nämä materiaalit eivät ole vain hiukan kestävämpiä ja kestävämpiä, vaan niillä on myös parempi ilmatiiviys. Ne ovat myös naarmuuntumattomia ja ovat erinomainen tapa piilottaa halkeamat seinälle.

Toinen fleece- ja vinyylitapettien etu on, että ne on helpompi kiinnittää. Sinun ei tarvitse kastella ja valmistaa näitä ensin tavallisten taustakuvien tapaan, vaan voit levittää tahnaa tai liimaa suoraan hyvin puhdistettuun seinään. Tämän jälkeen tapettinauhat kiinnitetään kätevästi seinään yksi toisensa jälkeen. Monet 3D-taustakuvista voidaan tilata myös itseliimautuvina. Sinun tarvitsee vain irrottaa taustakuvan takana oleva suojakalvo ennen tapetointia.

3d valokuva tapetti sumu vuoret musta valkoinen

Aseta 3D -valokuvatapetit valokeilaan

Tällä hetkellä suosituimpiin ja trendikkäimpiin 3D -aiheisiin kuuluu metsä, kukat, kaupunkinäkymät ja ranta, mutta myös abstrakteja ja graafisia elementtejä. Supersankarit, Tähtien sota -hahmot ja söpöt eläimet ovat edelleen lastenhuoneiden suuria myyjiä. Voit tietysti myös valita täysin yksilöllisen aiheen tai muuntaa ottamasi valokuvan 3D -taustakuvaksi.

Huoneesta ja sisustustyylistä riippuen voit silti kiinnittää huomiota moniin asioihin, jotta valokuva-taustakuvistasi tulee lopullinen katseenvangitsija. Olisi esimerkiksi järkevää valita vaaleampi värimaailma pienempiin huoneisiin. Tämä tuo mukanaan optisen lisäleveyden. Motiivit, joissa on loputtomat polut tai ikkuna -perspektiivi, luovat myös suotuisan avautumistehosteen ja laajentavat siten tilaa.

Jos mahdollista, valitse valokuvan taustakuvaksi huoneen suurin seinä ja varmista, että sen edessä on mahdollisimman vähän asioita. Mukauta loput kalusteet optimaalisesti tai päinvastoin, mieti etukäteen, miten mukautat värit ja kuviot ympäristöön.

valkoiset ruusut 3d valokuvataustakuva

Oikea valaistus on tässä tapauksessa ratkaiseva. Voit taitavasti järjestää 3D -valokuvataustakuvia sekä suunnatulla että epäsuoralla valolla. Varmista yleensä, että huoneessa on useita valonlähteitä, jotta se on yleensä harmoninen ja kutsuva.

Upea suunnitteluidea 3D -valokuvataustakuvan kanssa on käyttää sitä kulman tapetoimiseen. Tällä tavalla se on visuaalisesti pyöristetty ja laajennettu. Tällä tavalla huone näyttää paljon tilavammalta ja kodikkaammalta.

Näet jo, kuinka monipuolisia modernit 3D -taustakuvat ovat. Uskalla tehdä se ja tilaa ainutlaatuinen, hyvin yksilöllinen tapettisi. Ne eivät ainoastaan ​​tarjoa tyylikästä katseenvangitsijaa, vaan myös antavat kirjaimellisesti neljälle seinällesi uusia, erittäin jännittäviä mittoja ja vertaansa vailla olevaa tunnelmaa.

palmu lehdet 3d valokuvatapetit kylpyhuone