Asuminen ja kalustus etniseen tyyliin

Onko maailma vieraana neljässä muurissasi? Ei ongelmaa! Menestyt varmasti huonekaluilla ja kodin asusteilla trendikkäässä etnisessä tyylissä. Ei ole turhaa, että tämä elämäntapa on niin suosittu ja monet sisustusfanaatikot suosivat sitä yhä enemmän. Se tuo erehtymättömän arkaaisen eksoottisuuden, joka tarjoaa miellyttävän rauhallisuuden, mutta tuo samalla myös kaukaiset maat niin lähelle meitä. Sileät värit, jotka näyttävät visuaalisesti erittäin harmonisilta, tietty sekoitus erilaisia ​​tyylielementtejä ja aikakausia sekä jaloja luonnonmateriaaleja antavat aistien kellua ja sielun roikkua.

Etnisen tyylin kaikki ja loppu

Mikä määrittelee etnisen tyylin eläväksi suuntaukseksi? Haluaisimme tarkastella tätä lähemmin tänään. Kuinka tämä sisustustyyli onnistuu saamaan monien suunnittelijoiden ja muotoilufanien sydämet lyömään nopeammin ja mikä on sen salaisuus vaeltosammuttimena?

Pohjimmiltaan tällä tavalla sisustetussa huoneessa voit selvästi tuntea siirtomaa -tyylin vaikutuksen, joka tuo Pohjois -Afrikan berberien elävän maailman yhteen Etelä -Afrikan kansojen tai Perun alkuperäiskansojen kanssa. Etninen tyyli voidaan yhdistää täydellisesti nykyaikaisiin kodin lisävarusteisiin ja pieniin huonekaluihin, mikä tekee siitä entistä houkuttelevamman ja tehokkaamman. Jopa valkoiseksi maalatut seinät luovat harmonisen kontrastin ja toimivat neutraalina taustana etniseen etenemiseen huoneessa.

On parasta järjestää pienempiä koriste -esineitä ryhmiin

etno -tyylinen olohuoneen sisustus afrikkalainen

Luonnolliset materiaalit, kuten puu, korkki, rottinki, savi ja nahka, ovat siksi yksinkertaisesti välttämättömiä etniseen sisustukseen. Ne edustavat maanläheisyyttä ja niillä on kodikas ja rentouttava vaikutus sekä optisesti että haptisesti. Entä esimerkiksi onnistunut yhdistelmä filigraanista hiusneulajalkojen sivupöytää, mukavaa puista nojatuolia ja tyylikästä “Duravel” -nahkapussia – kuten alla olevasta kuvasta näkyy?

Jalo materiaalit ja sileät värit takaavat kodikkuuden ja mukavuuden

nahkaiset tuolit etniseen tyyliin

Kelluva istuin afrikkalaisella kosketuksella – hollantilaisen taiteilijan Chiel Kujilin muotoilu

huonekalut etniseen tyyliin riippuva istuin

Etnostyyli voi olla myös hyvin värikäs …

Neutraalit ja lämpimät luonnolliset sävyt toimivat taustana upealle värien kiireelle. Nämä saavat kirkkaat värit näyttämään entistä ilmeikkäämmiltä. Hyvä esimerkki: kirkkaasti neulotut berberikorit. Ne toimivat alun perin säilytysastioina, ja nykyään ne sopivat täydellisesti myös maljakoiksi ja koriste -esineiksi taloon tai parvekkeelle.

Tällaisilla väriroiskeilla muu sisustus voidaan pitää hienostuneempana

etno -tyylisessä ruokasalin ruokapöydässä

Ei vain värit, vaan myös kuviot ovat melko rohkeita etniseen tyyliin. Graafisia, geometrisia ja orgaanisia kuvioita näkyy kaikkialla seinillä, tyynyissä, matoissa ja laatoissa. Näillä on usein symbolinen merkitys ja ne takaavat myös tietyn dynaamisuuden tiloissa.

Mustavalkoinen: ajaton klassikko Afrikasta

Mustainen puu, tumma lanka tai posliini mustavalkoisena, jossa on graafisia kuvioita – erittäin maalaismainen ja selvästi afrikkalainen. Samaan aikaan kaksi muuta väriä näyttävät tyylikkäiltä ja tyylikkäiltä yhdessä puun sävyjen ja modernien lankakalusteiden kanssa. Toisin kuin kaikki oletukset, Etno -tyylinen mustavalkoinen ei näytä tylsältä ja kylmältä, mutta erittäin kodikkaalta ja kutsuvalta. Seuraavat esimerkit osoittavat tämän visuaalisesti.

Berberipunokset, joissa on mustavalkoisia graafisia kuvioita

etnostyyliset astiat ja koristelu mustavalkoisena

Maria Fösterin massiivipuutarvikevalikoima Zanatille

afrikkalaisia ​​valoja etniseen tyyliin

Kudotut matot mustavalkoisena raidallisena yhdistettynä kuviollisiin astioihin

olohuoneen sisustusideoita etno -tyyliin

Johtopäätös:

Etninen tyyli on monipuolinen asuntotrendi, joka antaa kodillesi taatun viihtyisyyden ja seikkailunhaluisen kosketuksen. Se ei ole homogeeninen tyyli, vaan onnistunut sekoitus erilaisia ​​tyylielementtejä ja aikakausia. Luonnollisuus ja asumismukavuus ovat aina etusijalla, jolloin uusia konsepteja ja modernia muotoilua ei unohdeta.

Löydät lisää inspiraatiota tässä.

Onnistunut olohuoneen kalustus etniseen tyyliin

etno -tyylisiä ideoita puusta ja rottinkista

Värikkäästi kuvioitu ja runsas – etniset koristetyynyt

heittää tyynyt tuoli etniseen tyyliin

 Etninen elävä suuntaus on niille, joilla on rohkeutta käyttää värejä

etninen tyyli

 Värikäs juhla aisteille

kotitarvikkeet etno -tyyliin

 Eksoottiset huonekasvit täydentävät kokonaisuuden

olohuone etniseen tyyliin

Bohon ja vintage -elementit sopivat täydellisesti

etno -tyylinen sisustus olohuoneessa

Todellisille itämaisen tyylin ystäville

etnostyyliset lyhdyt lyhdyt, jotka tarjoavat lautasetyynyjä

Kuin nukkuisi berberiteltassa autiomaassa

Berber -päiväpeite villaisessa makuuhuoneessa