Asuminen Välimerellä – uusi sisustustyyli kaikille Italian ystäville

Jos olet koskaan nähnyt Amalfin kauniita rantoja ja kalliorannikkoa tai kiertänyt Rooman muinaisia ​​raunioita, tiedät jo Italian taian. Ainakin pieni osa siitä. Olet luultavasti miettinyt, kuinka voisit ottaa osan tästä vanhasta, romanttisesta maailmasta kotiin ja tuoda italialaista tunnelmaa omaan sisustukseesi. Haluatko tuoda miellyttävän lomatunnelman omaan kotiisi? Jos olet todella intohimoinen italialaisen elämäntavan ja kulttuurin ystävä, olet tullut oikeaan paikkaan. Tämä artikkeli kertoo asumisesta Välimerellä ja voimakkaan eteläisen kosketuksen nauttimisesta jokapäiväisessä elämässä. Pian huomaat, millä keinoilla voit saavuttaa tämän omien neljän seinän sisällä. Esittelemme kokeiltuja ja testattuja vinkkejä siitä, miten voit tuoda sisustukseesi Italian ainutlaatuisen tunnelman ja nauttia siitä ympäri vuoden.

 “Moditerran” on uusi sisustustyyli ihmisille, jotka rakastavat italialaista kulttuuria.

Moderni Välimeren asuminen

  • Asutaanko samalla modernisti ja Välimerellä? Onko se mahdollista?

Tuhannet Italian lukuisista vierailijoista ovat yhtä kiinnostuneita kuin sinä tämän Etelä -Euroopan maan kauniista luonnosta ja rikkaasta kulttuurista. He ovat syvästi vaikuttuneita italialaisten elämäntavasta ja kodin sisustuksesta sekä heidän taiteestaan ​​yhdistää vanha ja uusi..

Puhutaan jopa uudesta tyylistä, joka tulee suoraan niemimaalta. Oletko jo kuullut termin “Välimeri”? Tämä on luotu sekoitus modernia ja Välimeren. Teemme kaiken helpoksi sinulle ja paljastamme muodin ja muotoilun uusimman kaavan, joka on jo muotoutunut. Siinä lukee: moderni + Välimeri on italialaista! Välimerellä asuminen tarkoittaa eteläisen ripauksen tuomista omaan taloon ja sen pitämistä siellä pitkään. Mutta onko edes mahdollista yhdistää nykyaikaisia ​​elementtejä Välimeren sisustustyyliin? Kyllä, se on täysin mahdollista, ja näytämme sinulle, miten se tehdään.

Jos pidät italialaisesta kulttuurista ja elämäntavasta Etelä -Euroopassa, voit tuoda kotiisi Välimeren tunnelman.

Välimeren olohuone kaunis olohuone

  • Vuosisatoja vanhan sisustuksen ja käsityön elementit luonnehtivat modernia sisustusta

Italiassa voit katsoa taaksepäin vuosisatojen vanhaa kulttuuriperintöä asumisessa ja sisustamisessa. Käsityö on erityisen suosittua siellä, ja sen elementit on sisällytetty moderniin sisustukseen. Usein ne ilmaisevat taiteilijoiden ja asunnon omistajien rakkauden Välimerelle. Asuminen Välimerellä tarkoittaa nykyään tyylikkään sisustuksen suunnittelua, jossa on maalaismainen, vanhentunut tunnelma ja moderni tunnelma. Esimerkiksi kaarevat ikkunakehykset ja maalaismaiset huonekalut ovat uuden Välimeren tyylin ehdoton pakko. Maanläheiset sävyt ja luonnolliset tekstuurit ovat edullisia. Tästä syystä stukkia, kiveä ja puuta kohdataan usein kaikkialla sisätiloissa. Selkeät linjat, maalaismaiset valot ja mustaksi maalatut ikkunakehykset ja ovet luovat täydellisen sekoituksen Välimeren asumiseen modernilla tavalla. Näitä tärkeitä elementtejä täydentävät upeat raudat ja antiikkiset huonetarvikkeet. Ne antavat jokaiselle huoneelle eteläisen tunnelman, joten sinusta tuntuu kuin olisit lomalla omassa kodissasi.

 Välimeren elävä kulttuuri kohtaa modernin tyylikkyyden.

Välimeren olohuone kodikas valkoinen olohuone

 Maalaismaiset elementit säilyvät sisätiloissa.

Välimeren olohuoneet

Ajattele, miten moderni sisustus muuttuu, jos olohuoneessa on tiili- tai kivitakka. Keittiön paljastettu kivinen takaseinä on kiistaton katseenvangitsija, joka huokuu eteläistä tunnelmaa. Tällaiset välimerelliset yksityiskohdat tuovat tunnelman uudelle tasolle ja tekevät kodistasi jotain erityistä. Missä nauttia elämästä!

Avoin pohjaratkaisu on huippuluokkaa, mutta tiiliseinä on ehdoton katseenvangitsija tässä olohuoneessa ja keittiössä.

Välimeren elävä avoin pohjaratkaisu Silmiä hivelevä persialainen matto-tiiliseinä

Toivottavasti pidit vinkistämme moderniin ja Välimeren asumiseen. Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, haluamme vain antaa sinulle pienen vihjeen: Älä unohda, että eteläisissä maissa on eroja ja omat maaseudun piirteensä. Tämän päivän panos on suunnattu vain italialaiseen tyyliin ja näyttää nykyaikaisen ja välimerellisen elämän olennaiset asiat tiiviimmässä muodossa. Jos olet yhtä rakastunut Välimeren estetiikkaan kuin me, lue lisää artikkeleita siitä verkkosivustollamme.

Paljon aurinkoa, sininen taivas ja lumoavat panoraamanäkymät – se on Italia!

Yksinkertaisesti maalaismainen, Välimeren, kaunis panoraamanäkymä, paljon aurinkoa, sininen taivas, Italia

Antiikkiset huonetarvikkeet korostavat modernia muotoilua.

Moderni huonesuunnittelu valkoiset antiikkiset huonetarvikkeet Välimeren tunnelmaa

Vanha puinen pöytä on kirjoitettu täydellisesti tähän moderniin sisustukseen.

Välimeren elävä moderni sisustus maalaismainen puinen pöytä ja puiset tuolit

 Musta ikkuna- ja ovikehys, valkoiset kaarevat seinäkaiteet ovat tyypillisiä Välimeren elementtejä, joita voi nähdä kaikkialla Italiassa.

Välimeren moderni musta ovikehys kaareva seinäkaavio tyypillisiä Välimeren elementtejä

Välimerellä asuminen tarkoittaa kodikasta kotia.

Välimeren asuminen loi kodikkaan kodin

Puhtaat linjat ja luonnolliset tekstuurit hallitsevat myös kylpyhuoneessa …

Välimeren asuminen kylpyhuoneessa

 Se tehdään aina maanläheisissä väreissä.

Välimeren kylpyhuone maanläheiset värit luonnolliset tekstuurit seinämosaiikkilaatat

Kauniit mosaiikit ovat italialaisten suuri intohimo, minkä vuoksi voit nähdä ne pienimmilläkin pinnoilla.

Mosaiikkilaatat portaassa erittäin houkutteleva Välimeren

Moderni ja maalaismainen huonetarvike kulkevat käsi kädessä ja ilmaisevat Välimeren tunnelmaa.

Avoin moderni olohuoneen keittiö maalaismaiset elementit korostavat nykyaikaisuutta

Elävä Välimeren kuisti – olohuone siirretään ulos, jotta voit nauttia kauniista italialaisesta säästä.

Elävä Välimeri verannalla