Asunto sielun peilinä: Kuinka voit antaa omille neljälle seinällesi persoonallisuuden

Asunto tai talo on ihmisten elämän keskus. Täällä voit olla mitä haluat ja älä anna kenenkään puhua sinulle. Se on paratiisi, jossa voit rentoutua ja jättää stressaavan arjen taakse. Siksi on tärkeää, että sinulla on persoonallisuuttasi vastaava laitos. Vieraiden tulisi tunnistaa sinut, kun tulet kotiin. Tässä vaiheessa näytämme sinulle, kuinka voit antaa neljälle seinällesi hyvin persoonallisen ilmeen.

Asunto sielun peilinä 3

Persoonallisuuden peili

Ensinnäkin, koska et voi tehdä asialle mitään: Jos luulet, että asuntosi ei vielä heijasta persoonallisuuttasi, olet väärässä. Kukaan ei voi sille mitään Henkilö ja sielu ovat laitoksessa hiipii ainakin vähän sisään.

Seinän väri voidaan valita henkilökohtaisten mieltymysten mukaan tai valitsemasi sisustustyyli. Löydät itsesi monissa laitoksessasi tekemissä päätöksissä.

Siitä huolimatta on normaalia, kun herää halu tehdä omat neljä seinääsi vielä henkilökohtaisemmiksi. Mutta se ei ole ollenkaan niin vaikeaa.

Asunto sielun peilinä

Tuo persoonallisuus seinille

Jos esimerkiksi haluat antaa seinillesi enemmän persoonallisuutta, mikään ei kerro sinusta enemmän kuin valokuvaseinä. Voit helposti tulostaa suosikkikuvasi, kehystää ne ja ripustaa ne seinälle. Jos kuitenkin haluat luoda todellisen katseenvangitsijan neljään seinään, meillä on sinulle toinen vinkki.

Kokeile ns. Mukautettuja muotoja. Nämä ovat valokuvalaattoja, jotka voit kiinnittää seinään magneettien avulla. Etuna: voit järjestää laatat haluamallasi tavalla ja vaihtaa ne haluamallasi tavalla, mikä todella tuo valokuvaseinän eloon. Laattoja on saatavana eri muodoissa, kuten neliöinä, ympyröinä tai kuusikulmioina, mikä antaa sinulle paljon suunnittelun vapautta.

Asunto sielun peilinä 3

Yksinkertaisempi tapa valokuvaseinälle voi kuitenkin olla myös tavallinen kollaasi. Tulosta suosikkikuvasi, leikkaa ne sopivan kokoisiksi ja kiinnitä ne suuremmalle paperiarkille. Kehystä se kokonaan ja ripusta se seinälle.

Huonekalut tarinalla

Kuten jo mainittiin, huonekalujen valinta voi myös sanoa paljon persoonallisuudestasi ja heijastaa sieluasi. Tärkeintä on, minkä tyyppiset huonekalut valitset. Jos luotat käytettyihin tai kotitekoisiin asioihin, jotka kertovat tarinan, sinulla on todennäköisemmin luova persoonallisuus.

Uudet, pitkäikäiset ja laadukkaat huonekalut voivat kertoa sinulle, että laatu on sinulle erittäin tärkeää. Sinulla on molemmat jalat maassa ja tiedät mitä haluat. Vaikka et halua sisällyttää mitään persoonallisuutta ollenkaan, se kertoo paljon persoonallisuudestasi, esimerkiksi jos et tee valokuvia, ankkureita tai muistoja menneisyydestäsi.

Asunto sielun peilinä 4

Persoonallisuuttasi vastaavat värit

Jokaisella meistä on tietty suosikkiväri tai lempivärit. Jotta voit korostaa omaa persoonallisuuttasi asunnossasi tai talossasi, sinun on myös sisällytettävä nämä värit sisustukseen. Huoneiden koosta, ulkoasusta ja luonteesta riippuen kannattaa kuitenkin kiinnittää huomiota muutamaan kohtaan, jotta niistä tulee todella viihtyisiä.

Varmista, että mukautat lempivärisi hieman olosuhteisiin. Jos esimerkiksi pidät kovasti violetista väristä, mutta maalattava huone on hyvin pieni, sinun on käytettävä pastellisävyä, joka ei hukkaa huonetta.

Suuremmissa huoneissa voidaan käyttää vahvoja ja tummempia värejä. Pienissä huoneissa kannattaa käyttää vaaleita tai mykistettyjä värejä. Vaihtoehtoisesti voit yksinkertaisesti asettaa aksentteja pienillä värillisillä alueilla seinälle.

Näytä kiinnostuksesi laitoksessa

Jotta voit korostaa persoonallisuuttasi, sinun tulee näyttää, mistä pidät. Jos esimerkiksi pidät elokuvien katsomisesta tai elokuvateatterista, kehystetyt elokuvajulisteet voivat olla hieno koriste. Jos olet intohimoinen kitaransoitosta, seinällä oleva kitara voi olla katseenvangitsija.

Mene vain henkisesti harrastuksiesi ja etujesi yli. Löydät varmasti lähtökohtia asunnon tai talosi sisustuksen mukauttamiseen siihen.

Siisti asunto, siisti mieli

Jos emme voi hyvin, on usein mahdotonta estää sitä heijastamasta neljään seinäämme ja uppoutumasta hieman kaaokseen. Kuitenkin vallitsevat täällä tiettyjä vuorovaikutuksia. Sinulla ei ole vain vaikutusta ympäristöön, vaan myös ympäristösi vaikuttaa sinuun. Kodin puhtaana pitäminen vaikuttaa positiivisesti hyvinvointiisi ja persoonallisuuteen. Kokeile vain.

Asunto sielun peilinä 2

Persoonallisuutta tuskin voidaan estää

On todellakin lähes mahdotonta estää osaa teistä virtaamasta kodin sisustukseen. Jos se ei kuitenkaan riitä sinulle, voit tehdä siitä entistä henkilökohtaisemman valokuvilla, väreillä ja harrastuksillasi. Varmista aina, että kaikki on siistiä, niin sinusta tuntuu yleensä mukavammalta.

Kuva 1: unsplash.com, © Felicia Buitenwerf

Kuva 2: Instagram.com, © hallo -kangas

Video: YouTube.com, © Onnen etsivä