Autotalli muutettu asuintilaksi – luo kodikas asuinilmapiiri

autotalli muutettu asuintilan seinäyksiköksi

Autotallin muuntaminen

Onko sinulla tyhjä varastotila, jonka haluat muuttaa upeaksi viihdepaikaksi? Tässä meillä on sinulle loistava esimerkki!

He ovat tehneet vähän käytetystä autotallista täydellisen paikan lapsille ja nuorille hengailla. Poista sotku ja lisää tyyliä ja juhlaa noudattamalla kanssamme olevia ohjeita.

Vihreä-oranssi väripaletti on lapsi- ja nuorisoystävällinen. Käsittelet 1960-luvun innoittamia aksentteja ja valoja. Puulattiat, seinähyllyt ja suuri sohva antavat autotallille huonemaisen luonteen.

Aamiaisaika – autotalli muutettu asuintilaksi

autotalli muutettu asuintilaksi kodikas tunnelma

Tutustu tähän minikeittiöön, jossa on jääkaappi, mikroaaltouuni ja kolikoton myyntiautomaatti. Tämä on välipala -alue, johon nälkäiset laumat voivat roikkua. Yksityiskohdat, kuten mitatut kaapit, keittiön työtasot ja mosaiikkilaatoista tehty takaseinä auttavat varmistamaan, että Autotalli muutettu asuintilaksi tuntuu enemmän huoneelta.

Valmis pelaamaan

autotalli muutettu asuintilaksi oranssiksi taidokkaasti

Täällä on myös pitkä seinänauhojen rivi. Siellä voit nähdä hyllyjärjestelmän, lattiatyynyt ja maalaukset. Taulutelevisio asennettiin korkealle, mikä takaa selkeät näkymät kaikkiin suuntiin.

Nykyaikaiset valaistuslaitteet on asennettu peilien eteen lisäämään kirkkautta. Kun autotallin ovi on kiinni, huone ei saa paljon valoa. Peilit heijastavat kalusteiden valoa takaisin huoneeseen.

Älykkäät tallennusvaihtoehdot

autotalli-olohuone-muunnettu-hyllyt-seinä

Kaapien hyllyt luovat tilan lelujen, pelien ja sähkölaitteiden järjestämiseen.

Pöydässä

Tässä esitettyä taulukkoa voidaan käyttää eri tavoin. Se voi olla snackbaari tai ylimääräinen oleskelualue nuorille. Kaikissa tapauksissa säästät tilaa sen ja mukana olevien taulukoiden kanssa. Olet valmis käytettäväksi.

Autotallin muuntaminen

autotalli muutettu olohuoneen huonekalusarjaksi

Jos löydät autotallin, joka näyttää tungosta, sen muuttaminen asunnon asunnoksi on hyvä idea.

Ongelma: kylmä

Riippuen siitä, miten autotalli on rakennettu, siinä ei ehkä ole riittävää eristystä ja lämpötila voi määrätä kuinka kauan sitä käytetään. Ilmastointi voi pitää tunnelman viihtyisänä.

Toisella tasolla – vanha autotalli muutettu asuintilaksi

Useimmat autotallin lattiat ovat kulmassa ovea vastapäätä ja tarjoavat siten viemäröinnin.

Ole valmis tähän haasteeseen, kun suunnittelet kaappeja ja lattiaa

autotalli muunnettu olohuoneen sohvapöytätelaksi

Oven siirtyminen

Monet kaupungit tarvitsevat luvan autotallin oven poistamiseen. Ota ne käyttöön sen sijaan, että poistat ne. Maalaa sisäpuoli kuin seinä ja avaa ovi lämpiminä päivinä.

Tuleva käyttö

Tässä on toinen hyvä syy pitää autotallin ovi koskemattomana. Joku voi jälleenmyydä. Autotalli voi olla elintärkeä tässä suhteessa.

Ennen kuin muutat mitään, sinun on keskusteltava siitä edustajan kanssa