Avoin oleskelutila – mitä tietää ennen seinän purkamista kotona

avoin oleskelutila purkaa seinäkeittiö ja ruokailutila

Avoin oleskelutila – Helpota liikkumista kotona

Suunnitteletko avoimempaa elämää vuodelle 2014? Sitten seinän purkaminen on todennäköisesti luettelossasi. Joskus se näyttää niin yksinkertaiselta: repäät seinän ja sinulla on paljon laajempi tila.

Riippuen siitä, missä seinä on ja millaista materiaalia siellä on, tämä haaste voi myös osoittautua melko suureksi.

Tässä on muutamia huomioitavia asioita.

Miksi sinun pitäisi tehdä tällainen muutos arkkitehtuurissa?

Suurimman osan ajasta haluat luoda avoimemman ja nykyaikaisemman pohjapiirroksen. Asunnossa liikkumista voitaisiin helpottaa ja kirkastaa.

Syy, joka esiintyy myös usein. on luoda siirtyminen ja lisää istumapaikkoja.

Tässä näemme esimerkin LA: sta, jossa seinä purettiin keittiön avaamiseksi ruokasaliin. Niemimaalla on enemmän istuma- ja työskentelytilaa.

Revit seinästä ja sinulla on paljon laajempi tila

Avoin oleskelutila purkaa seinäkeittiö, jossa on ruokailuhuoneen baarituoli

Kenet sinun pitäisi palkata

Se riippuu seinän rakenteesta ja kaikista siinä olevista asioista. Sinun on tarkistettava, onko siellä vesiputkia tai sähköjohtoja.

Sinun on luultavasti käännyttävä arkkitehdin puoleen riskien välttämiseksi. Investointi asiantuntijalausuntoon säästää rahaa. Näin sanoo arkkitehti Jeffrey Veffer. Useimmissa tapauksissa koko seinän poistaminen muuttaa huoneen luonnetta kokonaan. Usein on hyvä pitää joitakin seinän osia pystyssä.

Tiedustella Katso asiantuntija 

avoin olohuone purettava seinäkeittiö ja ruokailuhuone suurentavat

Muita huomioitavia asioita

Yhdessä kerroksessa olevien huoneiden seinien purkaminen on paljon helpompaa kuin kahden kerroksen huoneissa. Kustannukset ovat myös hyvin erilaisia, jälleenrakennusprosessin aikana tai myöhemmin.

Lisäksi sinun on hankittava asiantuntija kaikissa tapauksissa riippumatta siitä, onko se kantava seinä vai ei.

Ammattilainen kertoo sinulle, mitä tapahtuu katolle ja lattialle seinän purkamisen jälkeen. Esimerkiksi on vaikeaa vetää kunnollisen kovapuulattian läpi koko alueella.

Yhdistä keittiö ruokasaliin

Avoin oleskelutila purkaa seinäkeittiön ja saaren ruokasalin

Joissakin tapauksissa voit saada hyviä tuloksia muokkaamalla kappaleita, mutta ne eivät koskaan ole täydellisiä. Joten sinun on oltava tietoinen siitä, että matto voi olla ainoa täydellinen ratkaisu.

Osion repiminen – edut ja haitat

avoin olohuoneen seinä purkaa keittiö ja ruokasalin lattia

Seinien arkkitehtuurin sisältö

Tämä on perustavanlaatuinen ongelma seinien purkamisessa. Sinun on asennettava uudet vesi-, kaasu- tai sähköjohdot, ja siihen liittyy yleensä paljon asiantuntijatyötä. Joskus siellä on myös paljon yllätyksiä. Vefferillä oli tapaus 1920 -luvun rakennuksesta, jossa hän löysi käyttämättömän kaasuputken. Ammattilainen joutui poistamaan sen.

Perusongelmia seinän purkamisessa

Avoin olohuone, purettava seinäkeittiö ja ruokasalin pohjapiirrokset

Kuinka kauan tällainen projekti kestää

Tällaiset muutokset kodin arkkitehtuurissa voivat kestää jopa kaksi viikkoa. Tähän ei kuitenkaan sisälly lattian ja katon jälkeisiä töitä.

Ota riittävästi aikaa

avoin olohuone, purettava seinä, yhdistä keittiö ja ruokailutilalupa

Sinun on ehdottomasti hankittava sellainen, koska seinien purkaminen voi olla erittäin vahingollista koko rakentamiselle. Tarkista asianomaisilta viranomaisilta.

Paras aika toteuttaa tällainen projekti

On parasta purkaa seinät yhdessä lattioiden suunnittelun kanssa. Kokonaisuuteen liittyy myös paljon pölyä ja melua. Kesällä on helpompi paeta ulkona! Muussa tapauksessa sinun on myös harkittava hotellissa yöpymistä.

Lopulta olet kuitenkin tyytyväinen, koska kaikki ponnistus on sen arvoista

Avoin oleskelutila purkaa seinäkeittiö ruokasali ilman väliseinää