Baarivaunut – tuo uusi “vanha” sisustustrendi omaan kotiin

Ikoninen talopalkki pyörillä on palannut! Baarikärryt kokevat parhaillaan todellista elpymistä. Aiemmin vain yhdellä toiminnolla tunnetut hyvät osat ovat nykyään todella monitoimisia. Ei ole turhaa, että ne sisällytetään yhä enemmän nykyaikaisiin kalusteisiin ja hyötyvät niiden viehätyksestä ja toiminnallisuudesta. Tämän päivän postauksessa näytämme sinulle, kuinka uusi “vanha” sisustustrendi on ja kuinka voit integroida sen taitavasti omiin seiniin.

Ylelliset baarivaunut sisustuksen ehdoton kohokohta

bar cart ylellinen muotoilu kulta

Baarikärry silloin kuin se on tänään

Siitä on aikaa, kun viktoriaanisen aikakauden hienot naiset esittelivät ylpeänä teekärryt vieraille. Tuolloin kyse oli yhteiskunnallisesta asemasta ja runsaudesta, ja baarikärröiden edeltäjät olivat melko filigraanisia ja arvokkaita, ja niiden koristeet oli valmistettu jalometalleista ja vastaavista. Myöhemmin, ja erityisesti vuoden 1933 jälkeen, kun USA taas julisti alkoholin lailliseksi, baarikärry kasvoi hitaasti, mutta oli varmasti yksi suosituimmista huonekaluista monissa kotitalouksissa.

1950 -luvulla viileä tarjoiluvaunu saavutti huippunsa ja oli todellinen sisustushype.

Kohtuullinen annos vintage -kosketusta omassa kodissasi

vintage baarikori kultaa

Se oli erittäin käytännöllinen ja tyylikäs tapa hemmotella vieraita kahvilla ja kakulla ja ennen kaikkea paljon hyviä viinejä. Eikä tarvinnut kiirehtiä keittiöön joka kerta. Mutta päinvastoin. Istuit siellä rentoutuneena ja otit juomat baarivaunusta haluamallasi tavalla.

Yhä useamman uuden tyylin ja suuntauksen ilmaantuessa baarikärry haihtui pian taustalle. Yhtäkkiä se on melkein yhtä hyvä kuin kadonnut, ja sitä pidettiin jonkin aikaa vanhentuneena ja tarpeettomana. Ja katso ja katso! Nyt hän seisoo jälleen ylpeänä sisustussuunnitteluvaiheessa eikä häntä mitenkään pidetä tukkona. Toisaalta se leikkaa hienon hahmon ja siitä tulee heti tyylikäs katseenvangitsija missä tahansa huoneessa.

Baarivaunuja tarjotaan jälleen erittäin ylellisinä versioina

ylellinen baarikori kultalasi

Baarivaunu – todellinen monipuolinen sisustus

Se on myös muuttanut joitakin toimintojaan. Baarivaunu ei ole enää pelkkä baarivaunu. Sitä on käytetty yhä useammin monitoimisena huonekaluna sisätiloissa. Tyylikkäänä ja käytännöllisenä säilytystilana sohvapöydän vieressä, alkuperäisenä yöpöytänä tai jopa kylpylänä kylpyhuoneessa – baarivaunut ovat todellisia monipuolisia. Ne on kauniisti järjestetty taidekirjoilla, savimaljakoilla, lyhtyillä ja koristehahmoilla tai kauniilla huonekasveilla tai tuoksulampuilla.

BoConceptin tyylikäs tarjoiluvaunu valkoista ja vaaleaa puuta

boconcept -muotoilupalkki

Suunnittelijat ovat muistaneet tangokärryn mahdollisuudet ja suunnittelevat sitä monenlaisilla tyyleillä. Omasta maustasi ja kodin suosikkikalusteista riippuen voit joko valita yksinkertaisen Bauhaus -tyylisen tarjoiluvaunun, jossa on selkeät linjat, tai vahvemman puusta ja teräksestä valmistetun teollisen kosketuksen. Ja miksi et valitse vaihtoehtoa, joka luotiin kunnianosoitukseksi ajattomalle keskiajan tyylille? Retro ja vintage -tyyli ovat yksinkertaisesti erityisen suosittuja ja monet muotoilufanit suosivat niitä yhä uudelleen.

Vakaa ja ilmeikäs metalli ja puu – tarjoiluvaunu teollisesti

bar cart teollinen tyyli puu metalli

Anna itsesi voittaa tangovaunujen monipuolisuus ja ajaton viehätys. Tutustu seuraaviin suunnittelumalleihin ja anna niiden innostaa sinua. Kuka tietää, ehkä löydät pian täydellisen tarjoiluvaunun sinulle.

Gubin ikoninen Matégot -vaunu

bar cart mategot -vaunu, tekijä gubi

Cattelan Italian tyylikäs tarjoiluvaunu

baarikärry Cattelan Italia

Ylellinen Oscarine Lucite tarjoiluvaunu lasista ja kullasta

baarikärry oscarine lucite

BoConceptin maskuliininen baarikärry

bacon cart boconceptilta

Luo omat neljä seinääsi tyylikkäästi ja omaperäisesti tämän monitaidon avulla!

perustaa baarikärrykeittiö    baarikorin rottinkimusta sisustusideoita

baarikärry rottinki Westelmiltä

baarikärry pyöreä kromi   sisustusidea baarikärry rottinki nojatuoli

tyylikäs baarikärry messinkinen kodin lisävaruste

kultainen palkkikori aldo turalta

klassinen musta palkkikori   rottinkipalkkikori boho -tyylinen elävä tyyli

Pyöreä palkkikori kulta vanha rakennus perustettu

monitoiminen messinkitanko