Elävät trendit 2021 – näin pystyt omat neljä seinääsi uudenvuoden aikana!

Kodikkuutta ja tyyneyttä, mutta myös maanläheisyyttä ja uutta vauhtia-nämä ovat tärkeimpiä arvoja, joita useimmat meistä haluavat uudelle vuodelle. Tällaisina epävarmoina aikoina kaipuu luotettavuuteen ja turvallisuuteen kasvaa. Ja lopullinen pakopaikka löytyy usein omasta kodistasi. Siellä voit todella rentoutua ja pysähtyä. Tämän vuoksi on erityisen tärkeää, että meillä on sopiva tila, joka luo hyvän olon ja harmonisen ilmapiirin. Jos olet parhaillaan tuomassa lisää mukavuutta ja positiivista energiaa omiin seiniin, uusimmat kodin trendit 2021 voivat tarjota sinulle tarvittavan annoksen koti -inspiraatiota. Omasta elämäntilanteestasi ja henkilökohtaisista mieltymyksistä riippuen voit sitten toteuttaa sen yksilöllisesti.

Lisää hyvinvointia ja harmoniaa kodin uusimpien trendien kanssa vuonna 2021

kukka -taustakuvat elävät trendit 2021

Maan sävyjä ja luonnonmateriaaleja

Luonnollinen asuminen on ollut suosittu elämäntapa jo jonkin aikaa. Tänä vuonna tämä suuntaus vahvistuu huomattavasti. Neutraalit ja maanläheiset sävyt asettavat edelleen sisustuksen sävyn ja toimivat rauhoittavana värin taustana. Kerma, hiekka ja terrakotta sekä vaalea puu, kivi ja keramiikka lisäävät turvallisuutta ja maalaismaista, maanläheistä asennetta.

Optiikka ja haptiset harmonisoivat täydellisesti täällä ja muuttavat tunnelman todelliseksi hyvinvoinnin keidas. Onnistunut sekoitus materiaaleja ja muutama värisävy virkistävät koko jutun ja tuovat toivottua energiaa.

Kori, sisal ja raffia ovat suosituimpia luonnonmateriaaleja sisustukseen

elävät trendit 2021 neutraalit värit luonnonmateriaalit

Kestävyys on etusijalla

Kestävää ajattelua ja toimintaa ei voida erottaa sisustuksesta ja elämästä. Se, mitä huonekaluja ostat ja millaisia ​​kodintekstiilejä ja -tarvikkeita haluat, vaikuttaa suuresti paitsi omaan hyvinvointiisi myös ympäristöön. Kestävyys ja oikeudenmukaisuus ovat selvästi osa eläviä suuntauksia vuonna 2021. Kierrätys- ja korkealaatuiset kankaat, jotka on valmistettu kierrätysmateriaaleista, kuten muovista tai puujätteistä, ovat erittäin suosittuja ja ovat yhä suosittuja..

Kestävät huonekalut ja kodin tarvikkeet näyttävät myös hienolta

elävät trendit 2021 kierrätysmateriaalit makuuhuoneet

Japandi on uusi hygge

Tämä merkittävä yhdistelmä skandinaavista ja japanilaista asumista oli varsin suosittu viime vuonna. Kahden elävän kulttuurin puristinen tyyneys ja selkeys vahvistuvat paljon Japandissa ja samalla rikastavat toisiaan. Kauko -pohjoisen yksinkertaisuus suutelee Kaukoidän syvää mystiikkaa ja saa aikaan vertaansa vailla olevan elävän ilmapiirin, jota voidaan käyttää optimaaliseen uudistumiseen ja meditatiiviseen viipymiseen. Mukavat samettiset nojatuolit seisovat yksinkertaisten punottujen lipastojen vieressä. Tiikkipöytä tarjoaa tilaa hienosta keramiikasta valmistetulle filigraaniselle teekannulle. Japandi näyttää jotenkin tutulta ja silti niin salaperäiseltä, täydellinen elävä yhdistelmä, jos olet vaeltaja tai haluat vaihtaa maisemia kotona.

Japandi pysyy ajan tasalla myös tänä vuonna

elämän trendit 2021 japanilainen olohuoneessa asuminen

Vintage -charmia

Tämä elämäntapa on epäilemättä ajaton klassikko. Myös tänä vuonna se seuraa meitä ja tarjoaa ripauksen rauhoittavaa nostalgiaa ja hidastumista. Vintage -huonekaluissa on kaikki. Heistä tulee heti selkeitä katseenvangitsijoita huoneessa ja hehkuvat ainutlaatuista, aitoa energiaansa ympärillään. Jotta kotisi ei näyttäisi antiikkikaupalta tai museolta, älä liioittele sitä vintage -charmilla. Koska liian paljon hyvää ei ole paikallaan. Luota pikemminkin vain muutamaan valittuun elementtiin, kuten iso matkalaukku sohvapöytäksi tai tehokas, kestävästä metallista valmistettu lattiavalaisin.

Vähemmän on usein enemmän!

elävät trendit 2021 vintage charmia

Johto on palannut

Mutta älä ajattele 70-luvun vanhanaikaisia ​​vakosamellikelloja. Samettinen kangas ja filigraaniset urat löytyvät nyt pehmustetuista huonekaluista. Pyöreät sohvat, kaarevat verhoillut nojatuolit, pussit ja ottomaanit on valmistettu joustavasta vakosamelista ja tarjoavat erityistä kodikasta mukavuutta. Neutraaleissa tai jauhemaisissa väreissä klassinen kangas näyttää erityisen hyvältä ja muuttaa jokaisen huoneen tyylikkääksi, viihtyisäksi ja tuntuu hyvältä.

Pehmeät käyrät säteilevät luonnollista rauhaa

elävät trendit 2021 sohvapöytä värillisestä lasista

Käsintehty ilme

Erityisesti käsityönä tehdyt kodin tarvikkeet ja astiat ovat välttämättömiä kodin trendeissä vuonna 2021. Viehätys ja aitous arvostetaan yhä enemmän. Monilla meistä on nyt enemmän aikaa harrastuksiin, kuten keramiikkaan, ja jopa tehdä maljakoita, kulhoja ja mukeja savesta tai kylmästä posliinista. Tämä suuntaus tulee varmasti seuraamaan meitä vielä pitkään ja vakuuttamaan meidät sen luonnollisesta viehätyksestä.

Neutraalit ja maanläheiset värit sopivat erityisen hyvin käsintehtyyn ulkoasuun

eläviä suuntauksia 2021 käsintehtyjä astioita

Värikäs lasi tuo retrotunnelmaa

Retro -fanit ansaitsevat rahansa jälleen tänä vuonna, koska tyylikäs lasimaalaus on palannut. Ja erittäin iso. Kuplanmuotoiset riippuvalaisimet, sipulimaiset maljakot, korkeat lasit ja pienet värillisestä lasista valmistetut säiliöt kaikissa mahdollisissa väreissä valloittavat asuintilamme ja antavat sille sen tietyn. Onneksi keveys ja iloisuus yhdistettynä erehtymättömään retrotyyliin seuraa meitä jälleen.

Vihreät lehdet ja herkät kukat tuovat ylimääräisen raikkauden

eläviä suuntauksia 2021 värillinen lasi

Terrazzo tekee paluun

Terrazzo oli kaikkialla läsnä jo muinaisilla roomalaisilla, ja sitä käytettiin lämpökylpylöiden ja palatsien lattiapäällysteenä. Nykyään sen monitahoista ulkoasua, joka muistuttaa konfettia, arvostetaan jälleen suuresti. Terrazzoa ei voi nähdä vain lattialla, vaan se leikkaa myös hienon hahmon seinärakenteena. Voit jopa nauttia kodin asusteista ja astioista sekä muista sisustuselementteistä omassa kodissasi.

Yhdessä valkoisen ja tumman puun kanssa terrazzo näyttää vieläkin tyylikkäämmältä

terrazzo living trendit 2021 kalustavat kylpyhuoneet

Kaupungin viidakko on edelleen trendikäs

Kaupunkielämä tarvitsee yhä enemmän paluuta luontoon. Kasvitieteelliset kuviot tapetilla ja tekstiileillä sekä erityisesti huonekasvit ovat joitakin tapoja tehdä tämä. Jälkimmäistä ei voi tuntea vain visuaalisesti, vaan myös kaikilla aisteilla. Ne tuovat todellista elämää tiloihimme, puhdistavat huoneilman ja antavat sille tarvittavan kosteuden. Tänä vuonna roikkuvat kasvit ovat yksi selkeistä elävistä suuntauksista vuonna 2021. Ne tuovat huoneeseen luonnollisen keinun ja lisää rakennetta.

Palmunlehdet ja monstera ovat suosituimpia kasvitieteellisiä kuvioita

elävät trendit 2021 kasvitieteelliset mallit huonekasvit

Tervetuloa uusi vuosi ja järjestä oma koti henkilökohtaisten tarpeidesi mukaan elämäntyylistäsi ja mahdollisuuksistasi riippuen. Anna itsesi inspiroitua uusimmista elävistä trendeistä vuonna 2021 ja toteuta ne haluamallasi tavalla. Älä liioittele ja unohda: mikä on sallittua, on sallittua!

Luo kodikas, kutsuva elinympäristö

elävät trendit 2021 neutraalit värit olohuone

Japandin elämäntyylillä on meditatiivinen ja harmonisoiva vaikutus

Japandi -elämäntapa -elämän trendit 2021

japandin elämän trendit 2021

Todellisena klassikkona marmori pysyy yhtä ajan tasalla

marmorilattialaattojen trendit 2021

elävät trendit 2021 seinän suunnittelu marmorinen ilme

Integroi vuoden Pantone -värit omaan sisustukseesi

elävät trendit 2021 harmaa ja keltainen vuoden Pantone -väreinä

elävät trendit 2021 seinäväri harmaa

elävät trendit vuoden 2021 pantone -väri      elävät trendit 2021 värillisestä lasista valmistetut riippuvalaisimet

elämän trendit 2021 sisustaa keittiön tummat rintamat

elävät trendit 2021 luontotrendi puukivi

elävät trendit 2021 luonnonmateriaalit ja kestävyys