Feng Shui – asiantuntijaneuvoja kotona Lidlissä

I: Suurin osa heistä tuntee termin Feng-Shui, mutta he eivät oikein tiedä, mistä sisustustyylistä on kyse ja mihin sitä pitäisi käyttää. Nimi tulee kiinasta ja voidaan kääntää tuuleksi (Feng) ja vedeksi (Shui). Pelkkä käännös ei kuitenkaan anna sinulle käsitystä siitä, mikä kiinalaisen sanamuodon takana on. Kuten jo mainittiin, tämä on erityinen sisustustyyli, jonka tarkoituksena on varmistaa, että ihmiset ovat sopusoinnussa ympäristönsä kanssa. Feng Shuin juuret ulottuvat pitkälle – Feng Shuin opetuksen on osoitettu syntyneen yli 3000 vuotta sitten. Asiantuntijamme selittävät meille tänään, mitkä säännöt koskevat Feng Shuia ja mitä myönteisiä vaikutuksia opetuksella on.

feng shui -sisustusideoita

I: Mitä tärkeitä sääntöjä on noudatettava Feng Shuissa??

E: Ensi silmäyksellä Feng Shui näyttää monille erittäin monimutkaiselta. Jos kuitenkin käsittelet aihetta ja noudatat muutamia sääntöjä, ymmärrät nopeasti tärkeimmät periaatteet ja syvemmän merkityksen, joka on piilossa opetuksen takana. Feng Shuissa on 5 peruselementtiä.Jokaiselle elementille annetaan suunta, väri, kausi ja merkitys. Esimerkiksi ”puu” liittyy itään ja vihreä väri. Maan elementti on loppukesän symboli, ja sen merkitys on “maanläheinen”. Jokaisella elementillä on myös positiivinen tai negatiivinen energia.

ideoita feng shuin olohuoneeseen

Minä: Mitä Feng Shuin pitäisi saavuttaa??

E: Kuten aiemmin mainittiin, termiin liittyy usein hyvin erityinen sisustustyyli ja tietyt tyylin määräämät määräykset. Unettomuutta sairastavat ihmiset tulevat usein tietoisiksi termistä. On tunnettua, että huonekalujen järjestäminen huoneeseen voi auttaa sinua nukkumaan paremmin yöllä. Feng Shui tuo pääasiassa “terveellistä elämää”. Itse asiassa sinun on harkittava tiettyjä asioita omissa neljässä seinässäsi, jotta voit vaikuttaa myönteisesti omaan terveyteesi.

Soikeat kulmat sisustavat olohuoneen feng shuin mukaan

I: Kuinka voit kuvitella huoneen, joka on sisustettu Feng Shui -sääntöjen mukaisesti?

E: Feng Shuissa tiettyjen huonekalujen järjestely, mutta myös niiden muodot ja värit ovat ratkaisevassa asemassa. Muista etukäteen, että sinun ei tarvitse turvautua erityisiin huonekaluihin huoneen asentamiseksi Feng Shui -määritysten mukaisesti. Kodin tarvikkeet, esim L idl -esite ovat ihanteellisia tähän. Nämä ovat moderneja esineitä, joiden avulla voit suunnitella jokaisen huoneen yksilöllisesti. Lidlin valikoima on suuri – asiakkaana sinulla on mahdollisuus valita kalusteet, jotka vastaavat henkilökohtaista Feng Shui -konseptiasi. Huone, joka on suunniteltu Feng Shui -ohjeiden mukaisesti, on parhaimmillaan valoisa huone, jossa on korkeat katot ja hyvät näkymät.

ruokasalin olohuoneen sisustusideoita feng shuin mukaan

Mahdollisten stressitekijöiden välttämiseksi on varmistettava, että huoneen huonekalut ovat pyöreitä. Kulmia tai teräviä esineitä tulee välttää. Jos kulmia on, ne on pyöristettävä mahdollisimman paljon. Opetus sisältää myös joitain määräyksiä käytettävistä väreistä. Makuuhuoneessa pitäisi olla vaaleita värejä. Toisaalta olohuone voidaan varustaa vahvoilla, läpikuultamattomilla väreillä. Feng Shuista huolimatta sinun ei tietenkään pidä unohtaa omaa sisustustyyliäsi. Loppujen lopuksi henkilökohtainen kosketus vaikuttaa merkittävästi siihen, tunnetko olosi mukavaksi vai ei. Useimmissa tapauksissa omat ideasi voidaan kuitenkin yhdistää Feng Shui -määritysten kanssa.

  feng shui -makuuhuone