Feng Shui Living: Miten meidän pitäisi valita ja sisustaa talomme?

Feng Shui Living: sisustusvinkkejä asuntoon ja taloon

Ennemmin tai myöhemmin useimmat ihmiset joutuvat kysymään, kumpi on oikeampaa: ostammeko täydellisesti varustetun asunnon vai rakennetaanko uusi? Vai pitäisikö meidän mieluummin ostaa vanha rakennus ja muuttaa se sitten omien mieltymysten ja tarpeiden mukaan?

Feng Shui asuminen ja sisustus

sisustusideoita makuuhuoneen suunnittelu feng shui

Feng Shui living – sisustusideoita, jotka perustuvat Feng Shui -kalusteisiin

sisustusideoita feng shui vinkkejä keittiö avoin suunnitelma

Tämä aihe käsittää hyvin monia eri näkökohtia, eikä sitä tietenkään voida tyhjentää yhdessä artikkelissa. Voimme kertoa, mitä yleisiä viitteitä muinainen kiinalainen opetus Feng Shui antaa tässä yhteydessä.

Asennus Feng Shuin mukaan?

feng shui -vinkkejä olohuoneen sisustamiseen

Talon sijainti

Riippumatta siitä, onko kyseessä perhe- vai asuinkoti, sen sijainti on perustavanlaatuinen. Lisäksi näkymä jokaisesta huoneesta ja huoneistosta on myös erittäin tärkeä. On parasta, jos rakennus näyttää harmoniselta, eli nousee neliön tai suorakulmaisen pohjapiirroksen päälle.

Sillä on myös väliä, missä talo sijaitsee

feng shui olohuoneen julkisivu naapurit

Feng Shui varoittaa siirtymästä asuinrakennuksiin, joissa on useita sisäänkäyntejä, tai syrjäisillä alueilla. Tällaisten rakennusten energia on hyvin kaoottista ja varmistaa, että myös asukkaiden elämä ei ole erityisen tasapainoista.

Vältä rakennuksia, joissa ei ole vakaata pohjaa

Vakaa pohja on myös huonon energian lähde. Leikkikentille tai urheilustadionille rakennetut rakennukset eivät ole Feng Shuin mukaan turvallinen ja miellyttävä paikka.

Valitse kotiisi sopiva paikka

feng shui elävät sisäänkäynnit puutarhapolku kasvit

Naapuritalot

Myös naapurimaiden rakennukset ovat erittäin tärkeitä. Huomaa seuraavaa: Kuinka pitkiä ne ovat? Onko alueella viheralueita, pysäköintipaikkoja tai ei yhtään? Ovatko niiden rakenne ja näkymä avoimia vai lomitettuja? Kaikilla näillä on suuri merkitys siitä, onko sinulla hyvä tai huono olo talosta.

Myös lähellä olevat rakennukset vaikuttavat hyvinvointiimme

feng shui -rakennus lähellä eläviä ideoita

Taivaallisten eläinten rooli

Taivaalliset eläimet ovat myös tärkeitä oikean kodin valinnan kannalta. Nämä ovat nimittäin kilpikonna, feeniks, tiikeri ja lohikäärme. Feng Shui -elämässä ne viittaavat asuinrakennusta ympäröiviin alueisiin. Jos katsot sisäänkäyntiä, kilpikonna on aivan selän takana ja feeniks on kauempana oleva alue sen takana. Leija on oikealla ja tiikeri vasemmalla.

Feng Shui -opetuksen periaatteet

sisustusideoita olohuoneen sisustus feng shui -periaatteet

Tiikerillä ja lohikäärmeellä on suojaavat toiminnot ja ne ovat yhteydessä miesten ja naisten alkuihin. Vihreä lohikäärme edustaa maskuliinisuutta ja hyviä asemia yhteiskunnassa. Valkoinen tiikeri symboloi naisellisuutta ja taloutta perheessä.

Tiedätkö mitä taivaalliset eläimet symboloivat??

sisustusideoita makuuhuoneen asumisideoita feng shui

Phoenix symboloi asunnon edessä olevaa vapaata tilaa, johon energia kerääntyy ja virtaa sitten taloon. Feeniksiin liittyy näkökulmia, positiivista kosmista energiaa ja uusia mahdollisuuksia.

Ideoita Feng Shuin sisustamiseen

sisustusideoita olohuoneen feng shui -elämän ideoita

Yleensä ei ole suositeltavaa, että huono energiarakennus, kuten vankila ja poliisiasema, on lähelläsi. Keittiötä ja wc: tä ei saa sijoittaa talon luoteisosaan. Tämä häiritsee miesten energiaa ja voi estää naista löytämään ja pitämään kumppaninsa elämässä. Vihreiden istutusalueiden tulisi myös olla kaukana tästä luoteispuolelta.

Ennen kuin ostat uuden kodin, selvitä, millaisia ​​rakennuksia on lähellä

feng shui elävä talo moderni arkkitehtuuri

Feng Shuissa kiinnitetään huomiota energioiden oikeaan jakautumiseen 

feng shui olohuoneen sisustus peili deco

Mihin keittiö tulisi sijoittaa Feng Shui -opetuksen mukaan??

sisustusideoita keittiösuunnittelu feng shui -vinkkejä

Järkeviä ideoita tai taikauskoja

Jokainen moderni ihminen voi jo katsoa materiaalin ulkopuolelle. Feng Shui ei todellakaan ole taikausko, vaan järkevä tapa käsitellä ympärillämme olevia energioita. Tietenkin sinun on tarkasteltava kaikkea erikseen. Feng Shui on peräisin kiinalaisesta perinteestä. Sillä, mitä siellä ymmärretään huonona tai hyvänä tai miehen ja naisen energiana, on myös jotain tekemistä paikallisen kulttuurin kanssa.

Haluaisitko sisustaa makuuhuoneesi Feng Shuin mukaan??

feng shui -huonekalujen vinkit makuuhuoneen suunnitteluun

Se, päästääkö lähellä oleva rakennus hyvää tai huonoa energiaa, ei välttämättä liity sen toimintaan. Nykyaikaisessa yhteiskunnassa ei myöskään ole välttämätöntä, että keittiö ja kasvit liittyvät välttämättä naisellisiin energioihin … Feng Shui -elämän periaatteet ovat hyvä lähtökohta, jos haluat oppia tarkkailemaan ympäristön vaikutusta henkilökohtaiseen elämää. Jokaisen tulisi kuitenkin laatia omat kriteerit ja kehittää tunne siitä, mikä vaikuttaa heihin myönteisesti tai kielteisesti, eikä ottaa kaikkea taikauskoisesti..

Keittiölaitteet Feng Shuin mukaan

sisustusideoita keittiökalusteet feng shui