Futurismin taide – minimalismia ja korkean teknologian sisustusta

futurismi taide seinän suunnittelu piireissä

Futurismi, taide ja minimalismi uuden sukupolven sisustuksessa

Kaikki ei ole makuasia. Korkeat teknologiat hallitsevat yhä enemmän jokapäiväistä elämäämme, ja niistä on tulossa jotain, jota emme voi enää tehdä ilman. Niitä ei ole suunnattu muodille, mutta sen on löydettävä tiensä heille. Koska ne ovat tyylikkäitä, omaperäisiä ja ainutlaatuisia.

Myös eklektismin suhteen on tiettyjä rajoja, joita ei voi helposti ylittää. Koska hyvin harvat ihmiset pitävät luonnonmateriaalien ja korkean teknologian laitteiden yhdistelmästä! Se on selvää, eikö olekin?

Siksi uusi hi-tech-tyyli, futurismi, minimalismi ja taide on yhdistetty. Tuloksena on ihailtava esteettisyys, jossa moderni ihminen yksinkertaisesti tuntee olonsa mukavaksi ja oikeaan paikkaan. Se sopii erinomaisesti 2000 -luvun ihmisten uuteen, moderniin tyyliin. Meillä on tunne, että kaikki, mikä putoaa tämän kehyksen ulkopuolelle, on jonain päivänä pian muualla luonnossa.

Futurism Art ja Hi Tech

futurismi taidekalusteet hi tech

Toimivuus yhdistettynä futurismin, taiteen ja minimalismin kanssa

Pääperiaate, johon modernit korkean teknologian laitteet perustuvat, on korkeimman tason toimivuus. Se, kuinka älykäs yksi tai toinen tekninen laite on, on korkein kriteeri hyvälle valinnalle. Futurismi ja taide tulevat pelastamaan ainoana muotona, jossa voidaan yhdistää tämä idea estetiikkaan.

Antelias olohuone hienovaraisella valaistuksella

futurismi taide syvä kasa matto olohuone

Futurismi kehitettiin ensin arkkitehtuurissa. Mutta hitaasti se löytää paikkansa myös kaikilla muilla taiteen osa -alueilla. Saat gadgetit näyttämään tyylikkäiltä, ​​mutta samalla vähän kuin toiselta maailmasta. Futurismin taide antaa sisustukselle lämpimän ja kodikkaan ilmeen. Koska tekniikka itsessään on kylmää eikä erityisen houkuttelevaa.

Eames -tuoli ja tyylikäs valolamppu

futurismi art art eams tuoli kaarilamppu

Futurismin taiteen materiaalit

Futurismin taidemateriaalit ovat myös korkean teknologian mukaisia. Usein käytetään betonia, lasia, metallia, tiiliä ja muovia. Teolliset tyylielementit ovat myös tervetulleita moniin sisustussuunnitelmiin. Tämä mahdollistaa toiminnallisten yksityiskohtien piilottamisen, mutta niiden näkemisen osana ulkonäköä. Putket, ilmanpoistot, liittimet.

Mukava oleskelualue minimalistisilla istuinkalusteilla

futurismi taide moderni istuin -tv

Toisaalta tapetilla ja monilla muilla koristeellisilla yksityiskohdilla on vähän sijaa tässä sisustuksessa. Huone vastaa maksimaalisesti futurismin taiteen tyyliä, jos kaikki tehdään kylmillä sävyillä. Jos hyvin paljaat seinät eivät ole liian sydämesi rakkaita, on olemassa sopivia tapoja elvyttää niitä. Nämä ovat myös futurismin taideteoksia, kuten tämän tyylisiä kuvia tai mustavalkoisia valokuvia.

Vankat kromikalusteet ja tilava keittiösaari

futurismi art kromi hana keittiö saari

Futurismin taiteen värit sisustussuunnittelussa

Värimaailma, joka vastaa futurismin taidetta sisustuksessa, on hyvin hillitty. Yleensä ihminen rajoittuu valkoiseen, harmaaseen ja mustaan. Pinnoilla on tässä tärkeä rooli. Niiden on aina osoitettava loistavaa metallista kiiltoa.

Valoisa TV -huone, jossa on suuri sohva

futurismi taide olohuone harmaa sohva oranssi maljakko

Mutta jotkut suunnittelijat ja omistajat pitävät tätä lähestymistapaa tylsänä. He tekevät muutaman asian helpottaakseen sitä. Voit asettaa rohkeita aksentteja tiettyjen lisävarusteiden avulla.

Lopulta futurismin taiteen sääntöjen mukaisen tilan pitäisi näyttää avoimelta. Avoin ihmisille ja heidän jokapäiväiselle elämälleen, avoin uudelle kehitykselle ja tekniikoille.

Hi -tech, minimalismi ja design -huonekalut

futurismi art hi tech musta hyllyt harmaa matto

Pyöreät ja soikeat muodot

futurismi taide neonvalaistus pyöreä kattovalaisin

Minimalistiset mustat huonekalut ruokailutilassa

futurismi minimalistinen ruokapöytä muovituolit

Hieno puu käytävällä

futurismi taide käytävä puiset lattialaudat