Grandmillennial Style – Tarkastelemme läheltä mummon tyylikkyyttä

Kaikki uusi on vain hyvin unohdettua vanhaa! Tämän sanonnan vahvistaa jälleen viimeisin sisustustrendi. Se ilmestyi vuoden 2019 puolivälissä, sai huomiota vasta vuonna 2020 ja pysyy ajan tasalla myös tänä vuonna. Niin kutsuttu grandmillennial -tyyli, joka tunnetaan myös nimellä granny chic, yhdistää kahden sukupolven mieltymykset, joilla ei ensi silmäyksellä ole juurikaan yhteistä – baby boomersin ja vuosituhannen. Se onnistuu tuntumaan nostalgiselta ja mukavalta katsomatta juustoa tai vintagea. Monet löytävät myös uusia tapoja tuoda yksilöllisyytensä esiin kotona. Seuraavilla riveillä voit tutustua paremmin uuteen vuosituhannen tyyliin. Annamme sinulle käsityksen sen perusasioista ja siitä, kuinka sinäkin voit muuttaa oman kodin asianmukaisesti.

Grandmillennial Style tai Granny Chic on yhdistelmä uutta ja vanhaa

Grandmillennial Style - Tarkastelemme läheltä Granny Chic -ruokasalin trendikästä

Älä pelkää luonnollista kulumista, ruostetta ja patinaa

Grandmillennial Style - Tarkastelemme läheltä Granny Chic olohuonetta tyylikäs moderni vanha

Grandmillennial -tyyli ja sen perusteet

Grandmillennial -tyyli on pohjimmiltaan jotain lämmintä ja kodikasta, joka tuo esiin paljon erilaisia ​​värejä, tulosteita ja mikä tärkeintä, luonnollisia materiaaleja. Kaikki täällä käytetty on aina persoonallisuutta ja viehätystä. Huonekaluja ja sisustusta ei valita satunnaisesti tai tiukkojen sääntöjen mukaisesti, kuten monien muiden sisustustyylien tapauksessa, vaan yksinomaan mieltymystesi mukaan. Kun kävelet asuntoon, joka on sisustettu suureen tuhatvuotiseen tyyliin, sen pitäisi melkein tuntua siltä, ​​että olet katsonut jotain tuttua.

Yksi grandmillennial -tyylin suurimmista eduista on, että sen integrointi on enimmäkseen uskomattoman suoraviivaista ja halpaa. Tämä johtuu yksinkertaisesti siitä, että sinun ei tarvitse uudistaa koko kotiasi tai ostaa liikaa uusia huonekaluja ja koristeita. Itse asiassa muutama räikeä lisäys voi olla kaikki mitä tarvitset.

Luo täydellinen aksenttiseinä katseenvangitsevalla taustakuvalla

Grandmillennial Style - Tarkastelemme läheltä Granny Chicin lukukulmatyynyjä

Henkeäsalpaava!

Grandmillennial Style - Tarkastelemme läheltä Granny Chic olohuoneen lukukulmaa kaunista deco

Väripaletti ja kuvio

Toisin kuin monet nykyiset modernit trendit, jotka keskittyvät pääasiassa neutraaleihin ja yksivärisiin väripaletteihin, grandmillennial -tyyli toivottaa kaikki mahdolliset värit ja muunnelmat tervetulleeksi todellisena kapinallisena. Suurin osa trendistä saa inspiraatiota perinteisistä ja boho -tyylikkäistä kuormalavoista. Mutta voit myös nähdä täysin hienoja väriyhdistelmiä makeista pastellisävyistä virkistäviin jalokivisävyihin.

Mitä tulee malleihin, huomaat nopeasti, että niiden käyttöä ei ole juuri rajoitettu. Mallit ovat kuitenkin erittäin tärkeitä grandmillennial -malleissa, eikä niitä pidä jättää huomiotta. Ne todella edistävät aitoa tunnelmaa. Tässä suhteessa on parasta pysyä klassisissa tulosteissa, kuten toile, chintz tai ruudullinen. Levitä ne verhoihin, verhoiluun ja tapettiin.

Nykyaikaisia ​​väripaletteja pidetään usein kylminä ja persoonattomina

Grandmillennial Style - Tarkastelemme läheltä Granny Chicin jalokivivärejä punaista violettia

Rohkeat, dramaattiset kuviot voivat lisätä eloisaa energiaa mihin tahansa huoneeseen

Grandmillennial Style - Tarkastelemme läheltä Granny Chicin jalokivivärejä

Huonekalut ja sisustus

Kun ihmiset ensin ajattelevat grandmillennial -tyyliä, he käyttävät usein vain perinteisiä huonekaluja. Tämä lähestymistapa voi kuitenkin johtaa kotiin, joka näyttää liian retroilta ja jopa hieman juustoiselta. Sen sijaan on tärkeää löytää tasapaino perinteisten ja modernien huonekalujen välillä.

Nykyaikaiset huonekalut ovat yleensä yksinkertaisempia ja niissä on puhtaat, suorat linjat. Samaan aikaan perinteiset huonekalut on yleensä koristeltu monimutkaisilla kaiverruksilla ja paljon koristeilla. Esimerkki hyvästä yhdistelmästä molemmista tyyleistä on huone, jossa on ajattomat rottinkikalusteet tai samettiverhoiltu sohva, perintökalut, kuten antiikki Singer-ompelukone, kirjahylly, jossa on posliinitavarat, tummaksi petsattu puinen ruokapöytä ja kuvioitu pöytäliina. Seiniä koristavat värikkäät tapetit, kun taas valo virtaa lattiapituisten kukkaverhojen läpi.

Kuitenkin, jotta tästä tilasta tulee todella grandmillennial -mestariteos, siihen lisätään metallisia aksentteja, abstraktia kehystettyä taidetta ja muita moderneja yksityiskohtia. Nämä viimeistelevät lopullisen ilmeen ja tekevät siitä ainutlaatuisen.

Fringe -reunat, rypytetyt aksentit ja aaltoilevat reunat pitsillä ovat parhaita ystäviäsi

Grandmillennial Style - Tarkastelemme läheltä mummon tyylikästä kukkakuvion lukukulmaa

Pylvässängyt ja laskostetut lampunvarjostimet juhlivat paluuta upealla vuosituhannen tyylillä

Grandmillennial Style - Tarkastelemme tarkasti mummon tyylikkäitä katosvuoteita, joissa on värikkäitä kukkia

Rottinkikalusteita voidaan käyttää lähes kaikissa sisätiloissa

Grandmillennial Style - Tarkastelemme tarkasti Granny Chicin rottinkikalusteita, jotka ovat aina ajan tasalla

Grandmillennial Style - Tarkastelemme läheltä Granny Chicin istuinkulman lukukulman olohuonetta

Grandmillennial Style pyrkii luomaan kodin kuin mikään muu. Toisin kuin muut suositut trendit, joissa on selkeät säännöt siitä, mitkä kuviot, värit ja koristeet sinun on valittava, tässä on päinvastoin. Granny Chic kannustaa pyrkiviä suunnittelijoita olemaan niin luovia kuin haluavat erilaisilla, täysin vastakkaisilla tyyleillä. Anna mielikuvituksesi valloittaa ja luo ainutlaatuinen koti, joka on sekä nostalginen että moderni.

Jos etsit erityistä pöytäliinaa, et voi mennä vikaan brodeeratun silkin kanssa

Grandmillennial Style - Tarkastelemme läheltä mummon tyylikkäitä värikkäitä ruokasalin astioita

Käytä tyynyjä, joissa on kirkkaat värit ja kuviot, jotka täydentävät muuta sisustusta

Grandmillennial Style - Tarkastelemme läheltä Granny Chicin olohuonetta vilkkaana ja värikkäänä

Grandmillennial Style - Tarkastelemme läheltä Granny Chicia sisäänkäynnin alueella, kauniisti sinistä

Grandmillennial Style - Tarkastelemme läheltä Granny Chicin kotitoimiston makuuhuonetta

Grandmillennial Style - Tarkastelemme tarkasti mummon tyylikkäitä lastenhuoneita

Grandmillennial Style - Tarkastelemme läheltä Granny Chic -keittiöideoita kaunista vihreää pastellia

Grandmillennial Style - Tarkastelemme läheltä Granny Chic olohuoneen ideoita trendikkäitä